Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Elastinis

<< < (2/6) > >>

Saxum:
Nu kaip tinkamiausias... Labai platus yra nepatogus, siauresnis geriau. Storis irgi, mano nuomone, neturėtų būti didelis, geliau plonesnis, o ilgio turėtų pakakti normaliai apsivynioti. 2 metrų nereikia, bet su pusmetriu neapsivyniosi normaliai.

Sei-i:
Juk esmė plaštakų “teipavimo“ (toks krepšininkų terminas) - ne apsaugoti odą (pirštines gali užsidėti), o apsaugoti plaštakos kauliukus-sąnariukus nuo išsibarstymo po gero smūgio į ne visai minkštą paviršių... ;) Taip ir orientuokis, pirkdamas tą elastinį tvarstį - tada ir storis, ir plotis bus savaime aiškūs ir tavo plaštakai patogūs.

KeVaLaS:
As nusipirkau beveik 270 cm ilgio juosta, bet vistiek jos ilgio neuztenka, jeigu bandau plastaka apvynioti tokiu budu kaip tuose linkuose antram poste rodoma.

Teko savo bintavimo metoda sugalvot.

Lonsas:
vava :D jai kaip tuose metoduose as su kazkur pora metru bandziau, !@#$%^&* nieko nesigauna :). o siaip tai jai perki speceliai pritaikytus bintus tai manau kad standartas kazkoks daugiau/maziau bus :)

Saxum:
Chmm, bandau prisiminti, kokio ilgio aš naudodavau :V Senokai buvo, sunkoka prisimint :shock: Nu, blyn, kodėl man atrodo, kad 2 m tikrai nesiekdavo, kažkur savo ūgio turėdavau. Bet aš vyniodavau kiek kitaip nei ten tuose linkuose ir mažiau apsukų darydavau. Tai jei per trumpas bintas, įjunkite fantaziją, pakeiskite metodiką, susikurkite savo, nedaryktie tiek daug apsukų ;)

Šiaip tame linke rašoma, jog mažoms rankoms reiktų apie 3 m turėti, didelėms virš 4 m... Pažiūrėjau kaip ten vynioja, akurat, poros metrų niekaip nepakaktų, jei laikytis tiksliai nurodymų. Bet šiaip sakau, galima daryti mažiau apsukimų, aš tiek daug tikrai nedarydavau ir rankos nenukentėjo dėl to :D Aišku, aš vyniodavausi ne su tais specialiais, o paprastu tarybiniu elastiniu (koks vaistinėse ir tebūdavo), tai ir išmieravimai buvo nestandartiniai :D Dabar kiek mačiau, tai standartiškai eina nuo 270 cm iki 457 cm, o plotis 5 cm. Tai pirkit vidutinio ilgumo, pakaks.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją