Sportas > Smūginis sportas

Bokso video

(1/51) > >>

Saxum:
Sukuriu čia temą, kur galima dėt visokius gerus bokso video, neteršianrt kitų temų, jei tai ne į temą :angel:

Pradžiai gera kova 2001 metų pasaulio mėgėjų čempionate tarp kubiečio Odlanierio Solio ir anglo Deivido Haye. Pastarasis šiuo metu toje pačioje svorio kategorijoje ir profų tarpe yra čempionas, o Solis prisiauginęs 20 kg pamažu triuškina varžovus sunkiasvorių tarpe. Kadangi yra gandų, jog Haye nori pereiti į sunkiasvorius, tai visko gali būti, kad ateityje pamatysim šių talentingų boksininkų kovą profesionalų sunkioje kategorijoje.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Saxum:
Istorija... Pirmasis ir kol kas vienintelis lietuvių kilmės boksininkas tapęs pasaulio sunkaus svorio profesionalų bokso čempionu Juozas Žukauskas (bokso pasaulyje labiau žinomas kaip Jack Sharkey) prieš tuometinį "Valujevą" italą Primo Carnerą (197 cm 120 kg). Tais laikais net krepšinyje toks ūgis buvo retenybė... Be to italas ir imtynėmis užsiiminėjo... Čia antroji jų dvikova. Pirmają laimėjo lietuvis, po to gavo teisę kovoti su Maksu Šmelingu dėl čempiono titulo, kurį ir laimėjo. O štai čia iš karto sekanti kova-revanšas, čempionas Jack Sharkey ir pretendentas Primo Carnera:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Saxum:
Beje, įdomus faktas. Primo Carnera prieš kovą dėl čempiono titulo su Sharkey kovojo su Ernie Schaaf. Carnera jį nokautavo, Schaaf buvo paraližiuotas, paguldytas į ligoninę, jam atlikta smegenų operacija, tačiau praėjus 4 dienoms po kovos Schaaf mirė. Įdedu šios liūdnos kovos video :-(

Beje, atkreipkite dėmesį, nokautas pasiektas vienu priekiniu tiesiu smūgiu, kas tikrai yra labai retas atvejis. Aišku, kiek anksčiau  keletas smūgių buvo, jie matomai irgi savo padarė.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Žalias:
Tai jau tikriausiai iki tos kovos Schaaf'ui buvo su galva negerai, o šita kova tik padėjo paskutinį tašką. Visgi, smegenys ne geležinės.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai jau tikriausiai iki tos kovos Schaaf'ui buvo su galva negerai, o šita kova tik padėjo paskutinį tašką. Visgi, smegenys ne geležinės.

--- Baigti citatą ---

Jei neklystu, po smūgio kraujas į smegenis išsiliejo. Ne prieš kovą, po smūgio. Po šios kovos buvo didžiai susirūpinta, ar gali tokie anbalai prieš gerokai smulkesnius boksininkus kovot.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją