Visa kita > Skelbimai
Paskaita
pelkė:
Aš žmogus paprastas ir manau , kad daiktas turi tarnauti žmogui , o ne atvirkščiai. Todėl peiliai pas mane arba buki, arba pagalasti su šmirgeliu :nezino: . Man lengviau nusipirkti nauja peili nei ji pagalasti .
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAš žmogus paprastas ir manau , kad daiktas turi tarnauti žmogui , o ne atvirkščiai. Todėl peiliai pas mane arba buki, arba pagalasti su šmirgeliu :nezino: . Man lengviau nusipirkti nauja peili nei ji pagalasti .
--- Baigti citatą ---
Jei perki peilius, kurių negaila išmesti :angel: Tokie man patinka, jokios sąžinės graužaties po gero turistinio žygio :iskyla: :geria: :ramentai: Bet jei kalba pasisuka apie šimtais kainuojančius peilius...
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiAš žmogus paprastas ir manau , kad daiktas turi tarnauti žmogui , o ne atvirkščiai. Todėl peiliai pas mane arba buki, arba pagalasti su šmirgeliu :nezino: . Man lengviau nusipirkti nauja peili nei ji pagalasti .
--- Baigti citatą ---
Tokiems vat smirgeliuotojams pragare (manogiliu isitikinimu) atskiras katilas yra....
pelkė:
Registruotis arba Prisijungti Bet jei kalba pasisuka apie šimtais kainuojančius peilius...
--- Baigti citatą ---
Mano giliu isitikinimu Skeptikas be mano pagalbos (neeiliniai sugebėjimai pamesti jo peilius :D ) tokiu rezultatu nebutu pasiekes :D
pelkė:
Registruotis arba Prisijungtijokių kirvių, jam negalim kirvių :-]
--- Baigti citatą ---
O kirvuka maža galima , na toki nedideli...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją