Tai TU čia sakai, norėdamas pasiginčyti ir kažkaip pamenkinti boksą (tipo per daug boksas forume aukštinamas).
TAIP! Ir ne tik forume, bet ir gyvenime tenka su tokiais didziaisiais bokso kelikais i dausas. Vat tipo suprask, kad
ash lankiau boksa ir esu baisiai kiets, o tai, kad tu uzsiiminejai
karate ar koki tai dar šuda, tai nieko nereishkia, gatves mushtines vistiek kieciau... Kaip sakoma, boksas yra boksas ir ash visai nesiruoshiu sakyti, kad tai shudas, duoti i snuky jis ishmoko, ko tamtikri rytu kovu sensejai padaryti daznai nesugeba, bet del to ji laikyti paciu paciausiu...
O aš visada sakiau ir sakysiu, kad laimi universalesnis. O boksas... Boksas savo vietoje. Jei reikia rankų smūgių, mano nuomonė kaip visada – boksas valdo. Bet jei reikia rinktis prie bokso ar kojas ar imtynes, visuomet rinksiuosi priedą imtynes. Kaip rodo MMA praktika, spirdžiai lengviausiai pargriaunami ant žemės
Bet vėlgi, viskas savo laiku ir savo vietoje Kai reikia kovoti prieš kelis priešininkus, gerai įvaldytos kojos puikus dalykas. Aš pats gatvėje daug kartų esu panaudodojęs kojų spyrius. Primityvūs tiesus smūgiai aišku, bet labai veiksmingi. Ypač kai reikia priešininką atmušt nuo savęs. Gerai pataikius – gerai skrenda 
Pala pala, tai kodel spirius naudoji, taigi boksas valdo? A prisiminiau... Kas link ranku... Tebunie, kai reikalas eina apie rankas ash uzsiciaupiu...
Bet mushtines tai nera vien bankes i snuki,
ten programa zymiai... Zymiai ivairesne...
Aš už universalumą, ir man dzin ką šneka prisirišę prie kokio tai TKD, karate, winčiun ar dar kokio tai stiliaus žmonės. Stiliai tėra pavadinimai, o kova yra kova
Bet reik suprast boksas vistiek geriausias... Ne kikboksas ne Muay-tay, o butent boksas...
Prieš Ignašovą ne tokie krito 
Zinok priesh Masutatsu Ojama irgi...