Sportas > Smūginis sportas

Kovo 8 d.: Olegas Maskajevas – Samuelis Piteris

(1/2) > >>

Saxum:
Nu va, artėja dar vienas didysis boksas. Po ilgų nesusipratimų bus pagaliau išsiaiškinta, kuris iš jų yra tikrasis WBC čempionas. :icon_bat: Kokios prognozės?

barry:
Nedristu nei vienam nei kitam skirti pergales.Duosiu jums cia daugiau padiskutuoti balsavau uz Peterio KO maskaevui.Tai nera prognoze tiesiog mano norima kovos baigtis peteris siek tiek labiau man patinka.

Saxum:
Taigi, atėjo ta diena :angel: Tiesioginė transliacija per RenTV ryt ankstų rytą Lietuvos laiku 6:25.

Mass:
Sunku prognozuoti kaip ten bus, manau 50/50. Gal ir daug kur kaip pasaulyje spėjama, kad laimės Samuelis Piteris, kiek žiūrėjau, tai tokia nuomonė lyg ir vyrauja, na bet ir Olegas Maskajevas neblogas.
Laiko pasiruošimui turėjo pakankamai daug, Samuelis Piteris sakosi, kad per daug, o Olegas , kad kaip tik.
Kova turėjo įvykti spalio mėn., bet buvo atidėta. O.Maskajevas teigė, kad pasiruošė gerai, traumų poveikio nejaučia ir jaučiasi gerai, mūšiui pasiruošęs pilnai.
Manau, kad kova neturėtų pasibaigti labai greitai. Taigi jau greitai pamatysime kas kaip pasiruošė, kokią taktiką pasirinko, planas koks, įgyvendinimas visko numatyto ir nenumatyto, gal kam net prireiks keisti taktiką pačios kovos eigos metu ir t...t, laukiam, kaip gerai, kad ir šį kartą televizorius parodys  :-)

Saxum:
Koa baigta – Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Kokios nuomonės? Man asmeniškai Maskajevas labiau patiko. Rusų komentatorius teisus – paėmus Maskajevą, koks buvo prieš 5 metus, jo pergalė garantuota...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją