Visa kita > Skelbimai
3-iasis KOVOS KLUBO sąskrydis
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPlius dar neėdrūs, žalčiai - penkiolika litrų MĖSOS paliko :A
Ateis karas - prisiminsit :D
--- Baigti citatą ---
Apie mėsą pamirškite! :yeahhh: Kaip jūs manote, kodėl mes grįžom namo tik apie vidurnaktį?... :valgo: :vaisinasi:
radiatorius:
Registruotis arba PrisijungtiPlius dar neėdrūs, žalčiai - penkiolika litrų MĖSOS paliko :A
Ateis karas - prisiminsit :D
--- Baigti citatą ---
gerai kad dar nors istroske buvo ,nieko atgal vežtis nebereikejo :D
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiApie mėsą pamirškite! :yeahhh: Kaip jūs manote, kodėl mes grįžom namo tik apie vidurnaktį?... :valgo: :vaisinasi:
--- Baigti citatą ---
kas vidurnakti, kas paryciui. P.S. alaus liko nemazai. Kvieciu pas save :alus:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiGal kas priciupo svetima salma su grotom "Ray-sport" ir komplekta apsaugu?
--- Baigti citatą ---
Na, žiūrint kokia spalva :rolleyes: Atrodo mėlynas pas mane mėtosi...
Smauglys:
Registruotis arba PrisijungtiPirmiausia, tai didelis ačiū padėjusiems organizuoti renginį. Toliau didelis ačiū seminarų vedėjams ir žinoma patiems dalyviams. Nevertinsiu sąskrydžio, lai vertina kiti. Tačiau būtų šaunu išgirsti išsamesnes nuomones, kas gerai ir kas blogai. Jei kitais metais vėl darysim, reikia juos ištaisyt. Tik kol kas neaišku ar darysim... :-/
--- Baigti citatą ---
Oras galėjo būti geresnis. Muaythai kovų porose buvo labai skirtingo lygio kovotojai, ateity šitą ištaisom. Visi organizaciniai dalykai (išskyrus maistą) turi būti paruošti, supirkti ir patikrinti boso jau 3-5 dienas iki sąskrydžio, kad nereikėtų Saxum nervintis. Gal daugiau žmonių išeis ateity pajungti organizavimui. Truputi mažoka buvo diskusijų. Gal vertėtų ant asmeninių kortelių žymėti kovos stilių, kuriuo domisi dalyvis ir šiaip daugiau dėmesio skirti dalyvių susipažinimui. Vien už mintį apie kito sąskrydžio nebuvimą jau galima gauti į snukį (Saxum atsargiai!).
Ar buvo geras renginys atsakysiu taip:
kai baigėsi sąskrydis ir dalyviai ėmė skirstytis man buvo liudna... Pelkė "Kovos klubą" pavadino sekta. Aš noriu būti tokios sektos nariu ir ateity:-)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją