Visa kita > Skelbimai
Straipsnis
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKad Bersekas daba daugiau šlėkta, nei Kauno gezas. Tai ir matė, musėt Vilniuj.
--- Baigti citatą ---
Jei šlėkta, tai galėtų ir Vilniaus bajorus aplankyti. Aš jau nekalbu apie jo Didenybę Saxum :D
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiJei šlėkta, tai galėtų ir Vilniaus bajorus aplankyti. Aš jau nekalbu apie jo Didenybę Saxum :D
--- Baigti citatą ---
Vakar aplankė :angel:
pelkė:
Registruotis arba PrisijungtiVakar aplankė :angel:
--- Baigti citatą ---
Tai gal interviu paėmei :laikr:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiBeje J. Chanas baigė Pekino operos akademiją. O tai sunkiau, nei Europoje studijuoti kungfu.
--- Baigti citatą ---
Pritariu ir netgi manau, jog sunkiau ne tik nei Europoje, bet ir Rytuose. J. Chanas daugiau dirbęs nei dauguma kovos meistrų, turinčių didelius danus. Pekino operos mokykloje labai daug dirbama, itin griežta tvarka. Mokiniia iki 18 valandų per parą mokosi kovos meno, akrobatikos, vaidybos. Tai tikra profesionalų mokykla, iš kurios išeina aktoriai, turintys ne prastesnius kovotojo duomenis, nei dauguma profesionalių sportininkų.
Na, čia mano nomonė, susidaryta ir kelių straipsnelių, kaip tę iš tiesų, reikia J. Chano klaust :angel:
Smauglys:
Registruotis arba PrisijungtiPritariu ir netgi manau, jog sunkiau ne tik nei Europoje, bet ir Rytuose. J. Chanas daugiau dirbęs nei dauguma kovos meistrų, turinčių didelius danus. Pekino operos mokykloje labai daug dirbama, itin griežta tvarka. Mokiniia iki 18 valandų per parą mokosi kovos meno, akrobatikos, vaidybos. Tai tikra profesionalų mokykla, iš kurios išeina aktoriai, turintys ne prastesnius kovotojo duomenis, nei dauguma profesionalių sportininkų.
Na, čia mano nomonė, susidaryta ir kelių straipsnelių, kaip tę iš tiesų, reikia J. Chano klaust :angel:
--- Baigti citatą ---
Tai pakviesk į forumo girtadienį ir iškvosim! :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją