1. man 14 metu.
2. cia pries 1 diena mano draugelis ejo mustis is naujo.

o padare negerai. Tas sustriakas sako : "pasikviesiu tik 5 draugus."

o tas klasiokas mano buvo vienas. as nejau.

Zinojau kad bus blogiau. Taip ir buvo. po mustyniu abu juos sutikau, abu jie pasakojo panasiai, taciau savaip, taigi sujungiau ju abieju pasakojimus iviena ir gavosi sitaip: nu susirinko jie visi apie 16h. Pradejo mustis, ir kaip nekeista saziningai

nu pasimuse biski ir tas "blogietis" sako: "be koju muskimes". nu gerai, toliau musesi iki tol kol tas mano klasiokas ilupo tam i padicha (pilva).

Nu tas atsistojo ir sako: jei tu su kojom , tada as su lentom". su lig tais zodziais is kazkur islupo lazda ir pradejojo su ja mosikuotis.

kol is jo lazdos neateme saziningesnis pacanas (ziurovas).

toliau vel: jie pradejo mustis, nepasakosiu kas kam i nosi ikniso ar i ausi... taigi jie musasi ir tiktai bac,

mano klasiokui parejo smugis is nugaros... pasinaudojes ta proga "blogietis" parsoko ant mano draugo, bet neuztaike

jie biski dar pasimuse ir tas lochas "blogietis issitrauke pistoleta.

lyg ir norejo pagasdint, kai klasiokas reke "nesauk" bet pagalvojo: "ai kentek, suka" ir tik pykst i galva jam.... pasiseke 1. ginklas buvo dujinis. 2. tas mano draugas isvenge kulkos, ly per matrica

. 3. pistolete kazkas idejo tik viena kulka... Taigi draugelis pabego, o kitas dar norejo pratesima daryt bet nepadare del labai aiskiu priezascsiu

. nu db jie neprisikabineja, lyg ir atsiskaite..