Na taip žinoma, kad kovoja dėl pergalės, viskas čia natūralu, suprantama, viskas gerai, taip ir turi būti.
Kitas dalykas, kad tarkim Sultanas sako Vladimirui, kad aš (Sultanas) negaliu prie tavęs prieiti, tu (Vladimiras) neduodi man su tavim boksuotis... į ką Vladimiras suprantama į tai atsakytu, aš tiesiog darau savo darbą, ginuosi ir tai darau gerai, o tavo (Sultanai) darbas yra užpulti, pramušti mano gynybą, gynybinę "sieną", rasti joje plyšių ir jeigu tu tai nesugebi padaryti, tai jau čia tavo problemos, mes pradėjome kovoti vienodom sąlygom, vienodom taisyklėm, Tu ir Aš.
Taip atsakydamas (o jis greičiausiai taip ir atsakytu) būtu visiškai teisus.
Bet... yra tiesos ir kitkame... tame, kad e davai išeiname į artimą kovą ir išsiaiškiname viens su kitu, čia ir dabar, o ne žaidžiam katė, pelė žaidimų, kas ką pagaus, tipo nesifechtuojam, kur fechtuotojai rapira bando pasiekti ir pradurti savo priešininką, aš duriu tu traukiesi, tu duri aš traukiuosi.
Tai yra boksas, paprastai ir grubiai rašant, snukių ir ne tik daužymas ( o siaube kas sugalvojo šitą sportą
)
Aš ne apie buką daužymasi, tipo mušk mane kiek nori aš vistiek nenukrisiu
aš apie protingą apsikeitimą smūgiais.
Dar vienas dalykas ( tik iškarto tegul niekas man nerašo tipo, kad jie yra čempionai, jie patys viską supranta ir dar jie turi geriausių trenerių komandą, aš niekam nieko neįrodinėju ir nieko neaiškinu, o tiesiog rašau savo mintis, kuriu labai daug atsirado po šios kovos Vladimir'as Kličko - Sultan'as Ibragimovas).
(beje čia buvo rašoma, kad Mike Tison'as kovojo be gynybos, kaip dabar čia taip, tokiame lygyje, gynyba yra aukštame lygyje ( atsiprašau už kalambūrą
) su bloga gynyba čempionais netampama
)
Taigi, kodėl Sultanas kovoje prieš Vladimirą nepanaudojo Mike Tyson'o veiksmo, suartėjimo su priešininku ir tuo pačiu metu gynybinio veiksmo, tai yra kūno judėjimas į priekį, į šonus su pažemėjimais ir paaukštėjimais kartu su "nardymu'' po rankom, nirimas po kaire ranka, po to po dešine ir galiausiai išnirimas su savo dešine ar kaire.
Apie Vladimirą Kličko dar truputi, jis turi labai skurdu tiek puolamąjį, tiek gynybinį technikos arsenalą.
Jis beveik niekada nenaudoja gynybos užsidengiant veidą ir kūną pirštinėm, nepriima ir neblokuoja smūgių pirštinėm, beveik niekada neeina į atvirą, artimą apsikeitimą smūgiais
ir jo kojų darbas, pažiūrim į Muhamed Ali kojas ir į Vladimiro kojas, skirtumas kaip diena ir naktis.
Sutinku (kitaip ir būt negali) kad Vladimiras dabar yra geriausias pasaulyje, jis tai įrodė, jis yra tikras čempionas
bet jo boksas man nepatinka...