Visa kita > Skelbimai

3-iasis KOVOS KLUBO sąskrydis

<< < (25/40) > >>

OSU:
Dadejau viena nepelnytai pamirsta  :D

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

aiki-kami:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiHm, kokiu būdu sugebėjau neidentifikuot? Prisipažink, atrodai gerokai jaunesnis ar gerokai vyresnis už savo amžių?  :laikr:

--- Baigti citatą ---

:-] Na as tikiuosi, kad atrodau jaunesnis uz savo amziu...  :oops: Nors  tas mano amzelis ir ne kazi koks  :D

aiki-kami:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMatyt amžius ne pirmoj vietoj. O neidentifikuot sugebėjai kortelės nebuvimo būdu  :D
Maža pagalba: aiki-kami čia tas dėdė, kuris man paasistavo (dėkui jam  :clap:). Jis pas mus kuris laikas kendo varo, netingi važinėt iš Kauno į Vilnių.
Tokie va pyragai. :D

--- Baigti citatą ---

Tau dekui, kad paasistuot leidai ir kad Kendo pas tamsta yra galimybe pauzsiimineti...  :angel:  :-D

pelkė:
Gera Kensen mintis apie tiesia nugarą, reiks gyvenime pritaikyti  :clap: . Mano galva geriausias seminaras buvo (lai kiti neisižeidžia) tai Pitbull:)  :handshake: na širdis džiaugiasi, kad Saxum privertė dalyvauti  :P Ksakant pirmas seminaras per kuri niekam neitaisiau mėlyniu ir kraujo nenuleidau  :D

p.s.:Va netgi ne aš Raimiui rankas išsukinėjau  :D

Saxum:
Kaip sau norit, bet šitas kadras man geriausias  :luztu: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Kastalomas pateisina savo nicką  :bijo:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją