Visa kita > Skelbimai

3-iasis KOVOS KLUBO sąskrydis

<< < (30/40) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan kazkaip akivaizdu kad Pelke laimejo...  :-/

--- Baigti citatą ---

Taškų skaičiavimas: galva - 3, korpusas - 2, galūnė - 1. Peržiūrėk ir suskaičiuok ;-)

pelkė:
O aš išvis nesupratau ką aš ten veikiau  :-/ Aš tik pagaliuku mojavau, o Saxum savo nuožiūra skelbė kas drauge... tfu nugalėtojas  :D
p.s.: Ant menčiu kas gulėjo?  :D
p.p.s: Jaučiu užsiroviau...  :angel:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO aš išvis nesupratau ką aš ten veikiau  :-/ Aš tik pagaliuku mojavau, o Saxum savo nuožiūra skelbė kas drauge... tfu nugalėtojas  :D

--- Baigti citatą ---

Jo jo, teisėjai tik dėl vaizdo buvo... :angel: Ir apskritai Pelkė nenorėjo eiti, kol tokią masę įstūmiau į kovos lauką, nebeliko jėgų giros kilnojimo varžybose sudalyvaut :luztu:

Dojo:
reiktų nepamiršt, kad smūgių pasikeitimai nesiskaičiuojami. Ir neakcentuoti smūgiai taip pat neskaičiuojami, tad iš naujo perskaičiuokit  :teisejas:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtireiktų nepamiršt, kad smūgių pasikeitimai nesiskaičiuojami. Ir neakcentuoti smūgiai taip pat neskaičiuojami, tad iš naujo perskaičiuokit  :teisejas:

--- Baigti citatą ---

Aha, vienas iš teisėjų atsiliepė... Teisėją į muilą!  :angel: Bet kaip tę sako – teisėjas visada teisus :teisejas:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją