0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Norėjau paklausti kaip galvojate ar sveika save versti anksti keltis jeigu nėra didelio reikalo? Na pvz paskaitos prasideda nuo 13h, o aš miegu iki 11h. Galvoju keisti rėžimą eiti anksčiau miegoti ir anksčiau keltis. Miegot paprastai einu apie 1 nakties. Galvoju gal pakeitus miego rėžimą gal padidės darbingumas, gal netyčia ir galvos svaigimas pagaliau praeis... Galvoju tiesiog, kadangi daktarai sako, kad nepaisant to kad užeina galvos svaigimo priepuoliai esu idealiai sveika, gal reikia tiesiog gyvenimo būdą bandyti pakeisti. Bet nežinau jei per prievartą anksti kelsiuosi ar nepablogės
Apie 21-22val. geriausia kiek žinoma, aišku ir miegot reikia apie 10 ir daugiau valandų.
10 ir daugiau valandų miega tik aristokratai ir degeneratai.
cia gal jis turejo omeny, jei tau 0-2 metukai, tada reik tokiu rezimu gyvent
Kažkada stebėjausi, kad vakarų pasaulyje sporto klubai dirba visą parą . Dabar manau svarbiausia išmiegoti reikiama valandų kiekį, o kokiu paros metu nėra taip svarbu. Napalaeonas miegojo 4 val, kažkas 12. Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas dėl ekonominių priežasčių treniravosi 2 val nakties. Šitas bachuras, o deja kogero daugumos kovos menų mėgėjų pajuoka ir pašaipa pasirinko sportą vidurį nakties. Андрей Скоромный Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Arba mano kompas kreivas, arba jis kažkaip nenatūraliai išpūstas... Su visa pagarba plunksnos broli, o tu nueik ir pradurk.
Su visa pagarba plunksnos broli, o tu nueik ir pradurk.