Sportas > Smūginis sportas
Vladimiras Kličko – neginčijamas bokso čempionas
Saxum:
Nu ką, žiūrėjot kas nors? Nepatingėjau atsikelti ir pažiūrėti. Ir iš karto kovos apžvalgą dedu. Gal ką praleidau, pirmą kartą darau tokią apžvalgą "raundas po raundo" :angel:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Raimis:
Šauniai aprašyta :handshake: . Tokios, šio susitikimo, baigties ir tikėjausi. Kličko, šiuo momentu, tikrai stipresnis
Saxum:
Nusprendžiau vieną kartą apsimesti bokso analitiku :angel: Truputėlį papildžiau, kažkokį trumpą video iš Youtubės paėmiau, kai pasirodys normalus, pilnas, įdėsiu.
Mass:
Vat ir sulaukėme šios dienos, tiksliau nakties, kokia įdomi, puiki, nuostabi, unikali, fantastinė kova :-) , ironizuoju truputi.
Taip laukiau visą naktį, o kai prasidėjo, tai nuo pamatyto vaizdo vos neužmigau :-)
Vienuolika raundų buvo fechtavimasis, dešimtame raunde truputi buvo imtynių, o boksas kur... ? bokso nerasta Shocked , žinoma kai taip išreklamuota, pristatyta, tai lauki kažko grandiozinio, kai to nesulauki, tai būna natūralus nusivylimas, Vladimiras ir Sultanas yra gi čempionai, o ne paprasti vidutiniokai, tai kaip ir dera tokiems, reiktų rodyti solidesnį boksą.
Gynybinis boksas... rusai per antrą pasaulinį karą taip Maskvos negynė Very Happy , abiem boksininkam svarbiausia buvo nenukristi, gynyba, gynyba ir dar kartą gynyba, a kokie įsitiampe, taip tik bombos nukenksmintojas yra įsitempęs kai yra likę du laidai, kokį kirpti ;-) , atsargumas nerealus, aš suprantu, kad kova labai reikšminga, čia priežastis...
Tai kaip dvi gynybinio krepšinio komandos susitinka, viena įmeta 47 taškus, kita 43.
Sultanas Ibragimovas visą kovą įnirtingai bandė sumažinti atstumą ir išeiti į smūgio distanciją, tai per visą kovą tai pavyko padaryti kelis kartus :oho: , čia ne Sultanas buvo dėl to kaltas, o greičiau Vladimiras, taip saugojo jau legendom apipintą savo smakrą.
Tuo tarpu pats irgi nebuvo aktyvus puolime, dėl tos pačios priežasties.
Kovo 1 d. bus kova tarp Israel Vazquez - Rafael Marquez svorio kategorija 55 kg , tai įsitikinęs, kad ten boksas bus visiškai kitoks, dvigubai mažesnis svoris, dvigubai mažesnis aukštis, bet dvigubai didesnis greitis, dvigubai didesnis technikos arsenalas.
Verčiau aš bučiau ėjęs miegoti.
Tai yra mano asmeninė nuomonė, su ja galima sutikti, galima ir ne.
barry:
Siek tiek domejausi sia kova ,bet dar jos nemaciauir per daug nera noro pasiziureti dvieju stambiu vyruku is buvusios sovietu sajungos 12roundu apsikeitimo smugiais spredziant is jusu komentaru...Ka zn be reklamos abejojiu ar ten kas gero buvo.Manau norit geru kovu laukit naujo lewiso ar tysono cia tai kovotoai ,o siuo momentu sunkiasvoriu boksas bent man yra giliai nugrimzdes zemyn ,ziuriu tik daug lengvesniu kovotoju kovas.Ne veltui siuo metu rekordas uz kovas uzdirbtus pinigus priklauso ne sunkiasvoriams.Kas laikese nuo lewiso tysono kovos lygtais.O aplenke mayweatheris de la hoya.Mano nuospredis norint atgaivint sia divizija reikia nebutinai super kovotojo, tiesiog zveries tiek kovos stilium tiek elgesiu koks buvo tysonas.Toks zmogus vel prikeltu sia dvizija, nes dabartiniai visi diviziju cempijonai bent man yra nuobodus, neidomios kovos, neidomios asmenybesnei ,neprimena ali ar tysono...
sorry biski,kad cia taip tysona isaukstinu virs kitu ,bet jis man bent i top 3 geriausiu boksininku tikrai patenka.O kovojimo stilium man labiausia patinka, tikiuosi greit isvysime kazka panasaus...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją