Sportas > Smūginis sportas
Bokso video
Saxum:
Dėkui, peržiūrėsiu dar kartą. Tiesioginės transliacijos metu, pamenu, mačiau minimalią Evanderio persvarą, ir paskui, po kovos dar peržiūrėjau tą kovą, maksimum ant lygiųjų ištraukiau, Valujevo pergalės nerasta ten. Ta kova parodė, jog reikia baigt boksu domėtis...... Gaila, bet po to tikrai labai sumažėjo mano interesas profų boksui....
sakalas:
Lygiasias ten galmėjo paskaičiuot tik tuo atvėju jei Holiefieldo švarius powershotus prilygint praslystantiems Valujevo džebams :nezino:
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiLygiasias ten galmėjo paskaičiuot tik tuo atvėju jei Holiefieldo švarius powershotus prilygint praslystantiems Valujevo džebams :nezino:
--- Baigti citatą ---
Nu tęp nu. Mano galva, Evanderis laimėjo. Ir nebūdamas geriausios sportinės formos. Belieka įsivaizduoti, kas būtų likę iš Valujevo, jei Hlyfieldui būtų buvę ne 40 su virš metų, o 30...
sakalas:
Saxum:
--- Citata ---Atsimenu, kai sykį Sakalas paeiliui gal 3 ar 4 priešininkus pailsėti pasiuntė smūgiais į kepenis :kikena:
--- Baigti citatą ---
labai pavojingas smūgis... Aš vienam gatvės ir diskotekų muštukui sunkiasvoriui kuris lygtai pankartionu užsiiminėjas buvo taip du šonkaulius sulaužiau ir čia turint omeny, kad su pirštinėm buvau... na sakiau aš jam, kad su naujokais gražiai dirbtų, bet kai žmogus žodžių nesupranta... :nezino: bet atrodo suprato, tai svarbiausia :)
Viena mokinį irgi pamokiau, labai jau norėjo, tai irgi vienam dėdulei šonkaulį iskėlė... Žodžiu, baigiau eksperimentus, dabar jau galiu sakyt, kad tai mirtina technika ir pademonstuot negaliu, nes dar "užsilenksit" :D
Saxum:
Bet visgi tai ne ant visų veikia. Nors va, piktasis Pitbulis sulaužė man šonkaulį, kuris netgi po 2 metų buvo atsinaujinęs, bet į kepenis dar niekas nebuvo prajungęs, tpfu tpfu tpfu. Nu kažkaip prasileidęs esu tę daug, bet va nejaučiu jokio skausmo :angel: Matyt kiekvienas esame savaip gimę... (o gal dėl to, kad mėgstu daug valgyti? :angel:)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją