Tai del to prisijungimo vardo,nezinau kada "Garbes kuopa"atsirado,bet toki personaza jau zinojau 2008 metais,nes ta filma jau turejau,o del klaipedos ir kazkokiu IP tai as buvau uzsirases,kad kritikus paerzinti,nu nesvarbu.Dabar del sienu,kas mano kad ejau pro siena,dar su veliava saukdamas as nusikaltelis ir taip toliau?
Sienas as kirtau labai sunkiu keliu,todel ir buvau zemelapi su kompasu pasiemes,kad nenukrypciau nuo kurso.
O visa kelione as buvau labai gerai suplanave ir tikrai nebuvau zalias ir draugai man padejo,kurie jau buvo ten atitarnave sauktiniu kariuomenei.Todel patikekit as viesai nesirodziau,jei reikedavo didesni miesteli praeiti lenkijoi ar vokietijoi ar pacioj prancuzijois,tai juo pereidavai tik nakti,kad vengti kontakto su civiliais,o ir naktim policija vazinejo tai ir jos vengti reikejo.Pavalgyti as nusipirkdavau juk euru turejau.
Kas dabar cia sake kad svetimsaliu negerbia ten ir taip toliau,nesamone,juk prancuzija,vokietija-pilna turistu,ka tie zmones suprato kas as,gal man ant kaktos buvo parasyta,apsimesdavau turistas,tik aisku visas susmirdes nesvarus,nusipirkdavau kanors pavalgyti ir uzteko man. Negalvokit kad as taip lengvai ten patekau,labai sunku buvo.O del tos pacios istorijos sakau ten daug klaidu,jei ir atradot koki nesutapima,tai tik klaida.
Nu dar kart kartoju jusu nuomones as gerbiu ir kas man,kad jus netikit man vienodai,as savo ta laikotarpi pragyvenau,o jus dar faktus deliojat ir taip toliau,as juk jusu nieko neprasau,as tik parasiau istorija,jei kam neidomi tai atsiras zmogus kuriam tikrai bus idomu,ir galbut tures kokiu vilciu del legiono.
Dar pradekit su manim prancuziskai kalbeti gaudyti ant zodziu ir taip toliau,turbut nei vienas nenoretu kad jus pradetu itarineti gaudyti ant zodziu smeisti.
O del tu melagiu internetiniu sukciu,tai as pilnai tikiu,kad jus priprate tai skaityti ir jau jums lengva juos atpazinti,ir kad mane norit tokiu palaikyti.