AutoriusTema: Vladimiras Kličko – neginčijamas bokso čempionas  (Skaityti 6886 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Vladimiras Kličko – neginčijamas bokso čempionas
« įjungtas: 2008 Vas 24, 07:44:22 am »
Nu ką, žiūrėjot kas nors? Nepatingėjau atsikelti ir pažiūrėti. Ir iš karto kovos apžvalgą dedu. Gal ką praleidau, pirmą kartą darau tokią apžvalgą "raundas po raundo"  :angel:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 24, 11:29:17 am nuo Saxum »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Vladimiras Kličko – neginčijamas bokso čempionas
« Atsakyti #1 įjungtas: 2008 Vas 24, 12:16:28 pm »
Šauniai aprašyta  :handshake: . Tokios, šio susitikimo, baigties ir tikėjausi. Kličko, šiuo momentu, tikrai stipresnis
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #2 įjungtas: 2008 Vas 24, 12:36:22 pm »
Nusprendžiau vieną kartą apsimesti bokso analitiku  :angel: Truputėlį papildžiau, kažkokį trumpą video iš Youtubės paėmiau, kai pasirodys normalus, pilnas, įdėsiu.

Mass

• Svečias
« Atsakyti #3 įjungtas: 2008 Vas 24, 19:10:57 pm »
Vat ir sulaukėme šios dienos, tiksliau nakties, kokia įdomi, puiki, nuostabi, unikali, fantastinė kova  :-) , ironizuoju truputi.
Taip laukiau visą naktį, o kai prasidėjo, tai nuo pamatyto vaizdo vos neužmigau  :-)
Vienuolika raundų buvo fechtavimasis, dešimtame raunde truputi buvo imtynių, o boksas kur... ? bokso nerasta Shocked , žinoma kai taip išreklamuota, pristatyta, tai lauki kažko grandiozinio, kai to nesulauki, tai būna natūralus nusivylimas, Vladimiras ir Sultanas yra gi čempionai, o ne paprasti vidutiniokai, tai kaip ir dera tokiems, reiktų rodyti solidesnį boksą.
Gynybinis boksas... rusai per antrą pasaulinį karą taip Maskvos negynė Very Happy , abiem boksininkam svarbiausia buvo nenukristi, gynyba, gynyba ir dar kartą gynyba, a kokie įsitiampe, taip tik bombos nukenksmintojas yra įsitempęs kai yra likę du laidai, kokį kirpti  ;-) , atsargumas nerealus, aš suprantu, kad kova labai reikšminga, čia priežastis...
Tai kaip dvi gynybinio krepšinio komandos susitinka, viena įmeta 47 taškus, kita 43.
Sultanas Ibragimovas visą kovą įnirtingai bandė sumažinti atstumą ir išeiti į smūgio distanciją, tai per visą kovą tai pavyko padaryti kelis kartus  :oho: , čia ne Sultanas buvo dėl to kaltas, o greičiau Vladimiras, taip saugojo jau legendom apipintą savo smakrą.
Tuo tarpu pats irgi nebuvo aktyvus puolime, dėl tos pačios priežasties.
Kovo 1 d. bus kova tarp Israel Vazquez - Rafael Marquez svorio kategorija 55 kg , tai įsitikinęs, kad ten boksas bus visiškai kitoks, dvigubai mažesnis svoris, dvigubai mažesnis aukštis, bet dvigubai didesnis greitis, dvigubai didesnis technikos arsenalas.
Verčiau aš bučiau ėjęs miegoti.

Tai yra mano asmeninė nuomonė, su ja galima sutikti, galima ir ne.

barry

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2008 Vas 25, 00:34:02 am »
Siek tiek domejausi sia kova ,bet dar jos nemaciauir per daug nera noro pasiziureti dvieju stambiu vyruku is buvusios sovietu sajungos 12roundu apsikeitimo smugiais spredziant is jusu komentaru...Ka zn be reklamos abejojiu ar ten kas gero buvo.Manau norit geru kovu laukit naujo lewiso ar tysono cia tai kovotoai ,o siuo momentu sunkiasvoriu boksas bent man yra giliai nugrimzdes zemyn ,ziuriu tik daug lengvesniu kovotoju kovas.Ne veltui siuo metu rekordas uz kovas uzdirbtus pinigus priklauso ne sunkiasvoriams.Kas laikese nuo lewiso tysono kovos lygtais.O aplenke mayweatheris de la hoya.Mano nuospredis norint atgaivint sia divizija reikia nebutinai super kovotojo, tiesiog zveries tiek kovos stilium tiek elgesiu koks buvo tysonas.Toks zmogus vel prikeltu sia dvizija, nes dabartiniai visi diviziju cempijonai bent man yra nuobodus, neidomios kovos, neidomios asmenybesnei ,neprimena ali ar tysono...
sorry biski,kad cia taip tysona isaukstinu virs kitu ,bet jis man bent i top 3 geriausiu boksininku  tikrai patenka.O kovojimo stilium man labiausia patinka, tikiuosi greit isvysime kazka panasaus...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2008 Vas 25, 00:34:02 am »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #5 įjungtas: 2008 Vas 25, 00:55:12 am »
Vienuolika raundų buvo fechtavimasis, dešimtame raunde truputi buvo imtynių, o boksas kur... ? bokso nerasta Shocked , žinoma kai taip išreklamuota, pristatyta, tai lauki kažko grandiozinio, kai to nesulauki, tai būna natūralus nusivylimas, Vladimiras ir Sultanas yra gi čempionai, o ne paprasti vidutiniokai, tai kaip ir dera tokiems, reiktų rodyti solidesnį boksą.
Gynybinis boksas... rusai per antrą pasaulinį karą taip Maskvos negynė Very Happy , abiem boksininkam svarbiausia buvo nenukristi, gynyba, gynyba ir dar kartą gynyba, a kokie įsitiampe, taip tik bombos nukenksmintojas yra įsitempęs kai yra likę du laidai, kokį kirpti  ;-) , atsargumas nerealus, aš suprantu, kad kova labai reikšminga, čia priežastis...
Tai kaip dvi gynybinio krepšinio komandos susitinka, viena įmeta 47 taškus, kita 43.
Sultanas Ibragimovas visą kovą įnirtingai bandė sumažinti atstumą ir išeiti į smūgio distanciją, tai per visą kovą tai pavyko padaryti kelis kartus  :oho: , čia ne Sultanas buvo dėl to kaltas, o greičiau Vladimiras, taip saugojo jau legendom apipintą savo smakrą.
Tuo tarpu pats irgi nebuvo aktyvus puolime, dėl tos pačios priežasties.

Kas yra solidesnis boksas, leisk paklausti? Puolimas be gynybos? Daug bilekokių smūgių, kaip daro nigeriai, kai pliekiasi tarpusavyje, bet ateina baltieji ir sumaišo su žemėmis visus. Nigerių boksas jau praeityje, laimi pozicinis apgalvotas boksas, o ne fizinė jėga. Natūralu, čia kaip ir visur.

Kličko puikiai pasiruošęs, malonu žiūrėt. Didelis greitis, nuostabi gynyba  :clap: O kaip dirba priekine ranka  :oho: Jei atvirai, nepamenu kur taip mačiau :chmm: Žmonėms, aišku, toks boksas nepatinka. Jiems reikia smūgių krušos, kraujo, nokautų, tuomet jiems tai atrodo aukščiausio lygio boksas. Bet deja taip nėra. Be jokios abejonės, agresijos Vladimirui žiauriai trūksta, jis labai atsargus. Tačiau rezultatai rodo, kad pasirinkta kovos taktka teisinga.

Ibrahimovas tikrai ne iš kelmo spirtas vyrukas, tikrai bandė atakuoti, smūgiuoti, bet maksimaliai į gynybą sustelkęs Kličko atlaikė. Nežinau, man asmeniškai patiko kova. Nes žiūriu kiek giliau. Jaunystėje žavėjausi nokautais :angel:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #6 įjungtas: 2008 Vas 25, 01:03:12 am »
Siek tiek domejausi sia kova ,bet dar jos nemaciauir per daug nera noro pasiziureti dvieju stambiu vyruku is buvusios sovietu sajungos 12roundu apsikeitimo smugiais spredziant is jusu komentaru...Ka zn be reklamos abejojiu ar ten kas gero buvo.Manau norit geru kovu laukit naujo lewiso ar tysono cia tai kovotoai ,o siuo momentu sunkiasvoriu boksas bent man yra giliai nugrimzdes zemyn ,ziuriu tik daug lengvesniu kovotoju kovas.Ne veltui siuo metu rekordas uz kovas uzdirbtus pinigus priklauso ne sunkiasvoriams.Kas laikese nuo lewiso tysono kovos lygtais.O aplenke mayweatheris de la hoya.Mano nuospredis norint atgaivint sia divizija reikia nebutinai super kovotojo, tiesiog zveries tiek kovos stilium tiek elgesiu koks buvo tysonas.Toks zmogus vel prikeltu sia dvizija, nes dabartiniai visi diviziju cempijonai bent man yra nuobodus, neidomios kovos, neidomios asmenybesnei ,neprimena ali ar tysono...
sorry biski,kad cia taip tysona isaukstinu virs kitu ,bet jis man bent i top 3 geriausiu boksininku  tikrai patenka.O kovojimo stilium man labiausia patinka, tikiuosi greit isvysime kazka panasaus...

Taisonas buvo geras, kai nebuvo geresnių :angel: Smūgiuotojas be gynybos. Tačiau Holyfieldas ir Liuisas įrodė, jog toks boksas nėra auščiausias lygis.

Jei kalbėti apie nuosmukį, sunkiasvorių boksas kyla ir tikrai šiuo metu yra gerų kovotojų. Vladimiras Kličko už Liuisą nė kiek ne blogiau dirba, tiesiog jis kitokio tipo boksininkas. Mes gi akivaizdžiai matėm, kaip dirbo Vitalijus su Liuisu. Lygis panašus.

Jei kalbam apie tokius naujus "taisonus", kurie gali "prikelti" sunkiasvorių boksą, tai Samuelis Piteris yra. Muša, spėju, stipriau nei Taisonas (o, dar toks David Tua yra, kur beprotiško galingumo smūgiai). Bet prieš Vladimirą Kličko jau prakišo :ruko: Šiaip įdomu būtų revanšą pažiūrėt.
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 25, 01:29:53 am nuo Saxum »

barry

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2008 Vas 25, 17:42:36 pm »
Kas yra solidesnis boksas, leisk paklausti? Puolimas be gynybos? Daug bilekokių smūgių, kaip daro nigeriai, kai pliekiasi tarpusavyje, bet ateina baltieji ir sumaišo su žemėmis visus. Nigerių boksas jau praeityje, laimi pozicinis apgalvotas boksas, o ne fizinė jėga. Natūralu, čia kaip ir visur.

Kličko puikiai pasiruošęs, malonu žiūrėt. Didelis greitis, nuostabi gynyba  :clap: O kaip dirba priekine ranka  :oho: Jei atvirai, nepamenu kur taip mačiau :chmm: Žmonėms, aišku, toks boksas nepatinka. Jiems reikia smūgių krušos, kraujo, nokautų, tuomet jiems tai atrodo aukščiausio lygio boksas. Bet deja taip nėra. Be jokios abejonės, agresijos Vladimirui žiauriai trūksta, jis labai atsargus. Tačiau rezultatai rodo, kad pasirinkta kovos taktka teisinga.

Ibrahimovas tikrai ne iš kelmo spirtas vyrukas, tikrai bandė atakuoti, smūgiuoti, bet maksimaliai į gynybą sustelkęs Kličko atlaikė. Nežinau, man asmeniškai patiko kova. Nes žiūriu kiek giliau. Jaunystėje žavėjausi nokautais :angel:

Del to solidesnio bokso tu teisus, taciau ne visi jodaodziai tik pliektis be ginybos ir tatktikos moka.Paziurekim i Lewisa jis turi ir jegos ir greicio ,visko po truputi nei daugiauisia nei maziausiai ,bet tiesiog turi gera galva ant peciu, kas yra labai svarbu ir cia jau nera svarbu kuno spalva ar pan.Priklauso nuo zmogaus.
Kaip sakei klicko rodomas boksas nepatinka tai tiesa zmones daugumoj(tarp ju ir as)ateina ne paziuret kas laimes ,o pamatyt grazu regini(nors aisku intriguoja kovos baigtis). Man asmeniskai smagiau ziuret i tokius vyrukus kaip tysonas ar kad ir mma zveris evangelista cyborg santos jis gal ir nelaimi kovos ,bet jau pries kova gali but ramus del neblogo reginio.
Kiek zinau is tavo ankstesniu zinuciu forume ,esi vienas is daugiausiai su butent boksu gyvenime susidurusiu zmoniu forume.Tai turbut ir turi siek tiek kitokia aki nei eilinis ziurovas.Na nezinau man visvien koks lewisas geriau uz klicko abu brolius, jis neina kaip kiti stacia galva taciau uztikrintai ir anksciau ar veliau kaip daugumoje jo kovu pamatome KO.Jam nebutina visa kova be atvangos talzyti varzova ,kad pasiektu tai ,todel ji laikau labai protingu kovotoju.Top 3 bent i manaji jis patenka.

barry

• Svečias
« Atsakyti #8 įjungtas: 2008 Vas 25, 18:16:29 pm »
Taisonas buvo geras, kai nebuvo geresnių :angel: Smūgiuotojas be gynybos. Tačiau Holyfieldas ir Liuisas įrodė, jog toks boksas nėra auščiausias lygis.

Jei kalbėti apie nuosmukį, sunkiasvorių boksas kyla ir tikrai šiuo metu yra gerų kovotojų. Vladimiras Kličko už Liuisą nė kiek ne blogiau dirba, tiesiog jis kitokio tipo boksininkas. Mes gi akivaizdžiai matėm, kaip dirbo Vitalijus su Liuisu. Lygis panašus.

Jei kalbam apie tokius naujus "taisonus", kurie gali "prikelti" sunkiasvorių boksą, tai Samuelis Piteris yra. Muša, spėju, stipriau nei Taisonas (o, dar toks David Tua yra, kur beprotiško galingumo smūgiai). Bet prieš Vladimirą Kličko jau prakišo :ruko: Šiaip įdomu būtų revanšą pažiūrėt.

Na o kas del taisono tai jo jis buvo smugiuotojas be ginybos kuris jei cus d'amato nebutu numires ir toliau tobulines si bokso stiliu turbut jis butu tapes nebesustabdomas.Taciau taip neivyko.Manyciau  jei ji cia atvestume su jo 1986m forma metais tai jo to ,,smugiavimo be ginybos'' uztektu duoti i skudurus dabartiniams cempijonams.Taciau holyfieldui ir lewisui to nepakaktu ir nepakako(nors jis buvo po kalejimo).Is viso jau kaip minejau turiu savo top3 boksininkus kuriuos net galiu i laikmecius suskirstyt tai butu mazdaug 1960-1975 ALI Na  laikotarpi po jo buvo iskiles L.holmes taciau jo neilaikau legenda kaip toliau esantys Tysonas 1985-1989 ir galiausia mazdaug 1993-2003 L.Lewis. Nuo 2003 sunkiasvoriu bokse nematau zmoniu kurie isisikiria taip kaip sie tais laikmeciais.(tiesiog nuo 2003 neatsiranda toks nenugincijamas cempionas kuris visus kitus stipriai pranoktu.
Viename lewiso po kovos su taisonu interviu yra teke skaityti ,kad tysonas tiesiog buvo zveris kokio amerikai ir reikejo po gongo is kart puolancio be jokios taktikos prie varzovo.Tai tiesa taciau manau ir tokio jo istektu ivekt daugumai boksininkam isskyrus legendu trejetuka : ali, holyfielda,lewisa.Nors ka zinai kas butu buvej jei , jis nebutu susigadines karjeros.
Na del naujuju taisonu tai tu pabrezi jega.Taciau man asmeniskai taisonas patiko ne vien del jegos o del to santykio jega+greitis.Peter taip jis turbut turi geresni smugi uz taisona ziurint kovas.Taciau greitis skiriasi ,judejimas taipat ,jis siek tiek  stambesnis ,pas tysona riebalu daug maziau buvo vos ne vien raumenys aisku kovotojai ir neturi but kulturistai ,bet peteris galetu siek tiek numest svorio .negalima sakyt kad taisonas gynyboj buno 0 jo tie nusilenkimai kuriu dbr pasiilgstu  buvo labai ispudingai atidirbti.O Tua tas pats kaip peteris siek tiek geresnis smugis ,bet ner to tokio kaip pas taisona zudiko instinkto ,greitis velgi skiriasi.Tuo man maikas ir patiko ,kad turejo kazka panasaus greiciu i ali(aisku neprilygo) ir priedo daugiau nei vidutini smugi(ali smugio stiprumu bent mano akimis nusileizdia maikui.)
Ilgokas parasymas gavos ,taciau trumpiau minciu nepavyko isdestyt  :-)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #9 įjungtas: 2008 Vas 25, 19:18:10 pm »
Na, kaip suprantu, tau reikia ne džentelmeno :angel: Kuo labiau išprotėjusio  :-O Buvo toks veikėjas. Ko gero visais atžvilgiais baisesnis už Taisoną :angel: Durnumu taip pat pranoko jį. Na, čia per švelniai pasakyta, jis iš tiesų buvo truputėlį kvanktelėjęs, tikėdavo, kad iš paskos visokie demonai vaikšto ir panašiai :velnias: Ir kas iš to gavosi? 20 kovų laimėjo iš tiek pat galimų ir sėdo ilgiems metams... Kalbu apie Ike Ibeabuchi.

Bet... Tema apie Vladimirą Kličko ir jo pergalę  :angel:

« Atsakyti #9 įjungtas: 2008 Vas 25, 19:18:10 pm »

Mass

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2008 Vas 25, 21:05:16 pm »
Kas yra solidesnis boksas, leisk paklausti? Puolimas be gynybos?
Solidesnis boksas - tai įvairumas viskame kame, tiek puolime, tiek gynyboje, tiek judėjime, tiek apsikeitime smūgiais, tiek technikos arsenale ir t.t.
Puolimas be gynybos ? Visai be gynybos ? Taip būtų greita pabaiga.
O gynyba be puolimo ?

Daug bilekokių smūgių
Na nebilekokių, bent jau daugiau nei viens du ir viskas.

O kaip dirba Kličko priekine ranka 
Jo priekine ranka dirba tikrai puikiai, bet kad ja jis ir dirba tik, turint tokį ūgį ir rankų ilgį, tai ne taip ir sunku.

Žmonėms, aišku, toks boksas nepatinka. Jiems reikia smūgių krušos, kraujo, nokautų, tuomet jiems tai atrodo aukščiausio lygio boksas.
Aš irgi visų pirma esu technikos mylėtojas, o paskui eina nokdaunai, nokautai.
Kad kova man patiktu turi būtinai būti technikos įvairenybė, visur ne tik smūginėje technikoje, tada tai bus man aukščiausio lygio boksas.
Man tikrai nepatiko pvz. kova Andrew Golota - Lamon Brewster, o gi ten buvo net du ar tris nokdaunai, gal kam tai ir geriausia bokso kova, tik ne man, nes ten bokso nebuvo, beveik nebuvo.

Tačiau rezultatai rodo, kad pasirinkta kovos taktka teisinga.
Tik dėl rezultato viskas, svarbiausia rezultatas, nesvarbu kaip.
Aklina gynyba, neprisileisti prie savęs nieko ir tiesus smūgis atakoje, viskas rezultatas garantuotas. Dėl ko Vladimiras kovoja dėl savo garbės, dėl diržų, dėl pripažinimo ar dėl grožio, publikos, sporto...

bet maksimaliai į gynybą sustelkęs Kličko atlaikė.
Visiškai susitelkęs į gynybą.

man asmeniškai patiko kova.
Man labai nepatiko. Kodėl ?
O todėl, kad joje beveik nieko nebuvo. Jeigu boksą skirstyti į technišką ir jėginį, tai nebuvo nei fizinės jėgos, daužimo, spaudimo, agresijos, nei ypatingos technikos.
Pergalė pasiekta, rezultatas yra.
Kaip pasiekiama pergalė...gera gynyba arba geru puolimu arba gera gynyba ir puolimu.
Man patinka pergalės pasiektos gera gynyba ir puolimu.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #11 įjungtas: 2008 Vas 26, 11:51:05 am »
Tik dėl rezultato viskas, svarbiausia rezultatas, nesvarbu kaip.
Aklina gynyba, neprisileisti prie savęs nieko ir tiesus smūgis atakoje, viskas rezultatas garantuotas. Dėl ko Vladimiras kovoja dėl savo garbės, dėl diržų, dėl pripažinimo ar dėl grožio, publikos, sporto...

Kiekvienas boksininkas kovoja TIK dėl pergalės. Jam mažiausiai rūpi, patiks tau ta kova ar ne. Ir kiekvienas turi savo kelią, kiekvienas atranda savo stipriąsias bei silpnąsias puses. Kličko žinojo, jog gali praleisti galingą kablį nuo Ibrahimovo, todėl galinė ranka nuo smakro nesitraukė. Teisinga taktika, nes puikiai žino, jog nėra atsparus smūgiams, kaip koks Liuisas.

O jei manai, kad aklina gynyba garantuoja rezultatą, labai klysti. Dauguma boksininkų, kurie įlenda į aklą gynybą prieš protingus smūgiuotojus, krenta į nokautus. O Ibrahimovas yra geras smūgiuotojas ir su galva ant pečių. Ir ši kova nebuvo aklina gynyba. 348 smūgiai per kovą nėra daug. Tačiau ne taip jau ir mažai, vidutiniškai po 29 smūgius per raundą. Aišku jei palyginsime Ike Ibeabuchi kovą su David Tua, kur Ikeabuchi per raundą smūgiavo vidutiniškai po 81 smūgį, tai čia apgailėtina. Kličko visą laiką spaudė Ibrahimovą. Ištisai dirbo priekine ranka. Kombinacijų buvo itin mažai, pritariu. O kombnacijos yra didžiausias bokso gėris. Tačiau keletas jų buvo ir jos buvo itin tikslios. Apskritai, pažiūrėjus statistiką, Kličko labai geras pataikymo procentas ;-) Mažai košė ora tuščiais smūgiais, smūgiavo kada reikia. Ir Ibrahimovas daug kartų bandė pramušti gynybą, tikrai nesėdėjo įsispraudęs kamputyje. Pasi-iūrėk dar kovą, kai kuriuos momentus sulėtintai, kai Ibrahimovas vis bando pramušt Kličko gynybą. Gražiai rusas dirba, bet nesitikėjo, kad taip bus sunku pralaužt ledus. O Kličko distancijos išlaikymas? Kiek pamenu, tik Liuisas taip mokėjo :respect: Ūgis dar ne viskas, pilna ilgų ir nesugeba to daryti.

Citata
Man labai nepatiko. Kodėl ?
O todėl, kad joje beveik nieko nebuvo. Jeigu boksą skirstyti į technišką ir jėginį, tai nebuvo nei fizinės jėgos, daužimo, spaudimo, agresijos, nei ypatingos technikos.

O man patiko ir aš mačiau. Ne tiek daug, kiek norėjosi, tačiau mačiau. Labai trūko Kličko kombinacijų. O jsi visai gražiai kartais pavaro, patinka man jo krosai. Dėl spaudimo, visiškai nesutinku. Kličko visą kovą laikė spaudimą. Tu pabandyk visą kovą išlaikyti Ibrahimovą ringo kraštuose...

Aišku, tenka pripažinti, kad ši kova nuobodoka ir laaaabai monotoniška. Nesulyginsim mes jos su tokiomis kovomis, kaip Ali - Foremanas  :angel: Bet... Man kažkaip visai normaliai suėjo.  Nors dauguma nuo jos spjaudosi.
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 26, 14:10:36 pm nuo Saxum »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #12 įjungtas: 2008 Vas 26, 11:58:17 am »
Pridedu Ibrahimovo kovos ištraukų su kitu aukštaūgiu Ray Austin. Aišku, čia kur kas aktyvesnė kova, tokios ir su Kličko norėjosi :angel:

Mass

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2008 Vas 26, 20:03:49 pm »
Na taip žinoma, kad kovoja dėl pergalės, viskas čia natūralu, suprantama, viskas gerai, taip ir turi būti.

Kitas dalykas, kad tarkim Sultanas sako Vladimirui, kad aš (Sultanas) negaliu prie tavęs prieiti, tu (Vladimiras) neduodi man su tavim boksuotis... į ką Vladimiras suprantama į tai atsakytu, aš tiesiog darau savo darbą, ginuosi ir tai darau gerai, o tavo (Sultanai) darbas yra užpulti, pramušti mano gynybą, gynybinę "sieną", rasti joje plyšių ir jeigu tu tai nesugebi padaryti, tai jau čia tavo problemos, mes pradėjome kovoti vienodom sąlygom, vienodom taisyklėm, Tu ir Aš.
Taip atsakydamas (o jis greičiausiai taip ir atsakytu) būtu visiškai teisus.
Bet... yra tiesos ir kitkame... tame, kad e davai išeiname į artimą kovą ir išsiaiškiname viens su kitu, čia ir dabar, o ne žaidžiam katė, pelė žaidimų, kas ką pagaus, tipo nesifechtuojam, kur fechtuotojai rapira bando pasiekti ir pradurti savo priešininką, aš duriu tu traukiesi, tu duri aš traukiuosi.
Tai yra boksas, paprastai ir grubiai rašant, snukių ir ne tik daužymas ( o siaube kas sugalvojo šitą sportą  :-))
Aš ne apie buką daužymasi, tipo mušk mane kiek nori aš vistiek nenukrisiu  :-) aš apie protingą apsikeitimą smūgiais.

Dar vienas dalykas ( tik iškarto tegul niekas man nerašo tipo, kad jie yra čempionai, jie patys viską supranta ir dar jie turi geriausių trenerių komandą, aš niekam nieko neįrodinėju ir nieko neaiškinu, o tiesiog rašau savo mintis, kuriu labai daug atsirado po šios kovos Vladimir'as Kličko - Sultan'as Ibragimovas).

(beje čia buvo rašoma, kad Mike Tison'as kovojo be gynybos, kaip dabar čia taip, tokiame lygyje, gynyba yra aukštame lygyje ( atsiprašau už kalambūrą  :-) ) su bloga gynyba čempionais netampama  ;-) )

Taigi, kodėl Sultanas kovoje prieš Vladimirą nepanaudojo Mike Tyson'o veiksmo, suartėjimo su priešininku ir tuo pačiu metu gynybinio veiksmo, tai yra kūno judėjimas į priekį, į šonus su pažemėjimais ir paaukštėjimais kartu su "nardymu'' po rankom, nirimas po kaire ranka, po to po dešine ir galiausiai išnirimas su savo dešine ar kaire.

Apie Vladimirą Kličko dar truputi, jis turi labai skurdu tiek puolamąjį, tiek gynybinį technikos arsenalą.
Jis beveik niekada nenaudoja gynybos užsidengiant veidą ir kūną pirštinėm, nepriima ir neblokuoja smūgių pirštinėm, beveik niekada neeina į atvirą, artimą apsikeitimą smūgiais
ir jo kojų darbas, pažiūrim į Muhamed Ali kojas ir į Vladimiro kojas, skirtumas kaip diena ir naktis.

Sutinku (kitaip ir būt negali) kad Vladimiras dabar yra geriausias pasaulyje, jis tai įrodė, jis yra tikras čempionas
bet jo boksas man nepatinka...

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #14 įjungtas: 2008 Vas 26, 22:52:36 pm »
Bet... yra tiesos ir kitkame... tame, kad e davai išeiname į artimą kovą ir išsiaiškiname viens su kitu, čia ir dabar, o ne žaidžiam katė, pelė žaidimų, kas ką pagaus, tipo nesifechtuojam, kur fechtuotojai rapira bando pasiekti ir pradurti savo priešininką, aš duriu tu traukiesi, tu duri aš traukiuosi.
Tai yra boksas, paprastai ir grubiai rašant, snukių ir ne tik daužymas ( o siaube kas sugalvojo šitą sportą  :-))
Aš ne apie buką daužymasi, tipo mušk mane kiek nori aš vistiek nenukrisiu  :-) aš apie protingą apsikeitimą smūgiais.

Nesąmonė. Jei tavo tikslas laimėti, kam tau reikia apsikeitinėti smūgiais? :banging: Nelogiška :senis: Tavo tikslas laimėti ir darai tai visomis įmanomomis priemonėmis, kurios yra leidžiamos :senis: Jei žinai, kad darydamas tai pablogini sav situaciją, o darydamas taip, tu laimėsi, tik visiškas idiotas darytų, kad patiktų publikai ir praloštų :nezino:

Citata
(beje čia buvo rašoma, kad Mike Tison'as kovojo be gynybos, kaip dabar čia taip, tokiame lygyje, gynyba yra aukštame lygyje ( atsiprašau už kalambūrą  :-) ) su bloga gynyba čempionais netampama  ;-) )

Taisonas – fenomenas su puikiais refleksais. Ir tiek. Gynyba jo skurdi.

Citata
  Taigi, kodėl Sultanas kovoje prieš Vladimirą nepanaudojo Mike Tyson'o veiksmo, suartėjimo su priešininku ir tuo pačiu metu gynybinio veiksmo, tai yra kūno judėjimas į priekį, į šonus su pažemėjimais ir paaukštėjimais kartu su "nardymu'' po rankom, nirimas po kaire ranka, po to po dešine ir galiausiai išnirimas su savo dešine ar kaire.

Atsistok prieš Kličko ir neliks klausimų "kodėl". Vienas atsakymų, ar tai suveikė Maikui prieš Liuisą???

Citata
Apie Vladimirą Kličko dar truputi, jis turi labai skurdu tiek puolamąjį, tiek gynybinį technikos arsenalą.
Jis beveik niekada nenaudoja gynybos užsidengiant veidą ir kūną pirštinėm, nepriima ir neblokuoja smūgių pirštinėm, beveik niekada neeina į atvirą, artimą apsikeitimą smūgiais

Dėl gynybos užsidengus... :chmm: O tu logiškai pagalvok, nafik jam tai reikalinga???????  O smūgius pirštinėm blokuoja :teisejas: Atviras apsikeitimas smūgiais... Čia ne aukštasis pilotažas, čia veikiau atsparumas smūgiams ;-) negali eit į atvirą kovą, jei tavo žandikaulis nelaiko ;-) Ne toks jis durnas. Visiems sakiau ir sakysiu, broliai Kličko yra vieni galvočiausių sunkiasvorių per visą bokso istoriją. Dirba apgalvotai, daro tik tai kas reikia. Tikri nindzės :respect:

Citata
ir jo kojų darbas, pažiūrim į Muhamed Ali kojas ir į Vladimiro kojas, skirtumas kaip diena ir naktis.

Dar Floyd Mayweather palygink :luztu: Biškį žmonių konstitucija skiriasi. Abu Kličko yra aukšti, stovi gan plačiai, ir jiems nereikia daug žengt, kad priešininkas nebepasiektų. Va, pažiūrėsim kai su Valujevu kuris nors kovos, laukiu nesulaukiu.
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 26, 22:55:05 pm nuo Saxum »

Mass

• Svečias
« Atsakyti #15 įjungtas: 2008 Vas 26, 23:49:27 pm »
kam tau reikia apsikeitinėti smūgiais?
Aš čia tiesiog kas būtu jeigu būtu...

Kodėl Sultanas nenaudojo kovoje prieš Vladimirą Mike Tyson'o nardymų
Bent jau pabandyti galėjo...

Dar Floyd Mayweather palygink
Prie ko čia Floyd Mayweather, svoriai gan skiriasi.

broliai Kličko yra vieni galvočiausių sunkiasvorių per visą bokso istoriją. Dirba apgalvotai, daro tik tai kas reikia.
Sutinku, pritariu pilnai.

Va, pažiūrėsim kai su Valujevu kuris nors kovos
Tai įdomu, laukiu ir aš šito.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #16 įjungtas: 2008 Vas 27, 01:26:47 am »
Prie ko čia Floyd Mayweather, svoriai gan skiriasi.

Apie ką kalba ir yra. Negali skirtingų gabaritų žmonės vienodai judėt :senis:

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 53
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2008 Vas 27, 01:28:14 am »
A ne? :angel:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Mass

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2008 Vas 27, 20:21:35 pm »
Skirtingų gabaritų žmonės ? Muhammad Ali ir Wladimir Klitschko, labai skiriasi gabaritai ? kažko nepagaunu...

pratęsiant temą "Vladimiras Kličko - neginčijamas čempionas "

Jei tavo tikslas laimėti, kam tau reikia apsikeitinėti smūgiais?  Nelogiška
Tai čia Vladimirui nelogiška, kitiems tai būtų logiška, kiti atvirkščiai eina į apsikeitimą, kad laimėti.
Aš puikiai suprantu, kad Vladimiras neeis į apsikeitimą, nes turint tokį smakrą, tai labai pavojinga.

Prie ko aš čia vedu, kur lenkiu...
Paradoksas ir fenomenas yra tame, kad tam kad laimėtų Vladimiras nedaro to ką kiti kaip tik daro, kad pasiektu pergalę.

1. Į apsikeitimus nevaikšto
2. Juda mažai
3. Kombinacijų nedaug
4. Kovinis arsenalas neplatus

To, to, to, to nedaro, tai ką jis daro, kuom jis ima, kaip laimi, pergales tai skina viena po kitos...
Man tai yra fenomenas

Visiems sakiau ir sakysiu, broliai Kličko yra vieni galvočiausių sunkiasvorių per visą bokso istoriją. Dirba apgalvotai, daro tik tai kas reikia.
Sutinku, visu pirma jis laimi protu, gera taktika, kovos schema teisinga, sėkmingai tai įgyvendina, minimaliais resursais pasiekia maksimalių rezultatų.

Štai kur galima būtu palyginti Vladimirą Kličko ir Floydą Mayweather'į. Jie manau yra šiuo metu patys protingiausi boksininkai pasaulyje, Floyd'as irgi naudoja ta ir tiek kiek reikia pergalei, ką jis padarė su Arturo Gatti arba paskutinėje kovoje su Ricky Hatton.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #19 įjungtas: 2008 Vas 27, 20:56:21 pm »
Skirtingų gabaritų žmonės ? Muhammad Ali ir Wladimir Klitschko, labai skiriasi gabaritai ? kažko nepagaunu...

Manau, kad pakankamai. 10 kg skirtumas yr labai didelis rodiklis. kai pavyzdį pasižiūrėk Solį, kaip jis judėjo mėgėjų bokse, ir kaip juda profesionalų bokse, kai priaugo 10 kg su viršum svorio ;-) Plius Kličko galūnės ilgesnės, ūgis didesnis. Ir apskritai, jo stovėsena absoliučiai kitokia, kovos taktika kitokia. O Ali apskritai yra bene geriausiai judėjęs sunkiasvoris per visą bokso istoriją. jei Kličko taip judėtų, tai patyliu...

Citata
Tai čia Vladimirui nelogiška, kitiems tai būtų logiška, kiti atvirkščiai eina į apsikeitimą, kad laimėti.

Dėl logiškumo žemiau aiškinu, kodėl jam nelogiška lįsti į apsikeitimus. Trumpai – kam kalnui eiti pas Mahometą?

Citata
Aš puikiai suprantu, kad Vladimiras neeis į apsikeitimą, nes turint tokį smakrą, tai labai pavojinga.

Prie ko aš čia vedu, kur lenkiu...
Paradoksas ir fenomenas yra tame, kad tam kad laimėtų Vladimiras nedaro to ką kiti kaip tik daro, kad pasiektu pergalę.

1. Į apsikeitimus nevaikšto
2. Juda mažai
3. Kombinacijų nedaug
4. Kovinis arsenalas neplatus

To, to, to, to nedaro, tai ką jis daro, kuom jis ima, kaip laimi, pergales tai skina viena po kitos...

Užlankstei čia... Teko pačiam boksuotis? Teko boksuotis su ilgais dvimetriniais? Ne? padaryk aksperimentą. Pasiboksuok su dviem priešininkais – vienas 10-15 cm aukštesnis, kitas 10-15 cm žemesnis ;-) Paskui galėsim toliau pratęst diskusiją, bet čia jau kitoje lentoje reiktų, ten kur "Kovos menai" ;-)

Na, bet einam toliau :book1:

1) Kokio bieso jam į apsikeitimus eit???? Jis iš toli šaudo :senis: Priešininkas nori laimėt kovą, turi pats prie jo prieit, o kieno rankos ilgesnės? Kličko po truputį laiko distanciją ir paspaudžia priešininką, lengvai šaudydamas ir pasikaikius progai suleisdamas seriją. Pažiūrėk Kličko statistiką, kokiu procentu muša taiklius smūgius.
2) Kokio bieso jam bėgiot po ringą???? Kojos ilgos, stovi plačiai, žengia žingsnelį ir yra kur reikia. Priešininkas nori laimėti kovą, pats turi prie jo prieiti :senis: O jis laiko distanciją ir į prieinantį priešininką šaudo iš toli. Ir juda tiek, kiek reikia išlaikyti ringo centrą. Jei laikai ringo centrą, tau nebereikia lakstyti ir blaškytis. Gali suktis aplink savo ašį ir laukt priešininko ;-)
3) Aukštam žmogui pakanka tiesių smūgių – aišku džebo ir krosų. Kabliai tokiems nahiern reikalingi, nes ilgas kovoja distancijoje. Tiesa, aperkotai kartais praverčia, kai priešiniinkas sueina į artimą. Kličko puikiai tai supranta ir visos jo kombinacijos paremtos tiesiais smūgiais.
4) Tai čia iš 3 punkto seka. Natūrali atranka :senis: Nenaudoji to, ko nereikia  :senis:

Jis todėl ir laimi, kad nedaro taip, kaip tu rašai, ne su tokia taktika būtų ne aukščiau vidutiniokų  :senis:

Citata
Man tai yra fenomenas

Fenomeno nėra, tiesiog dirba taip, kaip ir reikia dirbti  :senis: Kadangi jau buvo patyręs pora nokautų, tai puikiai žino, kad smūgių nelaiko, puikiai žino, kaip apsisaugot nuo to, todėl ir atmeta tai, kas trukdo, o naudoja tai, kas neša pergales. Aš visada sakau, geriausia naudoti tai, kas TAU tinka, o ne kas yra tame ar tame stiliuje. Visi žmonės unikalūs ir kiekvienas turi atsirinkti reikiamas technikas. Kličko tai puikiai padarė ir mes todėl matome žmogų, kuris renka diržus vieną po kito.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #20 įjungtas: 2008 Vas 27, 23:25:24 pm »
Nu va, jei jau pasiėmiau Vlado advokato vaidmens, tai pora rinkinukų įmetu. Nu pasižiūrėjus nepasakysi, kad labai jau skurdus technikos arsenalas :angel: Ir kad labai jau gynybos boksiinkas yra. Šiaip, pas jį 44 nokautai iš 53 kovų, tai kai nesuksi, liežuvis nesiverčia vadinti boksininku, susikoncentravusiu ties gynyba :ruko:

Ir atkreipkit dėmesį į jo legendinius dvejetukus  :bijo:

Na ir pakaks. Pridurti manau nėra ką, diskusija į vaikiškus ginčus tuoj nukryps :angel:
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 27, 23:38:32 pm nuo Saxum »

« Atsakyti #20 įjungtas: 2008 Vas 27, 23:25:24 pm »