AutoriusTema: "Briedas" arba visokios nesamones kovos menu tematika !  (Skaityti 54963 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
Re: "Briedas" arba visokios nesamones kovos menu tematika !
« Atsakyti #90 įjungtas: 2008 Lie 31, 23:27:46 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O ką Maxima. Kai ji pradės burti, kad jos maistas gydo nuo vėžio, o alus įkrautas ci energija, tada bus visks aišku  :ne:
Teisingai Radiatorius pastebejo su Maxima  :-D. Tai paziurek kaip tuos produktus reklamuoja. Teisingos informacijos gal tik 10 % bus  :D     Patikek , jeigu tu noresi tik is Kendo pragyventi, i tu taip pat savo Kendo reklamuosi. 
« Paskutinis taisymas: 2008 Lie 31, 23:31:40 pm nuo denis »
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #91 įjungtas: 2008 Lie 31, 23:37:17 pm »
jeigu tu noresi tik is Kendo pragyventi, i tu taip pat savo Kendo reklamuosi. 

Aš tada tave pasamdysiu PR-menedžeriu  :luztu:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #92 įjungtas: 2008 Rgp 01, 00:06:36 am »
Laiteriz, netaikiau to asmeniškai Lisicynui. Škias, skubėjimas  ir lakstymas pro šalį :banging:
Apskritai kalbėjau apie smegenų plovimą, kad ir to paties Kunino daromą... Ir apie asilus, kurie jam pasiduoda - kurie tiki nežemiškais antgamtiniais dalykais ir siekia įgyti nepaprastų galių nedirbdami.
Sorry, jei kas ne taip.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #93 įjungtas: 2008 Rgp 01, 00:13:31 am »
O negi tu minėjai tą sysciemos valdovą? Maža kas ką suprato, o jei suprato būtent taip, tai gal ne be reikalo...

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2008 Rgp 01, 00:33:23 am »
Ne esminiai kriterijai mano požiūriu. Prakaitas ir saunoje liejasi, draugiškumas ir pas Jehovos liudytojus rožėmis žydi.
O jei nerūpi danai "sau", tai gal verta pasidomėti, kodėl jų "kolekcionavimas" ir kuklus viešinimas :D taip rūpi sensėjui ir iš kur jie gauti. Kad nebūtų žaidimas į vienus vartus.
Sutinku, kad ne esminiai. Bet ar vien todėl, kad žmonės vertina kitus dalykus nei tamsta, jie jau asilai?... Kitas klausimas - parašyk konkrečiai, kaip ir kokiais žodžiais siūlai išreikšti tą pasidomėjimą...

Va čia ir yra kabliukas lochams, kurie kovos menų realijas konstruoja pagal filmus. Mes gyvenam XXI a., o ne kinematografe ir ne viduramžių Azijoje. Daugelis pseudosensėjų turi technologijas, kaip dar labiau emociškai įtakoti tokius įtaigius tipažus. Ir tai daroma ne tik pasyviai (pribloškiant savo šilkiniais kimono  :D ), bet ir pseudoritualais: visokiais nusilenkimais "protėviams ir budo dvasioms". Iš tikro tai tik kontrolė ir smegenų plovimas.
Sutinku tik iš dalies. Aš apskritai nesu Rytų mokymo stiliaus šalininkas. Bet ne viskas taip paprasta. Apie filmą parašiau juokais, nenorėdamas lįsti į konkrečias istorines detales. Puikiai žinai, kad į tokias vietas senesniais laikais buvo problematiška papulti, o pagal japonų kultūrą ir tradicijas aš abejoju ar apskritai toks klausinėjimas yra etiškas... Kitas dalykas, kad mes ne Japonijoje

negražu. Bet negražu ir atvirkštinis variantas: matai, kaip dirba koks nors "super-duper mokyklos, unikalios sistemos" adeptas, ir tikrai matai, kad nepaisant to, jis mala šūdą. Toks kontrastas tarp pompastikos ir realių galimybių negali neatkreipti dėmesio. Čia kaip socializme - propaganda rodo idealą, o žmogus, matydamas jį, pastoviai jaučia kaltę, kad turi dirbti tam kad tą idealą pasiekti...
Matai tu, tas, kuris turi patirtį. Naujokas dažnai nežino ir nesupranta. Ne kiekvienas eidamas pasidomės - jis juk ir eina tam, kad domėtis. Del kontrasto esi teisus. Tačiau jo centre yra įvairių žmonių. Neverta nuvertinti tiek jų sugebėjimų, tiek jų pačių vien todėl, kad atstovaujama nekaip ir nekokia politika

O negi tu minėjai tą sysciemos valdovą? Maža kas ką suprato, o jei suprato būtent taip, tai gal ne be reikalo...
Aš tai atsakinėjau į kitą postą, kuriame buvo parašyta

O kalbant apie musu lietuviska vunderkinda,tai negi jis kaltas(atsiprasau uz issireiskima) ,kad lietuvos zmones buki kaip aulai? Jis kaip puikus verslininkas pateike ,tai ko reikia vartotojui.   :luztu:
Vartotojas siuo atveju yra lygus asilui. O del asilu pritariu stripuliui,zmones net nebando pasidometi giliau siek tiek. Pamato graziai nupiesta reklama ir bega pas vunderkinda.   :luztu:
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2008 Rgp 01, 00:33:23 am »

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2008 Rgp 01, 00:39:42 am »
Sutinku, kad ne esminiai. Bet ar vien todėl, kad žmonės vertina kitus dalykus nei tamsta, jie jau asilai?... Kitas klausimas - parašyk konkrečiai, kaip ir kokiais žodžiais siūlai išreikšti tą pasidomėjimą...

Parodykite, kur aš naudojau apibūdinimą "asilai".  :ne:

klausti - aplamai beprasmiška. ("o ar galite parodyti dešimto dano diplomą?")
Čia toks atvejis, kad galima arba tikėti (tikiu, nes tai absurdiška  :plaktukas:), arba ieškoti info iš kitų šaltinių.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #96 įjungtas: 2008 Rgp 01, 00:42:09 am »
Todel filosofokim daugiau  :D, nes kaip sake Kantas -"Filosofijos pareiga yra pasalinti fantazijas kurias sukure musu nesusipratimas"

aka  Долг  философии, - состоит в  устранении
фантазий, порожденных заблуждениями... 
aka Filosofijos pareiga yra panaikinti fantazijas, kurias sukūrė klaidingos pažiūros...

Sprendžiu, kad man irgi nepavyko išversti  :banging:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2008 Rgp 01, 08:14:24 am »
Čia toks atvejis, kad galima arba tikėti (tikiu, nes tai absurdiška  :plaktukas:), arba ieškoti info iš kitų šaltinių.
O dar galima nesukti sau dėl to galvos. Parodyk man idealų klubą... :chmm: Man, pavyzdžiui, tai nei šilta, nei šalta koks ten danas, negi gaila :D Klubą sudaro ne vienas žmogus... ;) Ir jei instruktorius geras, man tikrai neįdomu, koks pas jį danas... Tai kodėl tai turėtų rūpėti, kai jis "ne toks geras"?...
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2008 Rgp 01, 09:24:57 am »
 Teisybė. Jeigu kažkam nėra skirtumo, tai argi mano bėdos  :nezino:
Hipotetinis pavyzdys: štai įsikuria Lietuvoje koks nors "Ogzfordo universitetas" (ir rektorius ten vos ne pusę šimtmečio stažą turi, ir dėstytojai stengiasi. Ir siūlomų studijuoti disciplinų skaičius įspūdingas. Tik va nedaug kas tokį "ogzfordą" pasaulyje žino ir diplomai niekur negalioja, bet čia smulkmena)  :D
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 01, 10:18:30 am nuo kensen »

Atsijungęs ten_chi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 668
  • Amžius: 36
  • Vieta: Kaunas
  • Tengoku to Jigoku

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #99 įjungtas: 2008 Rgp 04, 09:56:15 am »
O dar galima nesukti sau dėl to galvos. Parodyk man idealų klubą... :chmm: Man, pavyzdžiui, tai nei šilta, nei šalta koks ten danas, negi gaila :D Klubą sudaro ne vienas žmogus... ;) Ir jei instruktorius geras, man tikrai neįdomu, koks pas jį danas... Tai kodėl tai turėtų rūpėti, kai jis "ne toks geras"?...
Laiteri.
Kiek suprantu, pas p. Vladimira Lisyciną tu pats tiesiogiai nesitreniravai. Treniravaisi pas jo mokinius, nes nesi "verslininkų(verslo?VIP?) grupės" statusą atitinkantis žmogus. Jo mokiniai dauguma yra yudansha, juodi diržai pagal Aikikai Hombu standartus ir manau kad moko pagal Aikikai Hombu programą, o ne pagal p. Vladimiro Lisycino. Taigi prieš tavo mokymasi ten neturiu nieko prieš.
Bet tai, kad p. Vladimiras Lisycinas naudoja aikido vardą, leisk taip išsireikšti, "savo fantazijos vaisiuose", tai anksčiau buvo "Korosu Aikido", po to "Ten Chi Bogyo Ryu", mane piktina. Yra aikido, kuris yra pripažystamas, nes aišku, kur jo mokytasi, kas iš ko mokėsi ir kokias žinias perdavė. Tuo tarpu, šitas žmogus mokėsi pas neaišku ką ir neaišku ko moko. Ir tai priveda prie pasipiktinimo iš tų, kurie mokėsi aišku iš ko.

Galų gale, jei aš dabar atidaryčiau pvz. bokso klubą ir jame pradėčiau mokyti, juk į mane irgi kreivai žiūrėtum ar ne?

« Atsakyti #99 įjungtas: 2008 Rgp 04, 09:56:15 am »

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #100 įjungtas: 2008 Rgp 04, 10:26:26 am »
Laiteri.
Kiek suprantu, pas p. Vladimira Lisyciną tu pats tiesiogiai nesitreniravai. Treniravaisi pas jo mokinius, nes nesi "verslininkų(verslo?VIP?) grupės" statusą atitinkantis žmogus. Jo mokiniai dauguma yra yudansha, juodi diržai pagal Aikikai Hombu standartus ir manau kad moko pagal Aikikai Hombu programą, o ne pagal p. Vladimiro Lisycino. Taigi prieš tavo mokymasi ten neturiu nieko prieš.
Bet tai, kad p. Vladimiras Lisycinas naudoja aikido vardą, leisk taip išsireikšti, "savo fantazijos vaisiuose", tai anksčiau buvo "Korosu Aikido", po to "Ten Chi Bogyo Ryu", mane piktina. Yra aikido, kuris yra pripažystamas, nes aišku, kur jo mokytasi, kas iš ko mokėsi ir kokias žinias perdavė. Tuo tarpu, šitas žmogus mokėsi pas neaišku ką ir neaišku ko moko. Ir tai priveda prie pasipiktinimo iš tų, kurie mokėsi aišku iš ko.

Galų gale, jei aš dabar atidaryčiau pvz. bokso klubą ir jame pradėčiau mokyti, juk į mane irgi kreivai žiūrėtum ar ne?
Na, aš treniravausi pas įvairius instruktorius. Tame tarpe ir pas V.Lisicyną, kuris oficialiai buvo mano vadovas, tad šiaip klysti. Jau pradėjai "turėti prieš"? :)

Dėl "Aikido" - pritariu. Jei į tai žiūrėti ne kaip į terminą, o kaip į prekinį ženklą, tuomet tai tikrai nekorektiška. Ir visiškai sutinku, kad viskas būtų kitaip, jei jis nuo pat pradžių būtų pavadinęs viską "Ten Chi Bogyo Ryu". Tada galėtų daryti ką nori ir niekam neskaudėtų galvos, ar ne? Kitas dalykas yra tai, kad man tai nelabai rūpi: politika, ginčai dėl žodžių ir tikrojo Aikido. Apskritai, tai aš už tai, kad mažiau apie tiltus ir daugiau apie miltus, iš kurių gali duoną kept... Vien su pavadinimu toli nenuvažiuosi

O va dėl bokso, tai visiškai neatspėjai. Aš džiaugčiaus, kad atsirado entuziastas ir nepabijojo atsakomybės. Ir neturėčiau nieko prieš, tiktai už. Be abejo, turėtum pasakyti, kas esi ir ką darai. Būtų nekas, jei apsivadintum čempionu ir bokso žinovu, nors toks nesi. Bet aš nematau problemos, jei organizuoji klubą žinodamas tiek pat kiek kiti arba tik truputį daugiau. Jei nariai tai žino, ir treniruojasi ne PAS tave, o SU tavimi, kodėl tai turi būti problema?

Atsijungęs ten_chi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 668
  • Amžius: 36
  • Vieta: Kaunas
  • Tengoku to Jigoku

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2008 Rgp 04, 10:51:39 am »
Na, aš treniravausi pas įvairius instruktorius. Tame tarpe ir pas V.Lisicyną, kuris oficialiai buvo mano vadovas, tad šiaip klysti. Jau pradėjai "turėti prieš"? :)
Prieš tave Laiteri aš iš vis nieko prieš. Vien už tai, kad kartais labiau tiki savo galva, negu "protingais dėdėm".  :D

Būtų nekas, jei apsivadintum čempionu ir bokso žinovu, nors toks nesi.
Dabar pabandyk tai pritaikyti p. Vladimirui.  :D

Jei nariai tai žino, ir treniruojasi ne PAS tave, o SU tavimi, kodėl tai turi būti problema?
Dabar pabandyk TAI pritaikyti p. Vladimirui.  :D

Dėl "Aikido" - pritariu. Jei į tai žiūrėti ne kaip į terminą, o kaip į prekinį ženklą, tuomet tai tikrai nekorektiška.
Aš į tai žiūriu kaip į tai, kad į "Sprite" butelį būtų pripilta vandens praskiesto cukrum ir tas butelis išstatomas pardavinėti "Maximoj".  :angel:
« Paskutinis taisymas: 2008 Rgp 04, 10:54:36 am nuo ten_chi »

Atsijungęs brazilas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 102

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #102 įjungtas: 2008 Rgp 04, 12:01:26 pm »
Prieš tave Laiteri aš iš vis nieko prieš. Vien už tai, kad kartais labiau tiki savo galva, negu "protingais dėdėm".  :D
Dabar pabandyk tai pritaikyti p. Vladimirui.  :D
Dabar pabandyk TAI pritaikyti p. Vladimirui.  :D
Aš į tai žiūriu kaip į tai, kad į "Sprite" butelį būtų pripilta vandens praskiesto cukrum ir tas butelis išstatomas pardavinėti "Maximoj".  :angel:

Tokiu "Sprite"  buteliu  :-) Lietuvoje ne tik kovos menuose,bet ir visose kitose srityse pilna.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #103 įjungtas: 2008 Rgp 04, 12:05:38 pm »
   Tokiu "Sprite"  buteliu  :-) Lietuvoje ne tik kovos menuose,bet ir visose kitose srityse pilna.
ir ne tik Lietuvoje.....  :D
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #104 įjungtas: 2008 Rgp 04, 12:27:53 pm »
Ir ne tik "Sprite"  :ruko:

« Atsakyti #104 įjungtas: 2008 Rgp 04, 12:27:53 pm »