Nu ką, užtat apsaugoms sutaupiau
Galėjo būti ir blogiau, dabar tik pasilinksminom su rentgenologe, kuri man iš karto pasakė, kad nieko man nėra, aš noriai sutikau su tuo, tada prašvietė viena kryptim, tada paaiškėjo, kad registratūroj sėdi dūros, kažkokio velnio sakančios didesnę kainą nei yra, pasakė, kad šviečia tik dviem kryptim, sužinojau, jog tas yra 88 litai, o ne už vieną 120, pakikendamos prašvietėm dviem kryptim...
Pasėdėjau, palaukiau, išnešė, pademonstravo, kad man nieko nėra, sako taip nedrąsiai (galvoja, o gal vis dėlto psichinė, maža ką, dabar užpulsiu ir papjausiu), čia aprašymas yra, jei norėtumėt pas traumatologą eit, tai buvo proga šiek tiek atstatyt bendrą vaizdą, atsakiau, kad tiek dar neišprotėjau, ir gražiai išsiskyrėva...
Bet šiaip pagalvojus, gal taip ir turėjo nutikti. Juk čia būtent aš nusiskėliau kelio girnelę ir pasistrykčiodama gyvenau toliau, to nė neįtardama, ir sužinojau apie tai tik 15 metų praėjus po traumos... Plius minus...
Tai kodėl gi neprasišvietus blauzdos, kuriai nieko nėra?
Ir šiaip gerai, nespėjau prieš trenerį apsikvailinti, tik prieš visą forumą... Raštu...
Ačiū už dėmesį, temą galima trint (būtų gerai, bet turbūt neišeis), rakint, palikt ir iš manęs tyčiotis dar dešimt metų į priekį