Saxum norėjo išgirst platesnių pasisakymų apie sąskrydį, tad:
Man asmeniškai labai patiko kendo seminaras ir pasakojimas apie japoniškus ginklus- galbūt čia buvo skirtingai nuo kitų seminarų daugiau kaip parodomoji programa ir vėliau teorinis pasakojimas, bet mano akimis, viskas buvo išdėstyta labai aiškiai ir įdomiai. Seniau
kendo atrodė kaip kokia mistika, tad tikrai džiaugiuosi susipažinusi su šiuo menu iš arčiau- tikrai geras pristatymas
Lygiai tą patį galėčiau pasakyti ir apie senovinių ginklų pristatymą. Taip pat patiko kovų turnyras, bet plačiau jį vertinti (apie kovotojų meistriškumą, technikas) nedrįstu, nes nesijaučiu turinti pakankamai tam žinių.
Minusai: kadangi renginyje dalyvavo tikrai nemažai žmonių ir didelės jų dalies nepažinojau, norėjosi, kad visi nešiotų užsikabinę korteles, bet deja, jas nešiojo ne visi..
Latvių seminarai buvo naudingi ir labai gražiai pravesti, tik kad ne viską supratau..na, bet čia jau minusas
man pačiai- reik gilinti rusų kalbos žinias
O dėl oro: jis tikrai šiaip sau, betgi galėjo būti ir blogiau- su tokiom orų prognozėm, kokios buvo žadamos sinoptikų, manyčiau, kad mums dar labai labai pasisekė