AutoriusTema: Mešlungis.  (Skaityti 12193 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

google

• Svečias
Re: Mešlungis.
« Atsakyti #15 įjungtas: 2008 Lap 24, 15:00:37 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Yra juk kalcio magnio ir cinko vitaminai labai geri. isgeri viena ir kaip vaistininke sake, jog taip geriau pasisavina magni, nes cinkas kartu eina, kalci taip pat, nei atskirai magni, atskirai kalci.
Kas dėl vaistininkių: tai aš jų niekad neklausau- jos vėjų visokių prišneka. Jei dar neturėdama diplomo, pastebiu kaip visai ne tokį vaistą įkišt bando, tai kai turėsiu..turbūt už galvos teks susiimt už jų neišmanymą (kaip pvz:. nuo kojos skausmo yra aibės vaistų, bet reik žinot dėl ko ją skauda: uždegiminis procesas ar kas kitas tą sukėlė, nes skirtingas vaistas skirtingą mechanizmą veikia, tad nereik žiūrėt vien į žodžius "nuo skausmo" ).
Dėl tų, kad dabar vitaminai kombinuoti (būtent tik apie tuos kalcis, magnis plius zinkas kalbu- vėlgi toks komleksas yra sh, nes magnis ir kalcis eina per tuos pačius kanalus (čia truputis fiziologijos), dėl zinko- nežinau, tad apie jį tyliu. Tai jeigu anie 2 eina per tuos pačius kanalus, jie vienas su kitu konkuruoja, tad maksimalaus pasisavinimo organizme nebus  :senis: Magnį ir kalcį geriausia gerti atskirom tableėm, bet kad dabar tokių kaip ir neberasim, nes kaži ar begamina.. :nezino: O vaistininkės šneka tai, ką išgirsta per "farmacininkų tobulinimo " kursus  :-) Beje, šiaip ir gydytojai vėjų prišneka..ypač tie, kurie nemato žmogaus per fiziologinį mechanizmą  :-)

Vilkataui>> tikrai nesumaišiau- mėšlungis dėl kalio stokos dažnai būna  :-) Man tas naujiena buvo, nes ligšiol niekas to nebuvo sakęs..
« Paskutinis taisymas: 2008 Lap 24, 15:02:59 pm nuo google »

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
« Atsakyti #16 įjungtas: 2008 Lap 24, 15:07:33 pm »
Kas dėl vaistininkių: tai aš jų niekad neklausau- jos vėjų visokių prišneka. Jei dar neturėdama diplomo, pastebiu kaip visai ne tokį vaistą įkišt bando, tai kai turėsiu..turbūt už galvos teks susiimt už jų neišmanymą (kaip pvz:. nuo kojos skausmo yra aibės vaistų, bet reik žinot dėl ko ją skauda: uždegiminis procesas ar kas kitas tą sukėlė, nes skirtingas vaistas skirtingą mechanizmą veikia, tad nereik žiūrėt vien į žodžius "nuo skausmo" ).
Dėl tų, kad dabar vitaminai kombinuoti (būtent tik apie tuos kalcis, magnis plius zinkas kalbu- vėlgi toks komleksas yra sh, nes magnis ir kalcis eina per tuos pačius kanalus (čia truputis fiziologijos), dėl zinko- nežinau, tad apie jį tyliu. Tai jeigu anie 2 eina per tuos pačius kanalus, jie vienas su kitu konkuruoja, tad maksimalaus pasisavinimo organizme nebus  :senis: Magnį ir kalcį geriausia gerti atskirom tableėm, bet kad dabar tokių kaip ir neberasim, nes kaži ar begamina.. :nezino: O vaistininkės šneka tai, ką išgirsta per "farmacininkų tobulinimo " kursus  :-) Beje, šiaip ir gydytojai vėjų prišneka..ypač tie, kurie nemato žmogaus per fiziologinį mechanizmą  :-)

Vilkataui>> tikrai nesumaišiau- mėšlungis dėl kalio stokos dažnai būna  :-) Man tas naujiena buvo, nes ligšiol niekas to nebuvo sakęs..
Tai kuom dabar tikėt: vaistininkais, gydytojais, tavim, dėstytojais. Niekas nepatikima, kiekvienas kalba iš savo varpinės. Tau dabar atrodo teisinga tai ką išgirdai iš dėstytojos kuri tau atrodo patikima, bet ar ji teisi  :nezino: .
Pasimečiau, nebežinau ką dabar daryt, niekas nepatikima, bet juk į kažką turim atsiremt, bet į ką...
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #17 įjungtas: 2008 Lap 24, 15:32:58 pm »
Tai kuom dabar tikėt: vaistininkais, gydytojais, tavim, dėstytojais. Niekas nepatikima, kiekvienas kalba iš savo varpinės. Tau dabar atrodo teisinga tai ką išgirdai iš dėstytojos kuri tau atrodo patikima, bet ar ji teisi  :nezino: .
Pasimečiau, nebežinau ką dabar daryt, niekas nepatikima, bet juk į kažką turim atsiremt, bet į ką...

Google teisi, nes vat nesenai vienai mano mokinei meslungis kamavo, tai issityre ir nustate, kad kalio truksta. Vat, pasitvirtina :)
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2008 Lap 24, 15:34:11 pm »
Google teisi, nes vat nesenai vienai mano mokinei meslungis kamavo, tai issityre ir nustate, kad kalio truksta. Vat, pasitvirtina :)
Tai dabar google laikykis, atakuosim tave klausimu kruva, o tu savo ruostu destytoja ir atsakymus mums i foruma  ;-)
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2008 Lap 24, 17:52:32 pm »
Yra juk kalcio magnio ir cinko vitaminai labai geri. isgeri viena ir kaip vaistininke sake, jog taip geriau pasisavina magni, nes cinkas kartu eina, kalci taip pat, nei atskirai magni, atskirai kalci.
Šiuo metu Animal pack vartoju, tai kažkaip netraukia mėšlungis... Ir energijos per tirešas daugiau. Geras dalykas, tik kad brangus, ir nepatogus vartoti...
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2008 Lap 24, 17:52:32 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #20 įjungtas: 2008 Lap 24, 18:00:08 pm »
Tai kad jau seniai žinomi dalykai, ko čia taip stebitės?  :oho: :nezino:

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2008 Lap 24, 18:42:44 pm »
Niekada nevartotas.. Tik girdėta kad geras dalykas yra.. Bet kai pats išbandau tia kits reikalas...  :yeahhh:
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

google

• Svečias
« Atsakyti #22 įjungtas: 2008 Lap 24, 18:51:21 pm »

Aš asmeniškai abejoju, jog taip visi ir žinojo, jog kalis daugiausia atvejų yra pagrindinė mėšlungio priežastis, nes kiek ko tenka klaust, visi tik magnį ir temini.. :nezino: Na, nebent jūs čia ne apie mano postą.. :chmm:

Dojo>> matot, studentas iš tikrųjų yra toks žmogus, kuris labai nori viską žinot, bet kadangi jis mokosi kol kas tik būdingus atvejus, tad dar daug ko ir nežino- dėl to ir pasitikėt jo žodžiu 100procentinai nereikėtų (čia aš jau pati save sukritikuoju  :-)), bet kas liečia vaistininką- kadangi aš daugiau mažiau žinau farmacininkų studijų programą ir turiu draugų farmacininkų, žinau, kiek daugmaž jie nutuokia apie teisingą vaisto paskyrimą žmogui- dėl to aš šiuo atveju labiau ir pasikliaunu gydytoju. O dėstytojas ir yra gydytojas, o kiek jo mokymu galima pasitikėt, mokymosi eigoj dažniausiai visad pasimato  :-)
« Paskutinis taisymas: 2008 Lap 24, 18:53:29 pm nuo google »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #23 įjungtas: 2008 Lap 24, 20:53:47 pm »
Aš asmeniškai abejoju, jog taip visi ir žinojo, jog kalis daugiausia atvejų yra pagrindinė mėšlungio priežastis, nes kiek ko tenka klaust, visi tik magnį ir temini.. :nezino: Na, nebent jūs čia ne apie mano postą.. :chmm:

Mano mama jau seniausiai kalį minėdavo, kai kalba apie mėšlungį sukdavosi :) Taip pat ir kalcio trūkumas gali sukelt mėšlungį.

google

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2008 Lap 24, 21:07:53 pm »
Mano mama jau seniausiai kalį minėdavo, kai kalba apie mėšlungį sukdavosi :)

Smagu, kad jūs tai jau seniai žinojot. Va, pvz dabar jau ir aš žinosiu ir galbūt kitiem buvo kažkiek nauja  :-)

« Atsakyti #24 įjungtas: 2008 Lap 24, 21:07:53 pm »

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2008 Lap 24, 21:24:17 pm »
Smagu, kad jūs tai jau seniai žinojot. Va, pvz dabar jau ir aš žinosiu ir galbūt kitiem buvo kažkiek nauja  :-)
Pvz man, aciu google  :handshake:
Pagarbiai,
Dojo

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #26 įjungtas: 2008 Lap 24, 22:34:59 pm »

Kalio ir magnio trūkumas susijęs, beje. Kalio įsisavinimui reikalingas magnis, o kai pastarojo trūksta, trūksta ir kalio. Tai čia kaip ir užburtas ratas :)

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2009 Bal 12, 15:39:23 pm »
Sveiki.Turiu problema,nors ir nevisai mėšlungis,bet irgi dėl kojų raumenų.Po fizinio krūvio,kad ir nelabai didelio,smarkiai gelia kojų raumenis(jaigu masažuodamas smarkiau paspaudžiu irgi suskausta.Skausmas giluminis,atrodo lyg skaudetų palei kaulą,sunku net apibūdinti.),bet po 30-60minučių praeina.Kai pradedu bėgti trumpai paskauda,bet raumeniui įsidirbus skausmas praeina,o kai sustoju -vėl ima skaudėt.Ankščiau neskaudėjo,bet kai pradėjau daugiau kojomis dirbti prasidėjo šitie skausmai.Pirmą kartą suskaudo prie maždaug metus,bet skaudėdavo tik kai stodavausi pasėdėjęs keletą minučių arba daugiau pasportavus.Veliau praėjo ir keletą mėnesių buvo visiškai ramu,o dabar jau apie 2 mėnesius po didesnio krūvio kojoms ima skaudėti.Jokių papildų nevartoju tai galbūt dėl kokiūnors medžiagų trūkumo taip gali būti?Šiaip ar taip teks eiti pas daktarę,gal ką daugiau pasakys,bet galbūt esate kasnors su panašia bėda susidūręs ir turėsite kokiūnors patarimų.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2009 Bal 12, 21:04:10 pm »
Sveiki.Turiu problema,nors ir nevisai mėšlungis,bet irgi dėl kojų raumenų.
Ar esi tikras, jog tai raumenys, o ne pvz. sąnarys? Kurioje tiksliai kojos vietoje skauda?
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2009 Bal 12, 21:31:23 pm »
Esu 100% tikras,kad tai raumuo.Skauda blauzdu raumenis.Sunku pasakyti ar visus ,nes skausmas nera taskinis.
Be to skauda smarkiau paspaudus raumenis.T.y.kitaip negu skauda paspaudus sveika raumeni.

« Atsakyti #29 įjungtas: 2009 Bal 12, 21:31:23 pm »