Pagrindines diskusijos > Karyba

Prancuzijos svetimsaliu legionas

<< < (45/48) > >>

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinea as noriu uzkart ten vaziuot ,jei nepriims tai nepriims ,kas nerizikuoja tas negeria sampano :D jei nepriims tada gal ir lietuvoj kazka panasaus bandysiu  ;-) juk kai imdavo i armija ,zmones ruosdavosi ? ar eidavo i kokius spec apmokymus? manau kad ne  ;-) sitam dalykui jau ruosiuos daugiau kaip puse metu ,tad tikrai noriu pabandyti  :lauzo:

--- Baigti citatą ---

1 - Po karyniu mokymu Lietuvoje , gal daugiau sansu turesi ;)
2 - Lietuvoj nieko panasaus nera :)
3 - Is mano pazystamu sugebejo praeiti tik tie, kurie jau anksciu tarnavo.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinea as noriu uzkart ten vaziuot ,jei nepriims tai nepriims ,kas nerizikuoja tas negeria sampano :D jei nepriims tada gal ir lietuvoj kazka panasaus bandysiu  ;-) juk kai imdavo i armija ,zmones ruosdavosi ? ar eidavo i kokius spec apmokymus? manau kad ne  ;-) sitam dalykui jau ruosiuos daugiau kaip puse metu ,tad tikrai noriu pabandyti  :lauzo:

--- Baigti citatą ---

Kažkoks neadekvatus elgesys. Jei tokie įsitikinimai, kokio bieso kvailus klausimus čia uždavinėji? Nu visiškai nelogiška įvykų seka. Juolab, Skeptikas, būdamas profesionalus karys, tau pasiūlymą davė ir tu jį atmetei, manydamas, jog esi už jį protingesnis, nors iš rašliavos tavo intelektu suabejočiau...

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :D :D :D jus nejuokinkit su ta lietuva  :D

--- Baigti citatą ---

Banas? Ką moderai manot?

Tadux48:
nu aciu aciu uz savo nuomones ,uz pastangas kad cia raset ,bet vistiek pasiliksiu prie savo nuomones ir niekas man jos nepakeis  ;-)

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinu aciu aciu uz savo nuomones ,uz pastangas kad cia raset ,bet vistiek pasiliksiu prie savo nuomones ir niekas man jos nepakeis  ;-)

--- Baigti citatą ---
10 minučių ir užgiedotum iš meilės tėvynei. Bet nepanašu, kad esi vertas rankas į tave teptis.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją