O buvo taip: mano klasiokas uzsirove ant kazkokio duchelio, kuris turejo daug hebros. nu jie ten norejo eiti viens ant vieno .bet kita diena tas lochelis pradejo stumti: nu tipo db negaliu, gal kita diena ir t.t. nu gerai palaukem kitos dienos, ateina ju apie 10, o musu 4. Tas sutriakas nenorejo eiti mustis tai pasiunte uz save kaip reikiant didesni. nu gerai sutikom. nuejo klasiokas iki namu persirengti, o tie pamate kur jis gyvena. nu ir dar telefo vos neatkirto is manes. db per juos bijau tlf nesiotis.
pasiseke kad klasiokas greit persirenge ir galim sakyt kad mane isgelbejo.
isejom i kazkokia aikstele... prie manes dar niekas nelindo daugiau ir nenorejau kad tai pasikartotu.
ateje dar lyg ir nieko negalvojom, ejom ziuret kaip tas mano draugas musis pries ta dicki. gerai kad nors tas mano klasiokas buvo kaip reikiant atsikacialines. nu jie musesi , viskas lyg ir normalei, neskaitant del telefo buvo. bet ten tas dickis pradejo daryt pertraukeles, o mano klasiokas beginejo atgal bandydamas isvengti smugiu. nu viens is tu susinervino (tas sustriakas) ir sako: padarom ratuka kad nepabegtu. priverte mumis prisidet prie ratuko visaip grasindami
. atejom, ir atejo tie du i ratuko viduri. kai jie musesi kiti mano drauga stumde o saviskiui nieko nedarydavo.
paskiau jiems besimusant vienas is nugaros kaip lupo mano klasiokui i ausi tai tas pabegejo i prieki kelis metrus.
cyteriai sukrusti
tai mano draugas sako: "as nebesimusiu jus sukciaujat". ten tas kur su juo musesi igavo drasos ir pradejo pulti mano drauga. klasiokas pradejo trauktis, o kai tai pamate kiti ir pradejo ji gaudyt, tai jis dejo i kojas kiek ikabindamas... pasinaudoja ta proga mes kas likom begom i kita puse. jei butu ir mumis kas nors vijesi tai butu pagave, nes buvome su kuprinem. kita diena vel tas uzsirove, bet nieko ispudingo neivyko. o siandien kaip reikiant uzsirove
tik nieko rimto nepadare, nes uzstojo merga ji. jei butu bernas uzstojes , tai vietoj butu imurytas i siena.
gerai kad darbu mokytojas isgelbejo, o tai nzn kaip butu pasibaige...
bet dar niekas nebaigta ir reikes dar rytoj eiti i mokykla...