0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Tesiant tema "taktika+strategija",kaip jus manot kuo savigynos treniruotes turetu skirtis nuo iprastu,ar jos skiriasi,kokie treniravimosi metodai?
., bokso ir kikbokso treniruotėse tik smūgiai treniruojami, o išsivadavimai iš sugriebimų - ne. Savigynos treniruotėse tokie išsivadavimai turėtų būti vienas iš pagrindinių dalykų. O
O iš baimes nebūdavo, kad tave apkabindavo ir sugriebdavo priešininkas .
Jei drakė, tai drakė, kas tę čiupinėsis. Aišku dažnai būna, kai susikimbi ir griūvi ant žemės. Bet tę kai apylygės jėgos, tai visokie išsivadavimai iš sugriebimų vos ne mistika. Realioje situacijoje apskritai viskas kitaip.
Sugriebimų gatvės susidūrimuose dabar praktiškai beveik nėr, palyginus su smūgiais ir spyriais!Jujutsu ir jo "genetiškai modifikuotų produktų" (aikido, judo) adeptai iš karto sušnypš, kad tai netiesa, bet iš esmės jų arsenale naudojami sugriebimai yra arba bazė (parengimas vėlesnei gynybai nuo smūgių), arba imobilizavimas,kad nujungti priešininką iki tol, kol jis neišsitraukė kardo, arba jau nujungto priešininko sulaikymas. Savarankiškesnės prasmės praktiniam pabnaudojimui sugriebimai net ir ten neturi.
kaskaip nepamenu kad mane kas nors per drakes butu bandes sugriebt ar panasiai sulaikyt ,matyt tik su boksininkais ir kikboksininkais likimas suvesdavo
Mum iškart į snukį taiko, ner laiko nenaudeliams traukt uzh plauku ar ausų.
O man tai trise ar dviese čiupt už rankovės, peilį į kaklą įremia ir sako tyliai: "Atiduok piniginę".
Tylei tylei atiduodi ir eini namo.
Berserke, Bet va man tokis klausimas kyla, ar negalima kaip nors išsitreniruot, kad išsivadavus iš to sugriebimo, kol dar nespėjo peilio į kaklą įremt, ir sprukt.
Гыыы Čia kaip patarlei - i Rybku sjest' i na #%^ sest' Nepavyks
Saxum, merginom savigynos pobudis kiek kitoks Bachurus nori , o merginom pasinaudoti arba parduoti i uzsieni. Tai bachurams uz rankos niekas neciupines, o vat merginoms svarbu moket issivaduoti is pagriebimu.