Visa kita > Skelbimai

NLP treningas

<< < (9/11) > >>

kensen:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti"audialinis tipas" :chmm:  Dar praleisiu kelis seminarus ir nesusišnekėsiu su forumiečiais :luztu:

--- Baigti citatą ---

Manęs ten irgi nebuvo  :luztu:

stripulis:
O aš niekad neprisimenu žmonių veidų, būna, kad pamirštu, kaip pati atrodau, pažiūrėjus į veidrodį labai nustembu, savo vyrą kas dieną pamatau naujai  :-], žmonės šukuoseną drastiškai pasikeičia, aš pastebiu po poros mėnesių... Užtat labai aiškiai žinau, ką jie kada šneka ir kokiom intonacijom.
Taip kad visgi esu audialas turbūt, nors ir bandau užpudrint smegenis Kensen, kad jis kokios tai bylos man neužvestų  :angel:

stripulis:
Praėjau labaaai sudėtingą testą, akurat  :rolleyes:
Neblogas straipsnis šia tema:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Beje, galima labai paprastai sužinot, kas jūs - audialas ar vizualas. Aš tik prieš tris dienas padariau amžiaus atradimą, jog ne tik yra žmonių, kurie mąsto ne sakiniais, o vaizdais, bet kad ir tokių žmonių dauguma aplink :) Pasijutau kaip ateivė iš kitos planetos :luztu:
Kad žmonės skaitydami knygas įsivaizduoja aplinką (ko niekad nedariau), tai žinojau, bet va kad jie bjaurastys dar ir galvoja vaizdais, man ko tai nedašuto...

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPraėjau labaaai sudėtingą testą, akurat  :rolleyes:

--- Baigti citatą ---
O aš jį atidėjau kitam kartui. Kai būsiu blaivesnis :D

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPraėjau labaaai sudėtingą testą, akurat  :rolleyes:

--- Baigti citatą ---

o tu manym netykejei :P

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją