Sportas > Smūginis sportas
Bokso video
Smauglys:
Aš sužavėtas. Ir svarbiausia man, kaip karatistui, viskas artima jo stiliuje. Nėra tų rankų ant ausų užkeltų, kūnas status, pečiai (kaip ne keista bokse) nuleisti. Gražus elegantiškas judesys, varžovo pajautimas. :respect:
sakalas:
Smauglys:
--- Citata ---Aš sužavėtas. Ir svarbiausia man, kaip karatistui, viskas artima jo stiliuje. Nėra tų rankų ant ausų užkeltų, kūnas status, pečiai (kaip ne keista bokse) nuleisti. Gražus elegantiškas judesys, varžovo pajautimas. :respect:
--- Baigti citatą ---
ot blyn kuo gi tau tos rankos uzkliuvo :D
Aisku, kad nera juk ugis tai koks jo, kam rankas kelt kai ir taip tavo galva sunkiai pasiekia ? :D Rankas paprastai kelia kai pries aukstesni kovoja arba artimoj kovoj.
Del nugaros tiesumo tai velgi stilius, juk aukstas zmogus kam jam lenktis prie zemesnio ? :) O zemesniui kovotojui iskyrus "super talento" atvejus tai butu neatleidziama klaida.
Zodziu bokse yra bent jau du dominuojantys klasikiniai stiliai plius kruva visokiu "postiliu".
Zemo kovotojo stiliaus turbut geriausias pvz yra Taisonas, o Stevenson yra auksto ilgarankio boksininko bokso stiliaus pvz :)
Saxum:
Man labiausiai patinka David Tua stilius :-) Nors ir neužauga (pagal įvairius duomenis 175-178 cm), bet kai turi noro moka ir nuleistom rankom prieš dičkius dirbti :-)
Stevensonas - legenda. Vienas iš 3 per visą bokso istoriją, 3 kartus laimėjusių Olimpines žaidynes. Na, rusai, žinoma, jį "kaltina" (kaip ir Savoną, beje), kad tuo laikotarpiu nebuvo gerų boksiorų jo kategorijoje. Bet kai pagalvoji, Kličko irgi va dominuoja ne pirmi metai ir jos kaltina, jog lochai, nieko nemoka, tiesiog nėra gerų boksiorų šiuo metu... Kaip kam patogiau, taip tas šneka. O Stevensonas tikrai geras boksioras buvo, keliolika metų dominavęs mėgėjų bokse.
bornstubborn:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMan labiausiai patinka David Tua stilius :-) Nors ir neužauga (pagal įvairius duomenis 175-178 cm), bet kai turi noro moka ir nuleistom rankom prieš dičkius dirbti :-)
Stevensonas - legenda. Vienas iš 3 per visą bokso istoriją, 3 kartus laimėjusių Olimpines žaidynes. Na, rusai, žinoma, jį "kaltina" (kaip ir Savoną, beje), kad tuo laikotarpiu nebuvo gerų boksiorų jo kategorijoje. Bet kai pagalvoji, Kličko irgi va dominuoja ne pirmi metai ir jos kaltina, jog lochai, nieko nemoka, tiesiog nėra gerų boksiorų šiuo metu... Kaip kam patogiau, taip tas šneka. O Stevensonas tikrai geras boksioras buvo, keliolika metų dominavęs mėgėjų bokse.
--- Baigti citatą ---
Kietas tas Tua, kas be ko... Tau ryškiai tas slugger/brawler stilius matyt patinka. :E -Gražu pažiūrėt ir į tokį :respect: o dėl 175-178 tai netgi tada galima teigti kad Tua yra hypertalentingas, kad pas sunkius mušasi :luztu: Dėl rusų, tai jie retai ko nors nekaltina :luztu: o Klitschko nėra dėl ko kaltinti... Šiuolaikiniai boksiorai tikrai ne taip gražiai boksuojasi daugumoj, bet tai nereiškia, kad jie labai jau ir blogi. Tiesiog daugiau gal metodiškumo dabar, daugiau su smegenim boksuojasi, nuo ko kenčia grožis kažkiek. Nors varžovo pajautimo pas pvz Vitaliką tai Marios :punch: tik atidžiau žiūrėti reikia, Klitschko boksas irgi savaip gražus. Vovka, manau, galėtų žiūrėti dar gražiau, tik kad smakras stiklinis :kikena: :kikena:
Saxum:
Ankstyvosiso Vladimiro Kličko kovos buvo kitokios. Kovodavo kur kas universaliau, laisviau. Dabar viskas vienoda, monotoniška. Bet užtat nokautų nebegauna :-) Vitalijus gan universaliai kovoja, daugelis jo net nematę, prisižiūrėjo Vladimiro Kličko ir varo, jog abu vienodi :-)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją