AutoriusTema: Atsiliepimai į “Ilgi pasamprotavimai...“ (Skaityklos tema)  (Skaityti 5038 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Sei-i

• Svečias
Atsiliepimai į “Ilgi pasamprotavimai...“ (Skaityklos tema)
« Atsakyti #15 įjungtas: 2004 Grd 02, 14:59:27 pm »
Skirtumas tarp to isteriko ir Storo yra akivaizdus! Ne tik bendravimo maniera, bet ir visa savo esybe Storas yra KARMINIS žmogelis, o ne chamas, kovojantis dėl savo teisės į nesavo vietą...  :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #16 įjungtas: 2004 Grd 02, 17:34:42 pm »
nzn nzn...
su visa pagarba Sei-I neturi teises nezinodamas zmogaus tokiais epitetais metytis, o kadangi as nepazystu (istoirija is draugo girdejau :D taip kad del jos tikrumo spreskite patys) nei vieno nei kito irgi nesirystu kuris is ju "karmiskesnis" :)

p.s. jega! pagaliau as 4kyu, nors neturiu zalio supratimo ka tai reiskia :), vistiek smagu :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2004 Grd 06, 10:28:30 am »
Grįžtant prie temos!  :-)

Visada sakau, kad galvokite apie pasekmes! ;) Taigi, tęsinys šios istorijos:

Praeitą savaitę susitikau tą tipą viešoje įstaigoje. Jis pasijautė labai nejaukiai, suvokęs, ką netikėtai mato prieš save (a, dar labai juokingai atrodė, kad jis tuomet sėdėjo ant tokio 10-15 cm aukščio suoliuko, o aš įvirtau į patalpą su savo 186 cm ūgiu ir skrybėle...  :D - kaip ir “iš aukšto“ gavosi iš mano pusės) ir bandė manęs atsiprašyti, tiesdamas ranką.

O bet tačiau kadangi aš rusiškai NIEKO nesuprantu, juolab, valstybinėse įstaigose privalu kalbėti VALSTYBINE kalba, tai akivaizdžiai ignoravau, dėl ko jis pasijautė tarp kitų, spėju, kiek pažemintas...  :evil:  

Manau, kad esu arogantiškas...  :-(  

Kita vertus, jei bičas tuomet būtų gavęs į kepalą nepelnytai, vien tik už isterikavimą ir kad mums nagai niežėjo, be tikrai agresyvių ketinimų, tai aš taip gerai sutikęs jį nebesijausčiau... O dabar “kirminukas“ graužia jį, ne mane... ;)

Kita vertus, persiklausiau dar kartą jo kaimynystėje gyvenančio savo kolegos: isteriko marti - lietuvė, gyvenanti su visa šeima ir kartu su jais viename bute. Tas kaip ir viską paaiškina...  :D  Spėju, ir martelė tokia nenuolaidi lietuvė... ;)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #17 įjungtas: 2004 Grd 06, 10:28:30 am »