AutoriusTema: Fudokan karate  (Skaityti 25452 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Fudokan karate
« Atsakyti #75 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:04:32 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Boksininkai baleto nešoka. Ir nevaidina ,kad gali tvarkytis prieš kelis užpuolikus.
Bet ir kovai priesh kelis ne lochus neruoshia...  ;-) O taip pat ir priesh imtynes...
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 02, 16:06:19 pm nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #76 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:07:32 pm »
Bet ir kovai priesh kelis ne lochus neruoshia...  ;-)
Sprendžiant iš egzamino kovos taisyklių, neruošia ir Fudokanas  :rolleyes:   Bet priešingai nuo bokso, lenda ne į savo daržą. Kova su keliais užpuolikais yra labai slidi tema. Jeigu ne lochai negali pilnai pasireikšt kovos metu ,paruošimas praranda prasmę. Ir dar kartą kartoju, nekalbu aš apie priešininko suluošinimą.    

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #77 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:09:20 pm »
1.Boksininkai baleto nešoka. Ir nevaidina ,kad gali tvarkytis prieš kelis užpuolikus.

2.Pala pala? Kova prieš tris jau savaime yra negarbinga  :nezino:   
1. Pas mus niekas irgi nevaidina, kad gali tvarkytis prieš kelis užpuolikus ;) Nežinau, sako, aikidokos vaidina, bet jie gal ateis, paprieštaraus...
2. Apsispręsk galų gale, a? Tai mes toj karate akademijoj ginam savo garbę, tai chebra laikydami danus negarbingom kovom užsiima...
Sorry, bet - baigiu diskusiją, nes man labai juokinga  :luztu:

Paladinui: egzas - ne vien sparingas. Bet daugiau komentuot negaliu, matau tik tai, kas youtūbėj sumesta, kad būčiau pati mačius, pasakyčiau, kuo skiriasi nuo 1-o. Nes pirmų mačiau nemažai. Kad apskritai skiriasi, matau. 1-am kova vienas prieš vieną, 2-am kova prieš du yra, kaip matau 4-am - prieš tris, bet dar ką nors pasakyti man sunku. Jei gerai įžiūrėjau, ten dar turi pademonstruot kovoj tam tikrus smūgius, o gal tiesiog susidariau neteisingą įspūdį...

Jei sumanysiu, kad padoru kibt prie trenerio ir klausinėti, kokie tiksliai tie reikalavimai 4 danui, tai išklausinėsiu, kažko dabar neatrodo labai padoru el. paštu žmogui smegenus knist savaitgalį... Iš kitos pusės, tai ko gi ne? Kol dar nesąmonių neprišnekėjau, nes minėjau, kad nesu čia galutinė instancija ,remiuosi ankstesnėm žiniom ir vaizdzialiais...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #78 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:09:26 pm »
Baikit blevyzgas, blyn... Egzaminas kaip egzaminas. Visi supranta, kad egzaminas ir nieks nebando sukapot egzaminuojamojo. Dirba gerai, bet iš tų trijų nemačiau, kad eitų bandytų nokautuot, net rankom nieks tę praktiškai nebando smūgiuot...

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #79 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:10:39 pm »
Sprendžiant iš egzamino kovos taisyklių, neruošia ir Fudokanas  :rolleyes:   Bet priešingai nuo bokso, lenda ne į savo daržą. Kova su keliais užpuolikais yra labai slidi tema. Jeigu ne lochai negali pilnai pasireikšt kovos metu ,paruošimas praranda prasmę. Ir dar kartą kartoju, nekalbu aš apie priešininko suluošinimą.    
O tau neatrodo, kad per daug sutirshtini spalvas..?
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:10:39 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:12:06 pm »
Baikit blevyzgas, blyn... Egzaminas kaip egzaminas. Visi supranta, kad egzaminas ir nieks nebando sukapot egzaminuojamojo. Dirba gerai, bet iš tų trijų nemačiau, kad eitų bandytų nokautuot, net rankom nieks tę praktiškai nebando smūgiuot...
O man šiaip įdomu, jau kaip boksininko klausiu, be jokios pašaipos - irgi domėjausi, ko tom rankom nebando smūgiuot... Gal turi įtakos kažkiek, kad priešininkas smarkiai juda į visas puses ir neprisileidžia arti, per "rankos šūvį"? Nes kai prisileido, tai matėm liūdnas pasekmes - ne nokautą, o parvertimą ir suspardymą... O iš kitos pusės, atlikt kontrataką neprisileidus vėlgi išeina tik spyriu, o kad nokautuosi kojos spyriu smarkiai judančius taikinius - čiortas žino, nelabai įsivaizduoju...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 712

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #81 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:13:29 pm »
Ok, tik tanto pasiimsiu. Tinka?  ;-)  Garbingai su niekuo nelakstysiu ,nes tokios kovos nepripažystu. Jūs savo Karate akademijoj propoguokit garbę, o aš sveiką kailį saugosiu. 
Na pralinksminai  :luztu:, tu gal geriau ne tanto o tikra peili pasiimk eidamas i ringa :banging: :luztu:

Aikido irgi yra panasus dalykai tik pas mus tai vadinasi jyu waza , aukstensniuose lygiuose (nuo 2 dan) egzamino metu turi pademonstruoti gebejima judeti, kontruoliuoti puolancius ir ziurima kaip sugebi pritaikyti bazines technikas. Bent jau pas mus sio reikalo pgrindine paskirtis :ruko:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #82 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:18:18 pm »
O man šiaip įdomu, jau kaip boksininko klausiu, be jokios pašaipos - irgi domėjausi, ko tom rankom nebando smūgiuot... Gal turi įtakos kažkiek, kad priešininkas smarkiai juda į visas puses ir neprisileidžia arti, per "rankos šūvį"? Nes kai prisileido, tai matėm liūdnas pasekmes - ne nokautą, o parvertimą ir suspardymą... O iš kitos pusės, atlikt kontrataką neprisileidus vėlgi išeina tik spyriu, o kad nokautuosi kojos spyriu smarkiai judančius taikinius - čiortas žino, nelabai įsivaizduoju...
O ka tavo maninu Taekvondistai daro, patikek judejimas ten (taekwondo) tikrai neprastas...
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #83 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:20:16 pm »
O ka tavo maninu Taekvondistai daro, patikek judejimas ten tikra neprastas...
Šiuo atveju aš visgi turiu galvoj kovą prieš tris. Kovai vienas prieš vieną - kiti reikalavimai ir kitos galimybės. 
Regi, įtariu, kad dano egzo reikalavimai kovoje prieš tris - tie patys. Ačiū už atsakymą  :handshake:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #84 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:23:05 pm »
Šiuo atveju aš visgi turiu galvoj kovą prieš tris. Kovai vienas prieš vieną - kiti reikalavimai ir kitos galimybės. 
Regi, įtariu, kad dano egzo reikalavimai kovoje prieš tris - tie patys. Ačiū už atsakymą  :handshake:
O ish kur tu ishtraukei, kad Taekwondo aukshciausias tikslas yra vienas priesh viena???  :oho:
Ar nepastebejai, kad ash daznai rashau Karate-Taekwondo, tikiuosi pagauni minti kodel ash taip darau.!?  :-)
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 02, 16:25:11 pm nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

« Atsakyti #84 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:23:05 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #85 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:23:28 pm »
2. Apsispręsk galų gale, a? Tai mes toj karate akademijoj ginam savo garbę, tai chebra laikydami danus negarbingom kovom užsiima...
Kaip tikra savo Karate akademijos patriotė ,net nesistengei suprasti ką aš rašau. Teisinga, nes tavo paklodžių irgi neskaitau  :D

Reziumuojant... Egzaminų kovos menuose nevertinu, nes mačiau per daug 'neatitikimų'. Pagarba Klaipėdos Kovos Klubui ,nes ten jie diržus naudoja tik tam ,kad kelnės nesmuktų  :respect:
Treniruotis kovą prieš kelis užpuolikus reikia ir netgi būtina, bet egzaminuotis su tokiom taisyklėm...  :nezino:  

Na pralinksminai  :luztu:, tu gal geriau ne tanto o tikra peili pasiimk eidamas i ringa :banging: :luztu:
O jūs gal per randori pabandykit šalmus ,pirštines užsidėt ir padirbėt su pilnu kontaktu?  :D   Tolpar'ų varžybas matei?

O tau neatrodo, kad per daug sutirshtini spalvas..?
Mano tokia nuomonė. Mačiau įvairių mokyklų ,įvairaus darbo... Pareiškiau nuomonę, o Stripulis man puolė įrodinėt ,kad esu žudikas maniakas  :nezino:   Dirba chebra rimtai ir nesusitraumuoja kažkaip. O vat, karate akademijoj negalima ,nes bet koks rimtesnis smūgis - mirtis  :-(
Panašu ,kad niekas Fudokane nepasikeitė. Arba Stripulis normaliai reikalo neišaiškina  :-(

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #86 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:29:06 pm »
Mano tokia nuomonė. Mačiau įvairių mokyklų ,įvairaus darbo... Pareiškiau nuomonę, o Stripulis man puolė įrodinėt ,kad esu žudikas maniakas  :nezino:   Dirba chebra rimtai ir nesusitraumuoja kažkaip. O vat, karate akademijoj negalima ,nes bet koks rimtesnis smūgis - mirtis  :-(
Panašu ,kad niekas Fudokane nepasikeitė. Arba Stripulis normaliai reikalo neišaiškina  :-(
Kazkodel tai man atrodo, kad pulti pradejai visgi tu, o stripulis uzsieme Fudokangina...  ;-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #87 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:34:02 pm »
Kazkodel tai man atrodo, kad pulti pradejai visgi tu, o stripulis uzsieme Fudokangina...  ;-)
Taip, puoliau dėl taisyklių. Ir likau išvadintas žudiku maniaku. Tai dabar mane reikia sušaudyti. Kartu su visais "full contact" propoguotojais. Tik vat keista, nes pas Tolparus ,Escrimadores, MMA kovotojus ir t.t. Užmuštų dar nebuvo  :nezino:    O taisyklių kovos metu nėra (išskyrus MMA, bet jos ne tokios absurdiškos) . Tik apsaugos.
Į kraštutinumus puolė Stripulis ,o ne aš (ten poste su savo Adomo obuoliais...).

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #88 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:35:42 pm »
Ša, blyn. Tęskit konstruktyvią diskusiją, o ne š... malkit  :A
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:38:09 pm »
Taip, puoliau dėl taisyklių. Ir likau išvadintas žudiku maniaku. Tai dabar mane reikia sušaudyti. Kartu su visais "full contact" propoguotojais. Tik vat keista, nes pas Tolparus ,Escrimadores, MMA kovotojus ir t.t. Užmuštų dar nebuvo  :nezino:    O taisyklių kovos metu nėra (išskyrus MMA, bet jos ne tokios absurdiškos) . Tik apsaugos.
Į kraštutinumus puolė Stripulis ,o ne aš (ten poste su savo Adomo obuoliais...).
Tikrai zinau, kad priesh kokius 10-15 metu Vilniuje per kikbokso varzybas zuvo vienas ish zymesniu Vilniaus kikboksininku... Bet tai neesme, kazkaip pradedam nukripineti nuo temos...  :-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

« Atsakyti #89 įjungtas: 2008 Rgp 02, 16:38:09 pm »