Nu yra tokių vyrukų, kurie išlieja susikaupusią itampą ant žmonų namuose, ant praeivių gatvėje ir t.t. Aš nelabai kaip į juos žiūriu
Nuo tos akimirkos, kai pradedi kažką išliejinėt, baigiasi savigyna ir prasideda būtinosios ginties ribų peržengimas
Eik į kitą temą, ne apie tai čia

O dabar pažiūrėk iš teisinės pusės:
- jis pirmas smogė
- jų buvo keli, o nukentėjusysis vienas
- jis teberodė agresiją, kai grėsmė buvo pašalinta
Tau tai nieko nesako?
Kensen sako, kad klaida vienintelė. Aš matau visą pluoštą ir man jokia savigyna čia net nekvepia
Bet susitvarkė ir išjungė išties gražiai 
Klaidų nebuvo. Viskas atlikta tiksliai. Lochas prisikabino, gavo į dūdą ir ramiai mastavoja atsidūręs, kaip ten ta būsena vadinas, nu kur dzin viskas...

Čia gatvė, gerbiamasis, jei neteko turėt razborkių, tai jau kitoje gal temoje kalbamės

Kad smogė pirmas, jis buvo visiškai teisus. Laukt kol priešininkas smogs ir atsukus kitą žandą kalt kablį? Nu galima, ale gali būt, kad atsigulsi, sulaukęs to smūgio. Kai prasideda razborkės, tai tampa mūšio lauku ir čia reikia elgtis pagal mūšio taisykles. Su tokiu mąstymu toli nenueisi, iki pirmos razborkės ir galėsi reanimacinėje svarstyt, kaip čia kas buvo.
Keli sakai buvo... Nu anų irgi keli, bet anie kiek šone paėję buvo. A matei, kai jų išlindo prie gulinčio draugo palinko?
Agresiją rodė? natūralu, vyras jis, ne boba kokia. Pas jį dominuoja vyriški hormonai, kilo pavojinga situacija, sukilo adrenalinas, testos.. tesost.. test.. testosteronas, o po trumpos iškrovos viskas negali taip staiga nuslūgti. Čia ne kompas, kad išjungi ir ramu... Tau yra buvusi rimta situacija, kai grėsė pavojus? Jam pranykus, tu iš karto ramus kaip belgas eini sau toliau pasišvilpaudamas?
Ir taip toliau...
O jei jau domina vien teisiniai aspektai, tai nahiera tu kovos meno mokaisi? Jo visviena negali panaudoti

Ir šiukštu nenaudok

O mes žmonės paprasti, jei reikia, tai reikia, duodam į dūdą (arba patys gaunam

). Bet, žinoma, kai tai prieina prie simtos situacijos. Be reikalo kumščius į darbą paleist yra nusikaltimas (ne teisinis, moralinis).