Pagrindines diskusijos > Savigyna
Atsiliepimai į “Ilgi pasamprotavimai...“ (Skaityklos tema)
Saxum:
--- Citata ---As tai po kokiu penkiu minuciu kaukimo ant manes pasiulyciau pasivaikscioti (jo kalba), ten is kur paprastai dar nei vienas negryzo...
--- Baigti citatą ---
Tai 5 minučių netruko, gal kokias 4 :D
--- Citata ---
O paskui jau pagal situacija - gautu diedas i kepala...
Is vis - gal jis tikriausiai konfliktiska asmenybe - ne kiekvienas rautusi pries du neblogai sudetus vyriokus...
O tokius konfliktiskus - verta pamokyt...
Po keliu kartu - jie ateina i prota...
:D
--- Baigti citatą ---
Jo, pamokyti reikėjo, kažkaip po laiko apie tai pamislyjau.
Šiaip nors ir labai agresyvus buvo, prisibijojo pirmas smogti, o tokiu atveju jau būtų kita kalba. Trumpa.
Sei-i:
--- Citata ---As tai po kokiu penkiu minuciu kaukimo ant manes pasiulyciau pasivaikscioti (jo kalba), ten is kur paprastai dar nei vienas negryzo...
--- Baigti citatą ---
Tai kad nė penkių minučių tam “dialogui“ nebuvo... :rolleyes: Viskas baigėsi labai greitai, net greičiau, nei tikėjausi.
Iš pradžių užsiisterikavo prieš Saxum, kuris jam liepė “čiauptis“ (kol jam žmona pačiam pasakė nesikišti) - šiame etape vos spėjau pirštines užsimauti (rankas laikiau kišenėse - oras šaltas, vėjas žvarbus, tingėjau trumpam mautis iš pradžių) ir prisiartinti, kai judviejų diskusija baigėsi. O aš taip vyliausi pamatyti bergzdžią ir turėjusį būti labai juokingą jo bandymą pastumti “tris bulvių maišus“, po ko turėjau planą atlikti veiksmą iš SSRS Gynybos ministerijos patvirtinto RB-3 komplekso “sniatijie časovovo s zadi putiom perekrytija dychatielnych putėj s zakidovanijiem na biedro“.
O ir mūsų “dialogas“ apie lietuvių kalbos, kaip valstybinės, pranašumus prieš rusiškąją labai greitai išblėso - jis gi “Ostapo fintą“ iškrėtė (ne, tą tai tikrai REIKĖJO matyti! :-] ). Bet čia būtų jau planas mano pagal Storą buvęs: “56 judesių kata ant užpuoliko galvos savigynos tikslais“... :D
Tada Saxum būtų atlikęs veiksmą, tapusį klasikiniu ir sėkmingai panaudotą Žalgirio lauke 1410 metais, iš žemaičių kovos meno - “Apeinantis manevras iš flango prieš vokiečių kiaulę“... (kas nesuprato, tai “vo kiec“ - senovės gezų kalba vadinti šarvuoti riteriai, o “kiaulė“ - tai rikiuotės formuotė, bukas pleištas), kurio pirmąją dalį Saxum jau buvo atlikęs... ;)
--- Citata ---
O paskui jau pagal situacija - gautu diedas i kepala...
--- Baigti citatą ---
Matyt, pajautė, kad gaus, nes provokacijoms nepasidavė... Ai, iš esmės, tai ir taip galima būtų buvę duoti, bet norėjosi moksliškai ir su apsidraudimu... ;)
--- Citata ---
Is vis - gal jis tikriausiai konfliktiska asmenybe - ne kiekvienas rautusi pries du neblogai sudetus vyriokus...
--- Baigti citatą ---
Tai kad ir bandė “ant ponto“ paimti iš pat pradžių, bet nieko nesigavo. Saxum įsijungė “diežurkė“ iškart, tas ir sureagavo adekvačiai panašiai.. Bet pas jo žmoną “diežurkė“ dar geresnė, kad įkarštį nugesino... :D
--- Citata ---
O tokius konfliktiskus - verta pamokyt...
Po keliu kartu - jie ateina i prota...
:D
--- Baigti citatą ---
Šiandien pasidomėjau bendradarbio, kuris gyvena šalimais to namo... 8) Taigi, pasirodo, kad jau gavęs šitas isterikas į kepalą nuo jo kaimyno - už tuos pačius kvailus ir nepagrįstus kolonistinius išsikalinėjimus “a-la čia mano kiemas, čia mano vieta“... :D Savaitgalį aš gi irgi pasidomėjau: taip ir yra - Saxum pastatė būtent į “jo vietą“, kur jis mėgsta visada statyti... :evil:
Va ir nesakyk paskui, kad visi karai ne per teritorijas (stovėjimo vieta) ir ne per moteris (jo žmonos mašina stovi minėtame garaže po namu - bet tai kas trukdo statyti prieš savo garažo duris, kad jau taip??? :? )... :rolleyes:
Sei-i:
--- Citata ---
Tai 5 minučių netruko, gal kokias 4 :D
--- Baigti citatą ---
Dar trumpiau: tokiose situacijose matai viską lyg “ištemptai“, nes suaktyvėja procesai smegeninėje (informacija keliauja apeidama analizuojančius ją smegenų centrus, padefaultiniu keleliu). Todėl tik atrodo, kad ilgai - realiai laikas yra perpus mažesnis. Šiuo atveju tai ir bus tik 2-3 minutės... :D
--- Citata ---
Jo, pamokyti reikėjo, kažkaip po laiko apie tai pamislyjau.
--- Baigti citatą ---
Tai kad tu buvai ne tame “egzistencijos lygmenyje“... :D Be to, filosofiškai pamąsčiau ir apie tokią frazę, kaip vyrai valdo pasaulį, o moterys valdo vyrus... :rolleyes: Ką tavo SMSas ir patvirtino, tarp kitko... ;)
--- Citata ---
Šiaip nors ir labai agresyvus buvo, prisibijojo pirmas smogti, o tokiu atveju jau būtų kita kalba. Trumpa.
--- Baigti citatą ---
Tai to ir laukiau, bet nesulaukiau!... :D
Vis tik pasvarstyčiau, kas turima omeny, sakant “labai agresyvus“... :rolleyes:
Isterikavimas - tai kaip ir bandymas “pontuoti“ (rus. terminas “imti ant ponto“ - prigasdinti, neleidžiant spėti atsikvošėti, blefuoti agresyvia maniera). Tačiau grėsmės iš jo pusės realiai nebuvo: ir šokinėti prieš du, ar juolab viršcentnerinį Saxum, neprotinga (atvažiuodamas, matyt, vis tiek pamąstė, prieš iššokdamas iš mašinos), ir kūno kalba dar jo nebuvo pagal taip vadinamą “ritualizuotą kovos pradžią“. :?
Iš šalies žiūrint, ką pačioje pradžioje ir turėjau progą padaryti, nebuvo reikalo iškart smogti jam kokį nors prevencinį smūgį nei iš mano, nei iš Saxumo pozicijos. O paskui mūsų dialoge aš gi stovėjau per 10-15 cm nuo jo, žiūrėdamas jam į akis - kad nors koks šmėkštelėtų ketinimas smūgiui (ačiū Jorgai už pamokas... ;)) - nieko! :( Vien nepasitenkinimas, kad nesisekė mūsų netikėtai užklupti ir psichologiškai paveikti... :?
Jei ką ir būtų jis iš viso agresyviai tikrai daręs, tai tik stūmęs, nes Saxum vis tik žengtelėjo jo pasitikti, kai tas link jo atbėgo putodamasis. Ir to, tarp kitko, visiškai pakako, kad sustotų šis isterikas, daugiau demonstruojantis savo nepagrįstą agresiją, nei turintis agresyvią motyvaciją realiai viduje - jaučiate skirtumą?... ;) Kas šiaip jau nelabai juk logiška, jei jau žmogus užsivedęs ir nusiteikęs iš tikro pavojingai agresyviai, tai to nedarytų (pirmas jo “pontas“ nepraėjo).
Juk Saxum žingsnis būtų privertęs jį automatiškai “gintis“ nuo judančios centnerinės masės, atsitumti! :? Kas, aišku, tiek Saxum, tiek mano būtų NEDELSIANT interpretuota kaip agresyvus ir nedraugiškas gestas, netgi, pasakyčiau fizinio smurto prieš grafą panaudojimo pradžia... :D
Brizas:
emm... man patiko :-D
galbūt iš visai nejuokingos situacijos, bet jūsų pasakojimo manieros ir detalių bei pateikiamų komentarų, kaikur skaičiau su plačia šypsena :D
... ir dar ta besiperšanti išvada - būkime didžiais šunimis :D
Lonsas:
na bet cia irgi kita karta negali zinot. kad ir ant dvieju vyrukas raunasi, kartais geriau numalsint konflikta, nes yra ir tokiu zmoguciu (gal irgi karminiu :D) kurie du tris bachurelius nesunkiai paima :) si karta galbut matesi kad netas variantas, bet... niekad negali zinot.
yra tox vienas vyrukas vln, artai pankrationo cempionas jis berots. girdejau apie ji tokia istorija (ganda?) kaip isgeres alaus jis mestelejo buteli i bemsa, kur sedejo 5 treninguociai. sie islipe pazvelge i ji ir... susurinke daiktus skubiai isvaziavo. ir teisingai pasielge nes butu visi sugule.
taip kad kartais negali zinot pries ka soki.
nor paprastai normalus (pavadinkime taip) bachurai ne del nieko nesikabineja, mano nuomone.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją