Pagrindines diskusijos > Karyba

narai

<< < (4/12) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSaxai i 5m gili o ne pavirshiumi  :teisejas:

--- Baigti citatą ---

Žmonės po 60 metrų neria be akvalagų, tu čia apie 5 metrus kalbi :chmm:

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŽmonės po 60 metrų neria be akvalagų, tu čia apie 5 metrus kalbi :chmm:

--- Baigti citatą ---
manau kai 10-14 metu vaikui neblogai  :angel: Tevai iki šiol nežino kur aš juroi buvau  :angel:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtimanau kai 10-14 metu vaikui neblogai  :angel: Tevai iki šiol nežino kur aš juroi buvau  :angel:

--- Baigti citatą ---

Blogas berniukas :ne:

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBlogas berniukas :ne:

--- Baigti citatą ---

Aš atsimenu kaip mes žvejojom nakti ilankoje prie Novorosijsko, o ten pasenio zona.... Niekad nežinojau kad taip tylei laivai gali plaukiot,  2 pasenio laivai ir gan dideli priplauke prie pat musu ir apšvete su prožektoriaiis... Moriacokai iki šiol prisimenu kaip žvenge  :luztu:  kai mus išsigandusius pamate  :D :D :D 

IMHO - kai prisimenu ką aš veikdavau ir kur budavau - širpuliukai ima :) Kaip aš dar gyvas vaikštau  :ramentai:

Dojo:
Manau, kad jau labai gerai ir dar geriau už mane pažįsti  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją