Didesne dalis klubu tikrai maziuku kratosi. Bet yra ir tokiu, kas turi tokias mini grupes ir mielai priima. Tik va, reikia uz duru sedet ir laukt. Tevams joks uzsiemimas nesugalvotas. Sakau, gal yra kokiu didesniu klubu su keliom salem, kur vienoj salej tevai, o kitoj vaikai? Buvau pvz Samurajuj (Partizanu14). Turi tokiu vaiku grupe (vienam kudikiui 6 metai, o jau beveik 2 metu kovine patirti turi

tai net su tais pradinukais nesusideda, o eina kartu su 10-12m grupe

, vardas Viktorelis, isidemekit ateiciai, gali lietuviu CroCop-as isaugt ). O sale tuo pat metu yra dar pora tusciu salyciu. Administratore sake, jei 8-10 tokiu kaip as dieduku surinkciau, tai ir treneri duotu praktines savigynos pasimokint. Nu tai sakau, gal ir daugiau panasiu klubu yra. Reiktu apsiziuret kas aplinkui dedasi.
O su kamuoliu lauke butinai reikia, nes uzsiemimai klube bus gal du kart per savaite, tai likusias dienas reikia kitokiais budais nuvaikyt. Del baseino pasitarsiu su zmona. Viska ismeginam, kad tik nuo ligu atsimust.
As numanau, kad koviniai sportai tokiam maziukui dar ankstoka, bet patikekit, kad ir kokie maziukai jie butu, dziungliu istatymus savo kolektyve jau patiria. Tegu darzelio aukletojos ir labai priziuri, bet grupeje hierarhija ziauri. Pagal fizinius kiekvieno pajegumus ir izuluma

. Zodziu, viskas kaip ir musu suaugusiuju pasaulyje. Gal net arsiau. Kokia vieta issikovojai po saule, tokia ir turesi. Kol sugebesi ja apgint. Arba busi pastumdeliu. Todel galvoju, kad pradet mokint vaika pakovot uz save jau laikas. Siaip pasistumdom ir pasiboksuojam namuose.
Be to ir man paciam senus kaulus prajudint juodai reik. Gyvenimas matau maziau pavojingas niekaip nesidaro. Itariu, kad ir man reikia ruostis, o tai bet kada gali likimas su kokiu chuliganu suvest. Turiu ir balioneli ir peili (saunikas per didelis ir per sunkus kasdienai, be to neduokdie mano tarzanas pakrapstys surades), bet zinau daug atveju, kai isgelbeja tik igudziai, o ne tos papildomos priemones.