Visa kita > Skelbimai

Paskaita

<< < (9/10) > >>

pelkė:
Aš žmogus paprastas ir manau , kad daiktas turi tarnauti žmogui , o ne atvirkščiai. Todėl peiliai pas mane arba buki, arba pagalasti su šmirgeliu   :nezino: . Man lengviau nusipirkti nauja peili nei ji pagalasti .     

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš žmogus paprastas ir manau , kad daiktas turi tarnauti žmogui , o ne atvirkščiai. Todėl peiliai pas mane arba buki, arba pagalasti su šmirgeliu   :nezino: . Man lengviau nusipirkti nauja peili nei ji pagalasti .     

--- Baigti citatą ---

Jei perki peilius, kurių negaila išmesti :angel: Tokie man patinka, jokios sąžinės graužaties po gero turistinio žygio  :iskyla: :geria: :ramentai: Bet jei kalba pasisuka apie šimtais kainuojančius peilius...

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš žmogus paprastas ir manau , kad daiktas turi tarnauti žmogui , o ne atvirkščiai. Todėl peiliai pas mane arba buki, arba pagalasti su šmirgeliu   :nezino: . Man lengviau nusipirkti nauja peili nei ji pagalasti .    

--- Baigti citatą ---

Tokiems vat smirgeliuotojams pragare (manogiliu isitikinimu) atskiras katilas yra....

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Bet jei kalba pasisuka apie šimtais kainuojančius peilius...

--- Baigti citatą ---

Mano giliu isitikinimu Skeptikas be mano pagalbos (neeiliniai sugebėjimai pamesti jo peilius  :D ) tokiu rezultatu nebutu pasiekes   :D

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtijokių kirvių, jam negalim kirvių  :-]

--- Baigti citatą ---

O kirvuka maža galima , na toki nedideli...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją