Norečiau pasiklausti savanoriu kurie praėjo jau medicinine į savanorius ten tiesa ar mitas kad į varpa kažkokį kaip virbalą kiša?
patvirtinu shita sh... nesamone! nezinau kaip
dabar, bet mano laikais (tarnavau ne kur kitur kaip butent kasp'e) tikrai man bande per medicinke i b... igrust kazkoki siauda

tiesa, kaip pirma karta ejau medicinke i ten stodamas, prie bybio nieks nelindo. o kai antra karta ejau medicinke pakartotinai, jau pora metu atitarnaves... vo tada kazkoks pedi.. to iest, medikas, man pabande sugrust... eee... karoce, pajame kazkoki siauda ir sako "maukis kelnes", sakau "KA? o kas bus?", ir pasake jis man kas bus, tai kategoriskai atsisakiau ir vos nepasiunciau. tada mane isten ir ismete, nes nepraejau medicinkes. net nezinau ar man ten uzskaite ta tarnyba ar ne, nes pilno laikotario atrodo neatitarnavau. bet tais laikais ten praktiskai nuejau tik tam, kad nusimazint is postsovieckos, o tik man istojus i kasp, ta postsoviecka ir nueme, tai man pofik, kad ir neuzskaite

dabar, tai nezinau kaip yra, bet dar dabar atsimenu is siaubo ir skausmo rekiancius vyrus, kuriems i ...*sen bei ten* grudo kazkokius preparatus. atsimenu prie kabineto duru eilej sedejau visas drebedamas, suprakaitaves ir girdejosi baisiausi vyru sauksmai ir klyksmai is to kabineto. kaip kokioj eilej i skerdykla visi ten sedejom isbale, vienas net samones neteko is tos baimes, tai teko ji gaivint. kitas pabego. norejau ir as begt, bet pasakiau sau, kad neleisiu man daryt nieko, kol nepaaiskins ka darys, o jeigu vers kazka daryt, tai ginsiuos bet kokiais budais ir manes gyvo nepaims. ir tik kovotojo saltakraujiskumas man leido istrukt is ten gyvam ir... neisprievartautam... karoci, baisus prisiminimai, dar dabar koshmarus sapnuoju...