AutoriusTema: Ir kam man tai? (apie motyvaciją)  (Skaityti 7361 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 46
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ir kam man tai? (apie motyvaciją)
« įjungtas: 2004 Lap 23, 22:18:35 pm »
Citata
Tarp kitko, gera tema, mano galva, išsirutuliotų iš šio retorinio Saxum pastebėjimo...

tema tikrai visai įdomi būtų... :)

daug kartų pats bandžiau sau atsakyti - kam man tai? pradėjau lankyti kadaise kokį tai u-šu burelį nežinodamas ko ten einu, paskui kažkas visame tame patiko - taip ir tęsės dienos, metai  :D  Malonus užimtumas,  fizinis aktyvumas, darbas grupėje, rytų egzotika, savigynos pamokėlės, augantis pasitikėjimo savimi jausmas, na ir patys koviniai veiksmai susipliekę į viena ir užvedė 8) Ir lig šiol tiksliai nežinau - kam tai? Juk kiekvienam atvejui rasčiau atskirą užsiėmimą ir galbūt net su profesionalesniu priėmimu... tačiau galbūt tas ir žavi, kad kovos menai apima tiek daug sričių ir iš to gaunas tokia vat sintezė, tik kad tarp jų nepasimest ir nenublūdyt i pievas :)  O šiaip atsakau paprastai - man tai tiesiog patinka, jaučiu pasitenkinimą darbuodamsis salėje, skaitinėdamas knygeles ir rašinėdamas, kad ir šiame forume :D
Tad tikrai įdomu ką kiti apie tai mąsto, kokie motyvai... ir į ką išsirituluos diskusija. Juk kovos klubai ne vien tam, kad išmokti apsigint ir pajudint kaulus? ar aš klystu? :)
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #1 įjungtas: 2004 Grd 02, 15:59:06 pm »
Gera diskusija, bet niekas nesireiškia? :O

Atsijungęs Akira

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2004
  • Žinutės: 295

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2004 Grd 02, 17:11:19 pm »
Nu tai kad gavosi, kaip gerimas su veidrodzhiu. Uzhdave klausima ir atsake. :D O šiaip tai, motyvacijų gyvas velnias juk. Galima pagal amžiaus grupes ar kovs men/sporto sritį nuspėti, ko jis ten nuėjo: pvz 40-metis neeis i karate tam, kad kiemo draugus galėti atidubasinti, o paauglys iš stoties rajono eina i kikboxą ne tam, kad pajaustų harmoniją su aplinka:D Nors niekados negli būti tikras 100% dėl visko.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2004 Grd 02, 17:30:41 pm »
hehe True True :D

na mano motivacija (berots ir esu ja kazkada isdestes) gerai mustis ismokt ir tiek :D parasta kaip du kart du. paskui jau galima apie pasaulio valyma nuo blogio ir pan dalykus mastyt, bet pradine stadija butent si :), bet tikrai ne pries panickas pasipuikuot ar draugam parpdyt. man del pacio saves rupi... ir ne tam kad "nepadelu" pykstelt i cebureka kam.

o idomu musu senimo paklaust. jaunystej kokia jusu motivacija buvo?
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Grd 02, 17:31:42 pm »
Citata
Gera diskusija, bet niekas nesireiškia? :O

Tai ir parasyk, kodel jaunas budamas nuejai i boksa, o dabar jau sunkiai laiptais i 12-a aiksta beilipantis, pradejai dairytis dvasiskesniu menu ir nuejai pas dabartini MOKYTOJA? :))))))))

Viskas ateina su laiku..
Netgi tai, ka seniau valgydavai su pasimegavimu - dabar valgai su pasimegavimu, ta pati patiekala, TIK SKANIAI paruosta...;)

Man pvz., prireike cielu ~15 metu kovos menuose, kad pagaliau priaugciau prie tos trupucio - kas vadinasi - supratimu...:)))
Tik plonas prisilietimas prie dideles paslapties, kuri jau leidzia atskleisti savo nedideli skraistes lopineli.

C'est la vie...
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Grd 02, 17:31:42 pm »

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #5 įjungtas: 2004 Grd 05, 00:39:57 am »
O kodėl negalima pasirinkt dviejų punktų..?:D

Šiaip pradėjau sportuot, nes buvo geras laisvalaikio praleidimo būdas, vėliau pagalvojau, kad apsigint šiekt tiek išmokstu  :rolleyes: ., taip pat patiko ir kompanija..
Iš viso to, supratau, kad per savo sportą, kyokushiną, pati pradėjau LABAI keistis, keistėsi mąstymas, keitėsi filosofija, pajutau, kad "įlipau į savo vėžias". Pradėjau pajust dvasinę ramybę, treniruotės man kažkokia atgaiva :joy: . O dabar..jaučiu, kad pradedu treniruotis dėl rezultatų, dėl gerų rezultatų, dėl pačių geriausių rezultatų:D.. Ir vis dėlto, tai man patinka, stiprėju dvasiškai, psichologiškai, fiziškai ir dar visaip, kaip tik įmanoma. Įrodau sau, kad aš galiu. Galiu įveikt save, savo ydas. Žinau, kad visa tai man į naudą. Kaupiu ne pergales, o tu pergalių PATIRTĮ.

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2004 Grd 05, 13:38:55 pm »
Citata
Šiaip pradėjau sportuot, nes buvo geras laisvalaikio praleidimo būdas, vėliau pagalvojau, kad apsigint šiekt tiek išmokstu  ., taip pat patiko ir kompanija..

Įdomus toks dalykas kai su laiku kinta ta motyvacija arba pasipildo, arba grėsminančiai sunyksta iki tokio: o nafik man to reik :) ir šaunu kai tokioj situacijoj koks individas visgi randa pliusų. O šiaip juk motyvacija daug priklauso nuo trenerio, mokytojo.
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2004 Grd 06, 16:04:05 pm »
Citata

Įdomus toks dalykas kai su laiku kinta ta motyvacija arba pasipildo, arba grėsminančiai sunyksta iki tokio: o nafik man to reik :) ir šaunu kai tokioj situacijoj koks individas visgi randa pliusų. O šiaip juk motyvacija daug priklauso nuo trenerio, mokytojo.

Kodėl pacitavai ir pakomentavai mano patį paviršutiniškiausia sakinį? Lyg čia būtų pagrindinė motyvacija, dėl kurios sportuoju, ir lyg nebūtum perskaitęs viso mano komentaro iki galo :?

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2004 Grd 06, 20:12:39 pm »
:peace: jaunoji karateka prašom nesikarščiuot, tiesiog atkreipiau dėmesį į tokią mintį, neturėdamas omenyje jog tai Jūsų pagrindinė motyvacija :) Aš UŽ tokias aktyvias paneles kai jūs :-D  tiesiog gražu jus čia matyti su savais komentarais  :-D  :D  ačiū

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Grd 07, 10:59:03 am »
Kai jaunoji karateka karščiuojasi, ji krepšininkus spardo (kurios ten “Panelės“ 86 psl?... ;))...  :D

« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Grd 07, 10:59:03 am »

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2004 Grd 11, 22:04:36 pm »
Citata
:peace: jaunoji karateka prašom nesikarščiuot, tiesiog atkreipiau dėmesį į tokią mintį, neturėdamas omenyje jog tai Jūsų pagrindinė motyvacija :) Aš UŽ tokias aktyvias paneles kai jūs :-D  tiesiog gražu jus čia matyti su savais komentarais  :-D  :D  ačiū

Ačiū ačiū, kad supratote, jog tai ne pagrindinė mano motyvacija :-D
Aktyvi panelė?? :rolleyes:  kame? šiame forume? nelabai.. deja.. :?
kolkas nelabai patirties turiu ir daug reikštis negaliu, kad ir kaip norėčiau. bet vis dėlto, reiškiuos kaip galiu  :D

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #11 įjungtas: 2004 Grd 11, 22:07:47 pm »
Sei-i, krepšininkai labai aukšti sunku tokius spardyt :D. Bet vienas toks atėjo į treniruotes, tai baisiai manęs persigando. Nesitikėjo mano tokio puolimo :-]

ir nebūtina manęs viešinti..dar susigėsiu :oops:

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #12 įjungtas: 2004 Grd 13, 09:16:11 am »
Kažkas tai juk turi tavo PR daryti?... ;) Nors ir kol kas ne viršelyje buvai, bet vis tiek - modelis!  :-D

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:00:22 pm »
Toks iš manęs modelis :-]
Greičiau karatukė nei modelis :)

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #14 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:09:59 pm »
Kur cia taip?
Kuriam numery? :)

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #15 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:24:33 pm »
Citata
Kur cia taip?
Kuriam numery? :)

Jei LaKuka neprisipažins, tai teks kvosti Storą (Karminį žmogelį)... :poke:

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2004 Grd 15, 17:55:12 pm »
Senai tai buvo..niekas nebeprisimena, tai ir niekam neturi būt įdomu.. :rolleyes:  
vat taip va :P  :D

donce

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Sau 27, 15:01:59 pm »
O as po muay thai uzsiemimu jauciuosi labai gerai.Is treniruotes iseinu apsiramines,agresijos,itampos nebera ir pan.Tikras kaifas...:)

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2005 Sau 28, 10:50:03 am »
Citata
O as po muay thai uzsiemimu jauciuosi labai gerai.Is treniruotes iseinu apsiramines,agresijos,itampos nebera ir pan.Tikras kaifas...:)

O paprasta, tai esi agresyvus ir isitempes?

Siaip normalu, kai nusikali kaip suo, tai jau apie kazkokias "drakes" tai ir galvot, ne tik kad veikt, nesinori..
Net zmonai lovoj nugara atsuki...;)

donce

• Svečias
« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Sau 28, 11:26:25 am »
Citata
Citata

O paprasta, tai esi agresyvus ir isitempes?

Siaip normalu, kai nusikali kaip suo, tai jau apie kazkokias "drakes" tai ir galvot, ne tik kad veikt, nesinori..
Net zmonai lovoj nugara atsuki...;)

Buna,buna...:)
Siaip dirbu toki darba,kad neisvengi itampos,streso ir pan.,o treniruote padeda viska graziai "nuimti"...

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2005 Kov 26, 09:50:13 am »
O as pradejau tai taip... mane pradzioj ikisho, nei kiek nenusimaniau apie toki dalyka kaip kovos, reikejo kokiu puses metu kad pajausciau ir isiwaziuociau, ir tada pradejau waryt :) tada supratau kad lankau kad apsiginciau ar seip kada graziai kam mawasha ikalciau :)

addiction

• Svečias
« Atsakyti #21 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:24:15 pm »
Citata
O as pradejau tai taip... mane pradzioj ikisho, nei kiek nenusimaniau apie toki dalyka kaip kovos, reikejo kokiu puses metu kad pajausciau ir isiwaziuociau, ir tada pradejau waryt :) tada supratau kad lankau kad apsiginciau ar seip kada graziai kam mawasha ikalciau :)

bet vistiek ash buvau geresnis kyokushin kovotojas, ir ish taves mokykloj atiminedavau bandeles  :P
sheip ash tai pradejau lankyt del triju priezhashchiu, kad galechiau apsigint, kad turechiau kuo uzhsimt/dometis , ir sheip, kaip del sporto, kad galechiau pasigirt, jog uzhemiau tokia ir tokia vieta, ar ishkirtau ta ir ta  :rockon:

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #22 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:32:20 pm »
Bet tu taip ir neishsiaishkinai kad prispjaudydawo i tawo bandeles? arba prikakodawo i termosa. Ot geri laikai buwo. ir termosai tokie dideli atrode :D

addiction

• Svečias
« Atsakyti #23 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:44:04 pm »
Citata
Bet tu taip ir neishsiaishkinai kad prispjaudydawo i tawo bandeles? arba prikakodawo i termosa. Ot geri laikai buwo. ir termosai tokie dideli atrode :D

termosai tai termosai, bet kam tada ish ju gerei jei viska zhinojai? ok nebepjaunam nes jau off topica varom ;))) :oops:  :A

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Kov 26, 20:50:35 pm »
I tawo termosa ne i mano :) Myliu agresija. Manau mes uzgrobem temas sawo postukais :) gerai nebepjaunam.

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2005 Kov 26, 21:58:20 pm »
Citata
I tawo termosa ne i mano  Myliu agresija. Manau mes uzgrobem temas sawo postukais

Tikrai, kad jau užgrobet, tiksliau prišikot viešoje vietoje :? . Gaila, kad tokie jauni ir iš pažistamo miesto, o taip negražiai ir ne į temas rašinėjat. Ir ar jūsų tėvai, mokytojai ir treneriai to nemokė, ar jums nusišikt ir ant jų, ar jums patiems smirdantiems taip būti gera?  :A
Žinoma čia kaip kokia bobutė nušnekėjau, bet išties apmaudu ir akivaizdu jog moderatoriai užtruko kažkur.
Moderatoriai ALIOOOOOO prabuskit, geltoną jiems... tfu raudoną

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #26 įjungtas: 2005 Kov 26, 23:15:01 pm »
Moderatorių nebėra, visi pašalinti (dėl įvairių priežasčių), viską vienas tvarkau :D Skirtingai nuo Sei-I, esu nusprendęs gan laisvai duoti diskutuoti. Bet jau matau, kad Jonavos bachūriukai vaikšto peilio ašmenimis...

P.S. Tiesiog norėčiau visų paprašyti gerbti vieni kitus, be reikalo nekeiksnoti ir prieš rašant pergalvoti tekstą.

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #27 įjungtas: 2005 Kov 27, 10:31:30 am »
Nu gerai gerai  :-(  mes pazystami geri draugai esam, taip cia biski uzpjowem ir wiskas :) addiction pazada kad daugaiu taip nebus :) ir as pazadu :) Jonava gi dabar wisur skamba kaip blogas miestelis :)

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ir kam man tai? (apie motyvaciją)
« Atsakyti #28 įjungtas: 2009 Geg 29, 20:11:12 pm »
na, lyg apie motyvacija buvo...
imtynes, veliau atplasnojo pirmieji karate pauksciukai.egzotika, nezinomybe, vos ne mistika," uzdraustas vaisius"...tai labai trauke ir zavejo.pasportavus ir ismokus"aukstai kelti kojas" atsirado pagarba sau, kad as tai sugebejau pasiekti, bet dingo pagarba ...kitiems.aisku, jaunyste-kvailystes...atsirado rimtesni treneriai,ismoke ne tik spardytis, bet ir pries spiriant pagalvoti..boksas ir vel imtynes...viska maisiau ir vel klijavau...kokie motyvai tada vede mane pirmyn?pirmiausia-noras isbandyt save.savo charakterio stipruma-silpnuma,valia, ryzta...eiti i prieki dabar mane vercia tai, kad norisi pajusti pazinimo(pirmiausia-saves!!!)skoni,ismokti ir suzinoti tai, ko nezinojau ir nemokejau.nekalbu apie sveikatos pagerejima,savijauta...kartais "paforsuoju"save ir dabar, tai savijauta kita diena buna ne is geriausiu:)ir manau,kad mes visi-pasirinke toki kelia-nelabai ir surastume motyvacijos  paaiskinima,vardan ko mes ejome ir einame tuo keliu!!!as kalbu ne apie jaunima, kurie eina 5-10metu.jiems gal viskas tuo ir pasibaigs.kalbu apie tuos, kurie juo eina 15-20 metu.suklupdami,sukasdami dantis ir vel pakildami, bet eidami!noriu palinketi visiems,net neieskant motyvacijos, eiti ten,kur gera,kur jauciames zmonemis ir tarp zmoniu!!!o motyvacija?susikurkime ja patys sau!!!!
« Paskutinis taisymas: 2009 Bir 17, 18:25:42 pm nuo dainiux »
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Re: Ir kam man tai? (apie motyvaciją)
« Atsakyti #28 įjungtas: 2009 Geg 29, 20:11:12 pm »