AutoriusTema: Fudokan karate  (Skaityti 25447 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Fudokan karate
« Atsakyti #90 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:02:31 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Taip, puoliau dėl taisyklių. Ir likau išvadintas žudiku maniaku. Tai dabar mane reikia sušaudyti. Kartu su visais "full contact" propoguotojais. Tik vat keista, nes pas Tolparus ,Escrimadores, MMA kovotojus ir t.t. Užmuštų dar nebuvo  :nezino:    O taisyklių kovos metu nėra (išskyrus MMA, bet jos ne tokios absurdiškos) . Tik apsaugos.
Į kraštutinumus puolė Stripulis ,o ne aš (ten poste su savo Adomo obuoliais...).
Kai yra apsaugos, kova yra maksimaliai nutolusi nuo realybės. Mano nuomone. Pagrindžiu: tada kova tik parodo kovotojo smūgio jėgą, ir daugiau nieko. Prarandamas realus mąstymas, normali gynyba (nes vis tiek Apsaugos apsAugos). Smūgio jėgą galima ištreniruoti ir į taikinius... Todėl nereaguosiu į palyginimus su tais, kurie apsaugas naudoja. Čia kaip lygint apelsinus ir agurkus...
Jei kažkiek suprastum humorą, suprastum, kad "žudiku maniaku" patapai humoristine prasme, paryškinant tavo juokingus išvedžiojimus.
Žinai, net ir kulkosvaidininkui užvanojus plyta per galvą, jis atsijungs. Tai ką, kulkosvaidis jau prastas ginklas? (tik tu vėl nesuprasi mano humoro ir imsi atsakinėt rimtai - nebesivargink).

Kadangi vėl visko neskaitysi - paryškinu tavo kraštutinumus , kuriuos rašei rimtai, o ne kaip aš, su humoru.
1. Kovos menams egzaminai nereikalingi.
2. Fudokano taisyklės nenormalios, nes jose nėra griebimo už atlapų (kuris yra, jei derinamas su metimu) ir smūgių į stuburą (o kur yra?)
3. Egzaminas nerimtas, panašus į baletą, nes niekas nebandė rimtai sužeisti egzaminuojamojo.
4. 4 danas įrodo, kad galima kovoti su keliais priešininkais kaip lygus su lygiais, nors nė velnio, anot tavęs, neįrodo. (anot mūsų, irgi. tai su kuo čia ginčijaisi?)

Nu "prosti podvinsia", o ką, tikrai reikėjo rimtai į šiuos dalykus atsakinėti ir ieškoti rimtų argumentų?  :luztu:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #91 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:13:00 pm »
Tikrai zinau, kad priesh kokius 10-15 metu Vilniuje per kikbokso varzybas zuvo vienas ish zymesniu Vilniaus kikboksininku... Bet tai neesme, kazkaip pradedam nukripineti nuo temos...  :-)

Matai, kalbant apie Fudokan varžybas, asmeniškai pažįstu žmogų, kuriam nunešė pusę kaukolės, reikėjo iš gabaliukų dėliot, žinau atvejį, šių metų pasaulio čempionate sulaužė žmogui kaklą, jis liko invalidu, ko gero, visam gyvenimui, dar nesulaukęs aštuoniolikos, (iš čia ir kalbos apie smūgius į Adomo obuolį - ten tai vyko realiai), žinau, kai per treniruotę chebrantui išnešė žandikaulį paprasčiausiu kiek nesukontroliuotu spyriu, ir t. t. ir pan. Ir kas? Ar tai siekiamybė? Iš mano varpinės žiūrint - tai nelaimingi atsitikimai, kuriuose nėra jokio teigiamumo.

Ką jie šiuo atveju turėtų įrodyti?

Tas, kuriam nunešė kaukolę, treniruojasi ir dirba ir dalyvauja varžybose toliau, į krūmus nedėjo. Tas, kuriam sulaužė šonkaulius per varžybas, kaip matėte laiko 4 dano egzą ir nedėjo į krūmus nei po minėtos traumos, nei po kitų, nes kažkaip, priešingai nei Nialas, negalvojo, jog lanko baletą...

Ar tai ką nors įrodo? Man tai nieko. Kaip ir vargšiuko žūtis per kikboksą ar dar kokios traumos kitose varžybose...

Neužsiimkim idiotizmais.

Nialą neša jaunystės sparnai, žmogus nuoširdžiai įsitikinęs, kad vienintelis realus užsiėmimas gyvenime yra gatvė ir MMA, okay. Bet tai nepradeda reikšti, kad visi kovos menai turėtų susidėlioti pagal gatvės ir MMA taisykles vien todėl, kad Nialui, matote, taip būtų gražiau ir įtikinamiau...

P. S. Nialai, neatrodo, kad paprasčiausiai nemandagu ir kvailoka gal netgi šnekėtis su žmogumi ir sakyti, kad AŠ VIS TIEK TAVĘS NEKLAUSAU (šiuo atveju neskaitau), ir turiu savo nuomonę, kurios neišmuši... Kam tada išvis "imituoti" diskusiją? O paskui jaustis vargšeliu, kurį KAŽKODĖL išvadino žudiku ir neteisingai suprato?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #92 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:18:33 pm »
Kai yra apsaugos, kova yra maksimaliai nutolusi nuo realybės.
Perskaičiau ir neliko noro su tavim toliau diskutuot. Visiškas kliedesys. Pagrindžiu - su KUDO šalmu dažnai gaunamas nokautas. Taškas.

1. Kovos menams egzaminai nereikalingi.
Visiškai nereikalingi. Tokia mano nuomonė ir neaiškinsiu čia kodėl. Galėsim per sąskrydį pabendraut ta temą ,kad nebeliktų nesusipratimų.

2. Fudokano taisyklės nenormalios, nes jose nėra griebimo už atlapų (kuris yra, jei derinamas su metimu) ir smūgių į stuburą (o kur yra?)
3. Egzaminas nerimtas, panašus į baletą, nes niekas nebandė rimtai sužeisti egzaminuojamojo.
Nesupratai ką turėjau omeny sakydamas "sužeisti". Manau, kad čia tiesiog ginčas dėl terminų. Agresyvus puolimas, statymas į nepatogią padėtį, įrodymas ,kad pralaimėjai.... Visa tai įmanoma pakoregavus taisykles, bet nereiškia ,kad būtų suluošintų. Pati sakai ,kad ten sveiki žmonės renkasi. Čia suabsoliutinai TU ,o ne aš.

P. S. Nialai, neatrodo, kad paprasčiausiai nemandagu ir kvailoka gal netgi šnekėtis su žmogumi ir sakyti, kad AŠ VIS TIEK TAVĘS NEKLAUSAU (šiuo atveju neskaitau), ir turiu savo nuomonę, kurios neišmuši... Kam tada išvis "imituoti" diskusiją? O paskui jaustis vargšeliu, kurį KAŽKODĖL išvadino žudiku ir neteisingai suprato?
O aš pareiškiau nuomonę apie video ,o ne tavo postus, tad...  :nezino:     

Nialą neša jaunystės sparnai, žmogus nuoširdžiai įsitikinęs, kad vienintelis realus užsiėmimas gyvenime yra gatvė ir MMA, okay. Bet tai nepradeda reikšti, kad visi kovos menai turėtų susidėlioti pagal gatvės ir MMA taisykles vien todėl, kad Nialui, matote, taip būtų gražiau ir įtikinamiau...
Gana apie Nialą, nes Moderatorius liepė grįžt prie temos. Pasakysiu tik tiek... Nepriimi kitokios nuomonės. Gaila  :nezino:

« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 02, 17:21:27 pm nuo Nialas »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #93 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:26:49 pm »

1. Nesupratai ką turėjau omeny sakydamas "sužeisti". Manau, kad čia tiesiog ginčas dėl terminų. Agresyvus puolimas, statymas į nepatogią padėtį, įrodymas ,kad pralaimėjai.... Visa tai įmanoma pakoregavus taisykles, bet nereiškia ,kad būtų suluošintų.

2. Nepriimi kitokios nuomonės. Gaila  :nezino:

1. Jei galėsi, arba čia, arba per sąskrydį paaiškink, ką turėjai omeny, sakydamas "sužeisti". Nematau tavo veido, nežinau perkeltinių prasmių. Jei gulėjimas ant grindų, kai tave vienas kala kumščiais, kitas taikosi įspirti, yra patogi padėtis, tada taip, ten nebuvo nei nepatogios padėties, nei agresyvumo, nieko nebuvo.
2. Aš išvis niekada nepriimu kitokios nuomonės. Aš atidžiai skaitau kitų nuomonę ir žiūriu, ar kartais manojoje nėra kokių kliaučių. Pvz. dėl apsaugų - gal yra. Todėl, kad be reikalo išsiplėčiau ir radau galbūt netinkamus argumentus - jau rašydama žinojau, kad greičiausiai rašau netiesą :P. Todėl, kad nekovojau su apsaugom.
Bet lyginti apsaugas ir ne apsaugas vis tiek beprasmiška, o kova nereali vien todėl, kad kai tave užpuls, tu apsaugų neužsidėsi...

Kalbant apie fudokan egzaminus ir tavo 4 išvardintus dalykus - nerandu savojoje nuomonėje ydų, dėl kurių ją prireiktų keisti. Nes neįrodei ir nenurodei nieko, kas priverstų mane susimąstyti. To, kas mane prajuokino, buvo su kaupu ;)

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:29:51 pm »
Jeigu griztant, bent jau shiek tiek pre temos, tai kazko labai rimto pasakyti negaliu, nes tokio pobudzio sparingu bevei desietka metu netureja, bet visgi ishtisai nuleistom rankom turbut nelakstyciau... O ir lakstymas tai neisheitis, nes nevisada tokios placios erdves bus, antra taip belakstant tikroveje gali uz ko nors uzkliuti, o kadangi Fudokan turbut nei kristi ish rimtuju nemoko, nei kovoti ish gulimos padeties (kaip beja dauguma kitu menu ir sportu) tai ka cia dar bepridesi...  :rolleyes: :-)
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 02, 17:31:30 pm nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:29:51 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:36:11 pm »
1. Jei galėsi, arba čia, arba per sąskrydį paaiškink, ką turėjai omeny, sakydamas "sužeisti". Nematau tavo veido, nežinau perkeltinių prasmių. Jei gulėjimas ant grindų, kai tave vienas kala kumščiais, kitas taikosi įspirti, yra patogi padėtis, tada taip, ten nebuvo nei nepatogios padėties, nei agresyvumo, nieko nebuvo.
Čia buvo idėja ,o ne konkretūs veiksmai. Aš jau paaiškinau aukščiau. Neskaitai  :nezino:   Pavyzdys: Dviese laiko, griauna ant žemės, o trečias atlieka smūgius. Gali ir visiškai be kontakto smūgiuot. Čia esmė yra ,kad egzaminuojamas suprastu kuo tai baigtūsi realybėje. Gal vėl nesupratai  :nezino:

Kalbant apie fudokan egzaminus ir tavo 4 išvardintus dalykus - nerandu savojoje nuomonėje ydų, dėl kurių ją prireiktų keisti. Nes neįrodei ir nenurodei nieko, kas priverstų mane susimąstyti. To, kas mane prajuokino, buvo su kaupu ;)
Kadangi, nedirbi pilnu kontaktu, tai ir nematai jokių ydų. Čia man primena WT fanatikus ,kurie bijo sparinguotis ,nes "užmuš partnerį". O įrodyti man nieko nereikia.
Kas liečia prajuokinimą... Apsaugų "nerealumas" ir nuleistos rankos kovos metu ,juokina netik mane ,bet ir visus Muay Thai kovotojus ,bei MMA atstovus  ;-)  

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #96 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:40:27 pm »
1)  O ir lakstymas tai neisheitis, nes nevisada tokios placios erdves bus, antra taip belakstant tikroveje gali uz ko nors uzkliuti,

2) o kadangi Fudokan turbut nei kristi ish rimtuju nemoko,
1) o kur išeitis vienas prieš tris? stovėjimas pakėlus rankas ir maldavimas nemušt? Šiek tiek kikenu, šiek tiek išties įdomu. Mano išeitis būtų viena - iš tiesų maldaut nemušt, o pasitaikius progai dėt į kovą.
2) Jau ko moko, tai moko. Kiekvieną trešą beveik. Kelis kartus šie įgūdžiai man netgi gyvybę išgelbėjo... Nes moko ne tik kristi iš rimtųjų, bet ir nenukristi, kai nereikia. Va, visai neseniai galėjau, jei ne įgūdžiai, išlėkti pro ketvirto aukšto stiklą ir išsitėkšti apačioje - kaip reikalas slystelėjau ant numintų laiptukų... Realiai buvo sekundžių reikalas, ir galėtumėt mane nuo asfalto gramdyt.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:44:37 pm »
1. Čia esmė yra ,kad egzaminuojamas suprastu kuo tai baigtūsi realybėje.

2. Kadangi, nedirbi pilnu kontaktu, tai ir nematai jokių ydų. Čia man primena WT fanatikus ,kurie bijo sparinguotis ,nes "užmuš partnerį".
1. Tu visiškai rimtai manai, kad egzaminuojamas nesupranta, kuo tai baigtųsi realybėje? Žmogus, treniravęsis ne vienus metus, kurio ir specialybė šiuo atveju yra tikrai ne civilinė... Taip, žmonės atlankę kad ir fudokan kelis metus, kad ir kažką kita, skraido padebesiukais ir nelabai tą realybę supranta, jei nėra susidūrę su ja. Na ir kas?
2. AŠ nedirbu pilnu kontaktu. Aš moteris, niefig man tas kontaktas - randų prisidaryt? O tu rimtai manai, kad fudokancai nedirba pilnu kontaktu? Tai kaipgi visgi lūžta tie šonkauliai ir žandikauliai, a? Stebuklingą žodį pasakius? 
Okay, toks smūgis į galvą, kuris iškerta ant žemės - pilnas kontaktas ar ne visai? Gal vėl terminuose nesusitarėm?

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 127
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:52:15 pm »
Norisi pilno kontakto ir pasitikrint pries kelis varzovus? Reikia varyt i naktini miesta, apeit visas parduotuves besiuntinejant visus aplink, bus ir kontaktas, ir kruva priesininku.

Zmogus i egzamina eit gali ne tik "kazkam" bandydamas irodyt viena ar kita, o butent sau. Nes, visgi, 10 metu trintis "irasyti norima" ir saves niekada nepatikrint...?

Jeigu egzaminuojamasis turi uzduoti atlikti viena ar kita veiksma, jis ir dirbs taip, kad atliktu tai, ko reikia.

Skrenda virš miško batukai, skara.
Poligonas grybaut - ne geriausia vieta.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #99 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:54:04 pm »
1. Tu visiškai rimtai manai, kad egzaminuojamas nesupranta, kuo tai baigtųsi realybėje? Žmogus, treniravęsis ne vienus metus, kurio ir specialybė šiuo atveju yra tikrai ne civilinė... Taip, žmonės atlankę kad ir fudokan kelis metus, kad ir kažką kita, skraido padebesiukais ir nelabai tą realybę supranta, jei nėra susidūrę su ja. Na ir kas?
2. AŠ nedirbu pilnu kontaktu. Aš moteris, niefig man tas kontaktas - randų prisidaryt? O tu rimtai manai, kad fudokancai nedirba pilnu kontaktu? Tai kaipgi visgi lūžta tie šonkauliai ir žandikauliai, a? Stebuklingą žodį pasakius? 
Okay, toks smūgis į galvą, kuris iškerta ant žemės - pilnas kontaktas ar ne visai? Gal vėl terminuose nesusitarėm?
Gana  :-)      
Geriau papasakok apie standartinius sparingus Fudokane. Kaip dirbama ir t.t.   Įdomu man :-)

« Atsakyti #99 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:54:04 pm »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #100 įjungtas: 2008 Rgp 02, 17:55:17 pm »
Kadangi, nedirbi pilnu kontaktu, tai ir nematai jokių ydų. Čia man primena WT fanatikus ,kurie bijo sparinguotis ,nes "užmuš partnerį". O įrodyti man nieko nereikia.
Kas liečia prajuokinimą... Apsaugų "nerealumas" ir nuleistos rankos kovos metu ,juokina netik mane ,bet ir visus Muay Thai kovotojus ,bei MMA atstovus  ;-)  

O tau teko suzaloti savo sparingo partneri nors karta nors truputi...
Ash tarkim nedaug, tik pirshta sulauziau, bet patikek tai nera malonus jausmas, kai tas kuriam tai atsitiko nera tavo prieshas ir nesikesina taves uzmushti... Mano mokinys man kazkada jeigu neiskele shonkaulio, tai bent kokiom dviejom savaitem padare nedarbingu, o po to jam ish naujo reikejo praplovineti smegenys apie tai, kad nebijotu rimciau man smugiuoti...
O del apsaugu, tai sakyk tu ka nori, bet jos ish tikro pakeicia vaizda... Pirma, su bokso pirshtine abejoju ar mano mokinys butu taip mane ishjunges i shonkuali... Parodik tu toki, kuriam su bokso pirshtine buvo smilkinis ar virshutinis zandikaulis sulauzytas, o rankomis taip deja pasitaiko. Kai ant koju apsaugos tai vel gali uzaugti sparnai, tada gali pradeti atrodyti, kad kojom nei kieti blokai nei alkunes nebaisios..
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 02, 17:57:18 pm nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2008 Rgp 02, 18:02:28 pm »
Gana  :-)      
Geriau papasakok apie standartinius sparingus Fudokane. Kaip dirbama ir t.t.   Įdomu man :-)
Blyn, ir man įdomu, jei rimtai. Esmė ta, kad kai grįžau pas fudokancus, sėdėjau pas pradinukus, štob atgamint tai, kas mokytasi prieš 10 metelių, savanoriškai, nenorėjau grybo pjaut... Paskui perėjau pas truputį aukštesnio rango pradinukus, o paskui atsitiko kai kas, kas mano ėjimą iki standartinių normalių sparingų sustabdė bent metams.
Jei kas nors iš normalios chebros iki sąskryduko atvarys, tai pasisodink ir paklausinėk ;) Kažkada seniau mačiau, kaip kalasi chebrytė, nu tai rankų smūgiai į galvą, spyriai į galvą, pakirtimai, stiprūs spyriai per blauzdas, į korpusą pilnas kontaktas daugmaž... O visa kita matyt žiūrėt reik.
Ir man pačiai, ir tau...
Galiu įmest jūtūbėn varžybų ir egzo vaizdelius pas jaunius, kai eina pliūchos kojom per galvą, nu bet vėl - kas iš to? Turbūt čia ta vieta, kai tikrai nepapasakosi neparodysi, geriau sudalyvaut, ir tiek...
Jei reiks visgi, įmesiu, rašykit, tik dabar tai lekiu prie ežero, buvo malonu  :handshake:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #102 įjungtas: 2008 Rgp 02, 18:17:59 pm »
1) o kur išeitis vienas prieš tris? stovėjimas pakėlus rankas ir maldavimas nemušt? Šiek tiek kikenu, šiek tiek išties įdomu. Mano išeitis būtų viena - iš tiesų maldaut nemušt, o pasitaikius progai dėt į kovą.
2) Jau ko moko, tai moko. Kiekvieną trešą beveik. Kelis kartus šie įgūdžiai man netgi gyvybę išgelbėjo... Nes moko ne tik kristi iš rimtųjų, bet ir nenukristi, kai nereikia. Va, visai neseniai galėjau, jei ne įgūdžiai, išlėkti pro ketvirto aukšto stiklą ir išsitėkšti apačioje - kaip reikalas slystelėjau ant numintų laiptukų... Realiai buvo sekundžių reikalas, ir galėtumėt mane nuo asfalto gramdyt.
1. Sakyciau reikia "ishkirtineti" viena po kito, bet ta pasakes rizikuoju sukelti diskusija, kuri vel taps eiliniu offtopiku... Jeigu butu rimtai atidirbinejama kovo priesh kelis prieshininkus, tai "inpysti" rimtesne banke kazkuriam ish triju puolanciuju turbut neatrodytu toks beviltishkas reikalas...
2.Pagarba jeigu jus to ir ano moko!  :handshake: Nes kazkaip pastebejau, kad rimciausiai mokomi kristi dazniausiai tik imtynininkai, o dauzykliai paprastai isivaizduoja, kad jie niekad nenukris...  :laikr:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs brazilas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 102

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #103 įjungtas: 2008 Rgp 02, 18:26:26 pm »
  Oi kokios karstos cia diskusijos vyksta  :duel: .Nialai palaikau tavo nuomone. Kas realu tai realu, o moterim- baletas pats geriausias sportas. Su moterimis gincytis neverta. Jokiu sansu. Zinai kaip sakoma "moterys to nesupras",bet pasirodo ir vyru tokiu paciu yra.Tik vat iskyla klausimas ar tai vyrai  :luztu: ?

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #104 įjungtas: 2008 Rgp 07, 20:32:20 pm »
Brazile, kokią neįtikėtiną išmintį pademonstravai  :luztu: Tiesiog, sakyč, vyrišką tokią, kaip pasakei, taip nukirsta  :yeahhh:

Bandau škias šiek tiek aštresnius vaizdus sumest, iš 2007 m. pasaulio fudokan karate varžybų,  bet kažkodėl duoda, kad video neegzistuoja. Tai gal įmanoma per adresą į youtube nueiti, nes ten tai rodo  :chmm:

/watch?v=EbBWzYQcxF4

pradžia, savaime suprantama, Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Na, ir dar vienas vaizdelis trokštantiem fudokancų kontakto (kas yra natūralus troškimas, mano galva, kalbant apie kovos menus)
ir kurį teks įdėt dar tūpiau, nei pirmą, nes jutūbė aiškiai grybauna...
Paieškoj įmeskit : "SPORT-TRADITIONAL-KARATE -FUDOKAN -GOOD KUMİTE"
Žr. 00:40, nes iki tol tai taip sau pastrikinėjimai...
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 07, 20:49:29 pm nuo stripulis »

« Atsakyti #104 įjungtas: 2008 Rgp 07, 20:32:20 pm »