0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Koks Shidokanas. Street kitaip nemoku
Nu, tai tik ploto reikia ir galima surengt palyginimus Aš ,jei ką, irgi nieko neatstovauju
Nu, kad ir rytoj. Laukiuu
Į PM atrašiau
Šiaip kas liečia palyginimus, aš visada pasiruošęs. Tik niekas nepasirašo. N
Lonsai, tai gal pas mane atvarysit pasportuot? Parašykit į PC.
Nu , supratau, vistiek laukiu. IR PŽYMIU, VISŲ LAUKIU
O aš galiu?
Nu va, ką bylosiu . Visi palyginimai yra reliatyvizmas. Kažkada žmonėms nelabai turbūt rūpėjo kažką lyginti. Priežastys:- Kovos menai buvo būdingi vienam regionui, tad mokytis kito nebuvo daug galimybių (arba nebuvo pasirinkimo, arba "dėl patriotizmo");- Žmonėms kovos įgūdžiai buvo priemonė išgyventi, o ne "patikrinti žinias". Juk kariniu požiūriu visada geriau išvengti konflikto (ir galimų aukų). "Rungtynės" - vėlesnis dalykas, iš kurio vėliau išsivysto arba sportas, arba šou.Bet, t'sakant, vaikystėje mums gražiausia ir geriausia buvo mama (be jokių išlygų), o vėliau supratome, kad gražių moterų aplink - neišbandoma galybė... o išbandyti vis tiek norisi... Jeigu savo meno palyginimai per praktiką su kitais menais pagrįsti ambicijomis ir išankstinėmis nuomonėmis, priedo dar ir maža praktika - tai doro iš to turbūt nebus.
Šiaip kas liečia palyginimus, aš visada pasiruošęs. Tik niekas nepasirašo. Nu, gal tik Smauglys, bet jo neskaitau. Ai, ne tas svoris (p.s. bliiiiiuzooooonai)
o kaip tas palyginimas atrodytu? + = ir psio?