Sportas > Smūginis sportas
Vladimiras Kličko – neginčijamas bokso čempionas
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiVienuolika raundų buvo fechtavimasis, dešimtame raunde truputi buvo imtynių, o boksas kur... ? bokso nerasta Shocked , žinoma kai taip išreklamuota, pristatyta, tai lauki kažko grandiozinio, kai to nesulauki, tai būna natūralus nusivylimas, Vladimiras ir Sultanas yra gi čempionai, o ne paprasti vidutiniokai, tai kaip ir dera tokiems, reiktų rodyti solidesnį boksą.
Gynybinis boksas... rusai per antrą pasaulinį karą taip Maskvos negynė Very Happy , abiem boksininkam svarbiausia buvo nenukristi, gynyba, gynyba ir dar kartą gynyba, a kokie įsitiampe, taip tik bombos nukenksmintojas yra įsitempęs kai yra likę du laidai, kokį kirpti ;-) , atsargumas nerealus, aš suprantu, kad kova labai reikšminga, čia priežastis...
Tai kaip dvi gynybinio krepšinio komandos susitinka, viena įmeta 47 taškus, kita 43.
Sultanas Ibragimovas visą kovą įnirtingai bandė sumažinti atstumą ir išeiti į smūgio distanciją, tai per visą kovą tai pavyko padaryti kelis kartus :oho: , čia ne Sultanas buvo dėl to kaltas, o greičiau Vladimiras, taip saugojo jau legendom apipintą savo smakrą.
Tuo tarpu pats irgi nebuvo aktyvus puolime, dėl tos pačios priežasties.
--- Baigti citatą ---
Kas yra solidesnis boksas, leisk paklausti? Puolimas be gynybos? Daug bilekokių smūgių, kaip daro nigeriai, kai pliekiasi tarpusavyje, bet ateina baltieji ir sumaišo su žemėmis visus. Nigerių boksas jau praeityje, laimi pozicinis apgalvotas boksas, o ne fizinė jėga. Natūralu, čia kaip ir visur.
Kličko puikiai pasiruošęs, malonu žiūrėt. Didelis greitis, nuostabi gynyba :clap: O kaip dirba priekine ranka :oho: Jei atvirai, nepamenu kur taip mačiau :chmm: Žmonėms, aišku, toks boksas nepatinka. Jiems reikia smūgių krušos, kraujo, nokautų, tuomet jiems tai atrodo aukščiausio lygio boksas. Bet deja taip nėra. Be jokios abejonės, agresijos Vladimirui žiauriai trūksta, jis labai atsargus. Tačiau rezultatai rodo, kad pasirinkta kovos taktka teisinga.
Ibrahimovas tikrai ne iš kelmo spirtas vyrukas, tikrai bandė atakuoti, smūgiuoti, bet maksimaliai į gynybą sustelkęs Kličko atlaikė. Nežinau, man asmeniškai patiko kova. Nes žiūriu kiek giliau. Jaunystėje žavėjausi nokautais :angel:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiSiek tiek domejausi sia kova ,bet dar jos nemaciauir per daug nera noro pasiziureti dvieju stambiu vyruku is buvusios sovietu sajungos 12roundu apsikeitimo smugiais spredziant is jusu komentaru...Ka zn be reklamos abejojiu ar ten kas gero buvo.Manau norit geru kovu laukit naujo lewiso ar tysono cia tai kovotoai ,o siuo momentu sunkiasvoriu boksas bent man yra giliai nugrimzdes zemyn ,ziuriu tik daug lengvesniu kovotoju kovas.Ne veltui siuo metu rekordas uz kovas uzdirbtus pinigus priklauso ne sunkiasvoriams.Kas laikese nuo lewiso tysono kovos lygtais.O aplenke mayweatheris de la hoya.Mano nuospredis norint atgaivint sia divizija reikia nebutinai super kovotojo, tiesiog zveries tiek kovos stilium tiek elgesiu koks buvo tysonas.Toks zmogus vel prikeltu sia dvizija, nes dabartiniai visi diviziju cempijonai bent man yra nuobodus, neidomios kovos, neidomios asmenybesnei ,neprimena ali ar tysono...
sorry biski,kad cia taip tysona isaukstinu virs kitu ,bet jis man bent i top 3 geriausiu boksininku tikrai patenka.O kovojimo stilium man labiausia patinka, tikiuosi greit isvysime kazka panasaus...
--- Baigti citatą ---
Taisonas buvo geras, kai nebuvo geresnių :angel: Smūgiuotojas be gynybos. Tačiau Holyfieldas ir Liuisas įrodė, jog toks boksas nėra auščiausias lygis.
Jei kalbėti apie nuosmukį, sunkiasvorių boksas kyla ir tikrai šiuo metu yra gerų kovotojų. Vladimiras Kličko už Liuisą nė kiek ne blogiau dirba, tiesiog jis kitokio tipo boksininkas. Mes gi akivaizdžiai matėm, kaip dirbo Vitalijus su Liuisu. Lygis panašus.
Jei kalbam apie tokius naujus "taisonus", kurie gali "prikelti" sunkiasvorių boksą, tai Samuelis Piteris yra. Muša, spėju, stipriau nei Taisonas (o, dar toks David Tua yra, kur beprotiško galingumo smūgiai). Bet prieš Vladimirą Kličko jau prakišo :ruko: Šiaip įdomu būtų revanšą pažiūrėt.
barry:
Registruotis arba PrisijungtiKas yra solidesnis boksas, leisk paklausti? Puolimas be gynybos? Daug bilekokių smūgių, kaip daro nigeriai, kai pliekiasi tarpusavyje, bet ateina baltieji ir sumaišo su žemėmis visus. Nigerių boksas jau praeityje, laimi pozicinis apgalvotas boksas, o ne fizinė jėga. Natūralu, čia kaip ir visur.
Kličko puikiai pasiruošęs, malonu žiūrėt. Didelis greitis, nuostabi gynyba :clap: O kaip dirba priekine ranka :oho: Jei atvirai, nepamenu kur taip mačiau :chmm: Žmonėms, aišku, toks boksas nepatinka. Jiems reikia smūgių krušos, kraujo, nokautų, tuomet jiems tai atrodo aukščiausio lygio boksas. Bet deja taip nėra. Be jokios abejonės, agresijos Vladimirui žiauriai trūksta, jis labai atsargus. Tačiau rezultatai rodo, kad pasirinkta kovos taktka teisinga.
Ibrahimovas tikrai ne iš kelmo spirtas vyrukas, tikrai bandė atakuoti, smūgiuoti, bet maksimaliai į gynybą sustelkęs Kličko atlaikė. Nežinau, man asmeniškai patiko kova. Nes žiūriu kiek giliau. Jaunystėje žavėjausi nokautais :angel:
--- Baigti citatą ---
Del to solidesnio bokso tu teisus, taciau ne visi jodaodziai tik pliektis be ginybos ir tatktikos moka.Paziurekim i Lewisa jis turi ir jegos ir greicio ,visko po truputi nei daugiauisia nei maziausiai ,bet tiesiog turi gera galva ant peciu, kas yra labai svarbu ir cia jau nera svarbu kuno spalva ar pan.Priklauso nuo zmogaus.
Kaip sakei klicko rodomas boksas nepatinka tai tiesa zmones daugumoj(tarp ju ir as)ateina ne paziuret kas laimes ,o pamatyt grazu regini(nors aisku intriguoja kovos baigtis). Man asmeniskai smagiau ziuret i tokius vyrukus kaip tysonas ar kad ir mma zveris evangelista cyborg santos jis gal ir nelaimi kovos ,bet jau pries kova gali but ramus del neblogo reginio.
Kiek zinau is tavo ankstesniu zinuciu forume ,esi vienas is daugiausiai su butent boksu gyvenime susidurusiu zmoniu forume.Tai turbut ir turi siek tiek kitokia aki nei eilinis ziurovas.Na nezinau man visvien koks lewisas geriau uz klicko abu brolius, jis neina kaip kiti stacia galva taciau uztikrintai ir anksciau ar veliau kaip daugumoje jo kovu pamatome KO.Jam nebutina visa kova be atvangos talzyti varzova ,kad pasiektu tai ,todel ji laikau labai protingu kovotoju.Top 3 bent i manaji jis patenka.
barry:
Registruotis arba PrisijungtiTaisonas buvo geras, kai nebuvo geresnių :angel: Smūgiuotojas be gynybos. Tačiau Holyfieldas ir Liuisas įrodė, jog toks boksas nėra auščiausias lygis.
Jei kalbėti apie nuosmukį, sunkiasvorių boksas kyla ir tikrai šiuo metu yra gerų kovotojų. Vladimiras Kličko už Liuisą nė kiek ne blogiau dirba, tiesiog jis kitokio tipo boksininkas. Mes gi akivaizdžiai matėm, kaip dirbo Vitalijus su Liuisu. Lygis panašus.
Jei kalbam apie tokius naujus "taisonus", kurie gali "prikelti" sunkiasvorių boksą, tai Samuelis Piteris yra. Muša, spėju, stipriau nei Taisonas (o, dar toks David Tua yra, kur beprotiško galingumo smūgiai). Bet prieš Vladimirą Kličko jau prakišo :ruko: Šiaip įdomu būtų revanšą pažiūrėt.
--- Baigti citatą ---
Na o kas del taisono tai jo jis buvo smugiuotojas be ginybos kuris jei cus d'amato nebutu numires ir toliau tobulines si bokso stiliu turbut jis butu tapes nebesustabdomas.Taciau taip neivyko.Manyciau jei ji cia atvestume su jo 1986m forma metais tai jo to ,,smugiavimo be ginybos'' uztektu duoti i skudurus dabartiniams cempijonams.Taciau holyfieldui ir lewisui to nepakaktu ir nepakako(nors jis buvo po kalejimo).Is viso jau kaip minejau turiu savo top3 boksininkus kuriuos net galiu i laikmecius suskirstyt tai butu mazdaug 1960-1975 ALI Na laikotarpi po jo buvo iskiles L.holmes taciau jo neilaikau legenda kaip toliau esantys Tysonas 1985-1989 ir galiausia mazdaug 1993-2003 L.Lewis. Nuo 2003 sunkiasvoriu bokse nematau zmoniu kurie isisikiria taip kaip sie tais laikmeciais.(tiesiog nuo 2003 neatsiranda toks nenugincijamas cempionas kuris visus kitus stipriai pranoktu.
Viename lewiso po kovos su taisonu interviu yra teke skaityti ,kad tysonas tiesiog buvo zveris kokio amerikai ir reikejo po gongo is kart puolancio be jokios taktikos prie varzovo.Tai tiesa taciau manau ir tokio jo istektu ivekt daugumai boksininkam isskyrus legendu trejetuka : ali, holyfielda,lewisa.Nors ka zinai kas butu buvej jei , jis nebutu susigadines karjeros.
Na del naujuju taisonu tai tu pabrezi jega.Taciau man asmeniskai taisonas patiko ne vien del jegos o del to santykio jega+greitis.Peter taip jis turbut turi geresni smugi uz taisona ziurint kovas.Taciau greitis skiriasi ,judejimas taipat ,jis siek tiek stambesnis ,pas tysona riebalu daug maziau buvo vos ne vien raumenys aisku kovotojai ir neturi but kulturistai ,bet peteris galetu siek tiek numest svorio .negalima sakyt kad taisonas gynyboj buno 0 jo tie nusilenkimai kuriu dbr pasiilgstu buvo labai ispudingai atidirbti.O Tua tas pats kaip peteris siek tiek geresnis smugis ,bet ner to tokio kaip pas taisona zudiko instinkto ,greitis velgi skiriasi.Tuo man maikas ir patiko ,kad turejo kazka panasaus greiciu i ali(aisku neprilygo) ir priedo daugiau nei vidutini smugi(ali smugio stiprumu bent mano akimis nusileizdia maikui.)
Ilgokas parasymas gavos ,taciau trumpiau minciu nepavyko isdestyt :-)
Saxum:
Na, kaip suprantu, tau reikia ne džentelmeno :angel: Kuo labiau išprotėjusio :-O Buvo toks veikėjas. Ko gero visais atžvilgiais baisesnis už Taisoną :angel: Durnumu taip pat pranoko jį. Na, čia per švelniai pasakyta, jis iš tiesų buvo truputėlį kvanktelėjęs, tikėdavo, kad iš paskos visokie demonai vaikšto ir panašiai :velnias: Ir kas iš to gavosi? 20 kovų laimėjo iš tiek pat galimų ir sėdo ilgiems metams... Kalbu apie Ike Ibeabuchi.
Bet... Tema apie Vladimirą Kličko ir jo pergalę :angel:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją