AutoriusTema: Mokytojo seminaras  (Skaityti 31336 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Mokytojo seminaras
« Atsakyti #210 įjungtas: 2008 Bal 06, 23:40:39 pm »
Žiūriu linksminatės be Smauglio :banging:
Gaila, bet negalėjau sudalyvaut, nes buvau Serbijoje. Su Lietuvos karatė shotokan rinktine dalyvavom JKA (Japan karate association) Europos cempionate. Tik prieš 15 minučių grįžau. Rezultatai nerealūs :-D Bet apie tai vėliau :angel:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #211 įjungtas: 2008 Bal 07, 07:51:00 am »
Labai didelis dėkui visiems dalyvavusiems - mums tikrai buvo smagu pamatyti mūsų miškelyje ir naujų veidų, ir prisiminti senus  :yeahhh: Šaunuoliai visi. Tikiuosi, kad ir jums šeštadienis nepraėjo veltui ;)

2 Raimis: O aš iki pat šio savaigalio galvojau, kad dar galiu boksuotis :-/
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #212 įjungtas: 2008 Bal 07, 11:16:24 am »
Irgi visiems ačiū, nuo savęs ypatingai Skeptikui ir Makivarui už pabuvimą dviejų mergiočių asmeniniais treneriais  :yeahhh:, bo naudos buvo daug.
O Mokytojui - už tai, kad tam tikra teorinė dalis sudėliojo daug ką į vietas bei pažadino tam tikrų apmąstymų, kurie savo ruožtu sukėlė tam tikrą grandininę reakciją kitame renginyje, ir kol kas ta reakcija yra nesąmonės fazėje, bet, rodos, jau matosi šviesa tunelio gale... Sušvito viltis. Nu ką, šiandien išmėginsim šizofreninį variantą stilium "neskiriame fantazijų nuo išorinės realybės" ir "will see what happens". Blogiau jau vis tiek nebus, o geriau būti gali.
Po visos šios tirados - tiesiog ačiū, smarkiai pagelbėjot  :handshake:
Atskirai apie Rabiką - kuo jam pasisekė varžybose. Aišku, prizinės vietos dalyvaujant pirmą kartą nebuvo, to tikėtis ir nereikėjo. Užtat aiškiai jūsų seminaro įtakoj atliekant katą buvo kapitalus atsipalaidavimas, "minkštos kojos", palyginus su ankstesniu užsiveržimu ir susikaustymu, ir net gale supainiojus tam tikrus elementus vietomis buvo kapitalus relaxas... Šiaip nesuprastum, kas kaip, bet prisimenant, kad išvakarėse vyko jūsų seminaras, viskas paaiškėja. Matyt, todėl ans užsidirbo komplimentą iš mano dabartinio trenerio, kuris komplimentus sako porą kartų į metus :angel:. Skaitau, pasiekimas  :yeahhh:
Tai dabar kažkaip tikiuosi, kad jūsų seminaras mano gyvenime ne paskutinis, antraip būtų liūdna... O iš kitos pusės, džiaugiuosi, kad pabuvau šitame. Jei būtų jis vykęs per Velykas ir nebūčiau galėjus atvažiuoti, būtų išvis nerealiai liūdna...
O visai chebrai: malonu dar kartą įsitikinti, kad VISI esat išties nerealiai puikūs žmonės. Gera, kai tave kurį laiką supa būrys šaunių žmogučių.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #212 įjungtas: 2008 Bal 07, 11:16:24 am »