Visa kita > Skelbimai

3-iasis KOVOS KLUBO sąskrydis

<< < (38/40) > >>

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtsispaudimų PADARYDAVAU daug, dabar nė velnio nepadarau, sunkesnė, tai jo, dabar ypač, maždaug dvigubai, na, tikėkimės, artimiausiu metu kokie 10 kg dings  :luztu:, o šiaip - spėju, būsiu nepernelyg treniruota sąskrydyje, jei toks vyks, taip kad - neužmušk tik manęs, ir viskas bus gerai  :-D

--- Baigti citatą ---
Nu o aš norėčiau pasibaladot su kokiu Pelke  :punch: girdėjau jam karatistai nepatinka, o aš jiems prijaučiu  :luztu:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu o aš norėčiau pasibaladot su kokiu Pelke  :punch: girdėjau jam karatistai nepatinka, o aš jiems prijaučiu  :luztu:

--- Baigti citatą ---
Aiškiai žmogus nebuvo šalia Pelkės :luztu:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAiškiai žmogus nebuvo šalia Pelkės :luztu:

--- Baigti citatą ---

Tai per sąskrydį gi buvo :chmm:

Dojo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu o aš norėčiau pasibaladot su kokiu Pelke  :punch: girdėjau jam karatistai nepatinka, o aš jiems prijaučiu  :luztu:

--- Baigti citatą ---
Kodel karatistai nepatinka, as jam patinku, smauglys patinka  :nezino:

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAiškiai žmogus nebuvo šalia Pelkės :luztu:

--- Baigti citatą ---
Mačiau stambus žmogus, bet mielas...  :D Jaučiu tuoj prisišnekėsiu...   :bijo:

Dojo: Gal ne taip išsireiškaiu, ne karatistai, karate kaip stilius..  :E

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją