idomu ka tai turi bendro su slabumu?

elementarus savigarbos ir orumo islaikymas ir tiek. kodel tureciau leist, kad man listu i... man tas kasp'as tebuvo chalturke prie algos, lengvi pinigai, bet nepakankamai dideli (kapeikos ten), kad parduociau savo savigarba. yra tam tikros ribos. sugalvojo ilist "per giliai", tai ir pasiunciau. cia kiekvienas nedegantis meile kariuomenej manau butu taip padares. net nera ko gailetis. o slabuma/stipruma bent as vertinciau visai kitais kriterijais.
a, o del moteru kariuomenej.. as ir galvojau visada, kodel tos mano koleges tokios tylios, pasimetusios, kaip kokios isprievartautos. nesusimasciau, kad ir joms ten kazkas kazka... jo gerai, kad negimiau tokiu (tokia), aciu dievui.
P. S. Jei rimtai, tai visi šie siaubai iš tiesų absoliutaus slabakizmo įrodymas... Ko tada išvis į kariuomenę lįst, tikėtis saugiai sėdėt užnugaryje ir niekada nedalyvaut niekame realiame? Nu tai galima tuo užsiimt ir civiliniame gyvenime...
nu as ta dalyvavima "kazkame realiame" kaiptai issivaizdavau kaip kazkokius karinius veiksmus, zinai. galvojau kokios misijos afganistane bus (visai imanoma gerai praejus apmokymu laikotarpi). o cia taip suprast, kad strypas i... jau buvo "kazkas realaus" ir as susimoviau? nu as ta realuma netaip issivaizdavau reiskia, nebuvau pasiruoses tokio pobudzio "realiems veiksmams".