Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Ar daug prakaituoti yra gerai?
Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMlia! Atsiprašau :respect: Negalėjau to minėt. Mes gi ne grybai kokie.. :O
--- Baigti citatą ---
Taisingai mes sporas metom aplynk save :angel: Todėl nieko keisto kai kaimyno vaikai bus panašus i tavę :D
Smauglys:
Prakeituo gerai "po liubomu".
Reiškia žmogus nuoširdžiai dirba. :D
kensen:
Kava, visoks alkoholis, taip pat gėrimai su dideliu cukraus kiekiu (ta pati Cola) labai dehidratuoja. Išgėrus prieš užsiėmimą garantuoti potni delnai :D ir kt. kūno vietos.
Baila-Morena:
Ir šiaip daug prakaituojant pasišalina visokie mineralai iš organizmo. Treniruotės metu kuo daugiau geriama, tuo daugiau ir prakaituojama, o kartu ir netenkama reikalingų medžiagų. Reikia paskui atsatyti... Jei ne, tai pradės po kiek laiko kojas mėšlungis koks traukti ar panašiai..
stripulis:
Aš nervinausi, kad prakaituoju kaip nežinia kas per trenkes, nes maniau, kad tai mano fizinio nepasirengimo pasekmė... Nors va raumenys taip lyg ir nesako...
Apsiraminau pažiūrėjusi šiųmetinį Australian Open teniso čempionatą. Chebra ten dalyvauja išties fiziškai pasirengusi, nes per metus lošia velniškai daug varžybų, neraumeningų irgi nemačiau, bet prakaitą nuo veidukų valėsi po kas antro kirčio, ir gausiai žliaugiantį... Gėrė nedaug, per tris valandas vidutiniškai po puslitrį...
Tai jei jiem galima, tai ir man negėda :)
O atstatyt druskas po kurio laiko mineraliniu gi nesunku iš esmės...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją