Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Įskilęs blauzdikaulis

<< < (2/8) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNebandei  nueit pas daktarus? Manau jie labiausiai išmano tuos dalykus  :senis:
p.s. po to aprašytum bobučiu  ir dieduku (iš poliklinikos) gyvenimo vargus...

--- Baigti citatą ---
Negaliu aprašyt gyvenimo vargų bobučių ir diedukų, galiu tik gyvenimo grožybes turtuolių iš Grybo gatvės... Vertėjai mūsų šalyje į nemokamą mediciną teisių neturi  :senis:
Bet gal reiks nueit, bent tam, kad įsitikinčiau, kad niekas ten neskilo ir visą forumą apmelavau... Nors. Pusę nakties kankino įtartinai aštrus skausmas, jokios mėlynės ten nėra, vadinasi, ne sumušimas, yra gumbas. Paskui skausmas apslopo, tada nutariau patikrint, kurioj vietoj yra tas gumbas ir ar tikrai man tą kaulą skauda. Tai va, moralinės drąsos neužteko. Pačiupinėjau paviršutiniškai, o spustelt ir nedrįsau, prisiminus klaikiuosius skausmus trešoj... Tai šį tą reiškia, nes šiaip aš skausmui atspari... O gal tikėkimės tai nieko nereiškia, tai tik sumušimas, nepraeinantis pusantro mėnesio ir vis aštrėjantis, ir man nieko nėra blyn...

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNegaliu aprašyt gyvenimo vargų bobučių ir diedukų, galiu tik gyvenimo grožybes turtuolių iš Grybo gatvės... Vertėjai mūsų šalyje į nemokamą mediciną teisių neturi  :senis:
Bet gal reiks nueit, bent tam, kad įsitikinčiau, kad niekas ten neskilo ir visą forumą apmelavau... Nors. Pusę nakties kankino įtartinai aštrus skausmas, jokios mėlynės ten nėra, vadinasi, ne sumušimas, yra gumbas. Paskui skausmas apslopo, tada nutariau patikrint, kurioj vietoj yra tas gumbas ir ar tikrai man tą kaulą skauda. Tai va, moralinės drąsos neužteko. Pačiupinėjau paviršutiniškai, o spustelt ir nedrįsau, prisiminus klaikiuosius skausmus trešoj... Tai šį tą reiškia, nes šiaip aš skausmui atspari... O gal tikėkimės tai nieko nereiškia, tai tik sumušimas, nepraeinantis pusantro mėnesio ir vis aštrėjantis, ir man nieko nėra blyn...

--- Baigti citatą ---
Kartais antkaulio sumušimas laaabai skausmingas būna :teisejas:

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNegaliu aprašyt gyvenimo vargų bobučių ir diedukų, galiu tik gyvenimo grožybes turtuolių iš Grybo gatvės... Vertėjai mūsų šalyje į nemokamą mediciną teisių neturi  :senis:

--- Baigti citatą ---

Tada tau su Skeptiku reikia pasitart, buvau jam guzeli ant kojos itaises   :angel:

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKartais antkaulio sumušimas laaabai skausmingas būna :teisejas:

--- Baigti citatą ---
O kiek laiko anas gyja? Ir ar išvis gyja?

Skeptikai, aūūū... Prašytume smulkiau apie guzelius  :respect:

p. s. žiū tuoj ir išsiaiškinsiu, kas man yra, be jokių daktarų  :-D

Ek4:
 Manau, kad išvis, šiuo metu geriausia būtų nesportuot. Nes pasekmės gali būt liūdnos.  :-/

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją