Visa kita > Skelbimai
3-iasis KOVOS KLUBO sąskrydis
OSU:
Dadejau viena nepelnytai pamirsta :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
aiki-kami:
Registruotis arba PrisijungtiHm, kokiu būdu sugebėjau neidentifikuot? Prisipažink, atrodai gerokai jaunesnis ar gerokai vyresnis už savo amžių? :laikr:
--- Baigti citatą ---
:-] Na as tikiuosi, kad atrodau jaunesnis uz savo amziu... :oops: Nors tas mano amzelis ir ne kazi koks :D
aiki-kami:
Registruotis arba PrisijungtiMatyt amžius ne pirmoj vietoj. O neidentifikuot sugebėjai kortelės nebuvimo būdu :D
Maža pagalba: aiki-kami čia tas dėdė, kuris man paasistavo (dėkui jam :clap:). Jis pas mus kuris laikas kendo varo, netingi važinėt iš Kauno į Vilnių.
Tokie va pyragai. :D
--- Baigti citatą ---
Tau dekui, kad paasistuot leidai ir kad Kendo pas tamsta yra galimybe pauzsiimineti... :angel: :-D
pelkė:
Gera Kensen mintis apie tiesia nugarą, reiks gyvenime pritaikyti :clap: . Mano galva geriausias seminaras buvo (lai kiti neisižeidžia) tai Pitbull:) :handshake: na širdis džiaugiasi, kad Saxum privertė dalyvauti :P Ksakant pirmas seminaras per kuri niekam neitaisiau mėlyniu ir kraujo nenuleidau :D
p.s.:Va netgi ne aš Raimiui rankas išsukinėjau :D
Saxum:
Kaip sau norit, bet šitas kadras man geriausias :luztu: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Kastalomas pateisina savo nicką :bijo:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją