Visa kita > Skelbimai
3-iasis KOVOS KLUBO sąskrydis
Berserk:
Raimi ash tau niekad neatleisiu !
:D
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiO kodėl? VAriantai tik du - arba duosi, arba gausi :) Paskaudės ir praeis, kaip sako Pelkė ;) Juk ne dėl gyvybės varžytumėtės. Vienintelis kelias nebijoti kovų - kovoti.
--- Baigti citatą ---
Nu tai kad greičiau gaučiau..
NiceGirl:
Registruotis arba PrisijungtiAšššš :-D
--- Baigti citatą ---
OK sutarta :handshake: skaiciau kazkur ,kad daug atsispaudimu padarai, tai man pasitreniruot reikes rimtai :chmm: o dar itariu kad ir sunkesne esi tai ir pavalgyt reikes man :valgo: apie technikas tai gal geriau patylesiu :rolleyes: stengsiuos, bet laimet nepazadu :bijo: :-)
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiRaimi ash tau niekad neatleisiu !
:D
--- Baigti citatą ---
Už ką? Juk nieko blogo nedariau (gal?) :o
stripulis:
Registruotis arba Prisijungti
OK sutarta :handshake: skaiciau kazkur ,kad daug atsispaudimu padarai, tai man pasitreniruot reikes rimtai :chmm: o dar itariu kad ir sunkesne esi tai ir pavalgyt reikes man :valgo: apie technikas tai gal geriau patylesiu :rolleyes: stengsiuos, bet laimet nepazadu :bijo: :-)
--- Baigti citatą ---
Atsispaudimų PADARYDAVAU daug, dabar nė velnio nepadarau, sunkesnė, tai jo, dabar ypač, maždaug dvigubai, na, tikėkimės, artimiausiu metu kokie 10 kg dings :luztu:, o šiaip - spėju, būsiu nepernelyg treniruota sąskrydyje, jei toks vyks, taip kad - neužmušk tik manęs, ir viskas bus gerai :-D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją