Nžn kur bėgi tu ir kiek bėgi, bet aš manau, kad jei tu 5 kartus prabėgtum normalų atstumą basa miškais, tu būtinai vieną iš jų persipjautum, persibestum ar kitaip susižalotum pėdą. Ir po to negalėtum normaliai treniruotis mažiausiai savaitę.
Nebūtinai aš bėgu, bet apskritai, iki kokių 16 metų vasaras leisdavau užmiestyje ir vaikščiodavau tik basa, tai ta pačia proga ir bėgiodavau tik basa, po miškus, asfaltus, žvyrus, skaldas ir kitus reikalus. Galų gale treniruotės pas mus vykdavo basom, lauke, būdavo bėgimas paupiu basom į Valakampius, kur teoriškai galėjo būti stiklų ir ko tik ne, bet pėdą tokiu būdu susižeidžiau vienintelį kartą gyvenime, tai Dusios ežere užlipau ant stiklo... Ir nepasakysiu, kad po to savaitę negalėjau treniruotis ar pan. - užsiklijuoji pleistru ir treniruojiesi
Kaži kodėl man regis, kad tie išvedžiojimai apie prabėgimus miškais basom yra teorija, ir kai teorija - viskas atrodo daug baisiau nei iš tiesų... Gal ir klystu. Gal pats iš tiesų 5 kartus bėgai miškais basas ir 5 kartą smarkiai pasipjaustei, tada sorry už savo apmąstymus.