Visa kita > Skelbimai
3-iasis KOVOS KLUBO sąskrydis
Saulius:
Didelis didelis dėkui visiems! :handshake: Buvo labai smagu! :-D Dėkui asmeniškai Kastalomui, kad mano fotiką surado :-) Saxumai, gaudyk pašte nuotraukas, porą išsiunčiau. Iki
Steve:
Tokios minties, kad nebutu kitų metų sąakrydžio net negali būti... Oras tirkai nemanau, kad sudadino rengini nes viskas vyko kaip planuota... Latviai buvo super, su savo bajeriais :luztu: Smauglio imtynes irgi buvo gerulis, tik tiek kad technika sunku isisavinti :-( (iki šendienos dar nugara ir kakla skauda), iš bokso tikejausi kažko daugiau nei to pasakojimo apie jo istorija.... Kendo buvo idomu praplesti žinias apie kardus. Varžybos buvo idomios tuo, kad prima karta šaudant tiek iš lanko tiek iš pniaumatino buvo pasiektas gan nemažas taškų skaičius, nesitikejau... Ringe varžovai tikrai buvo sugurpuoti negerai, ypatingia žiurint iš muai tay puses...
Kugelis buvo ypatingai skanus, gal truko šiek tiek druskos. Trumpai tariant viska buvo puiku...
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti Pelkė "Kovos klubą" pavadino sekta. Aš noriu būti tokios sektos nariu ir ateity:-)
--- Baigti citatą ---
Kažkaiptai nepamenu kalbų ir posakių apie sektas... :-/
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKažkaiptai nepamenu kalbų ir posakių apie sektas... :-/
--- Baigti citatą ---
p.s.:Touj dar Pitbull:) prisikabins, sakys, kad matė mane su šalmu ir apsaugomis kažkur... :-/
p.p.s.: Kugelio buvo mažai ir taškas. Bet skanus :clap:
stripulis:
Sąskrydžio minusas - tai, kad gali jo ir nebebūti... Bent mūsų visa chebra iš karto sakė, kad kitąmet važiuos... Ir kad tai buvo nerealu. Todėl, jei nebus kur važiuot... Bent jau Saxum prižadėtum, kad paskelbsi forume, ar galim kuo padėti, kad tas sąskrydis kitąmet atsirastų. O ne pats vienas "ardytumeis".
Ir šiaip - jei nepavyktų kitąmet padaryti tokio didelio renginio, visada galima grįžti prie mažesnio, svarbiausia, kad liktų tradicija ir liktų kur ir kaip visiems susiburti ir pabendrauti. Nes tai tikrai yra NEREALU.
Visa kita - pliusai. Buvo labai liūdna išvaryt, oras buvo labai geras, beje.
P. S. Raimi, o būrimo salono nenori atidaryt? Man rods, aš tau antrą butelį skolinga :bandit:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją