Manau yra ir geru ir blogu tiek mokytoju tiek mokiniu

Man labiausiai patiko mano vaikystes kjokusino karate treneriai. Aisku buvo ten ir minusu (buvom tik dviese 10 meciai grupeje, kai visu kitu vidurkis buvo nuo 16 iki 18 metu). Bet patiko kai kankino ir nenuolaidziavo, viska darem ta pati kaip ir vyresni. Jai per zaidima atlekem paskutini tai bausme kaip ir visiems, jai negeriai ka darei ir nesistengi tai spyris i uzpakali ar delnu ploja per pakausi

Ir nebuvo jokiu vaiku teisiu ir nekas nesiskunde, nes geda buvo pasakyti tevams namuose, kad kazka blogai padarei ir treneriakas uz tai nubaude

Ir aisku labiausiai patiko, kad treniruoteje dalyvavo ir pats treneris, kazkaip tada matai i ka lygiuotis ir vertini ta zmogu, kad jis nuo taves fiziskai pranasesnis.
Nepatiko ir nesupratau kokia ten vedama politika buvo Vilniaus Niat Nam mokykloje. Atskirai vaikus ir naujokus paauglius i kampa pastate. Liepe vienam vyresniam mokiniui mokinti, kartais kai ka parode. Totalus bardakas, nulis disciplinos. Gal dabar ten pasikeite, bet tada meciau del tu bardaku.
Kitas mano kjokusino karate treneris jau Lietuvoje buvo tikrai saunus. Grieztas, paaiskindavo, bet problemos su puliojanciu kojos pirstu ir supratimas kad kata man visiskai neidomus

Taip ir pasibaige karate nuotykiai su visais seminarais, stovyklom, ir egzaminais

Kikboksas Vilniuje, turbut vienintialiam tuo metu kikbokso klube geleziniam vilke siap patiko. Gal ne gavau atsakymu i visus klausymus, bet bent atsikraciau baimes sparinguotis, na ir nosi sulauze per sparinga
Bokse LKKA treneriai be priekaistu (nebent varzybu poziuriu tai tikrai nulis), tik kaip bokse monotonija kuri tiesiog nusibosta, o cia dar truko pratimu (kuriu bokse tikrai netruksta) ivairoves ir amzinai tas pats per ta pati. Nualino tiek fiziskai, tiek psichiskai.
Veliau susiduriant su aikido, kung fu, ju jitsu, kikbokso treneriais Kaune jokiu priekaistu tureti negalejau. Jau cia as manau buvau blogas mokinukas, nes tingejau gilintis ir vystytis

O kai paciam teko vesti "kazko tai panasaus i MMA

" treniruotes tai tikrai budavo ivairu zmoniu. Bet siap labiausiai uzknisdavo zmoniu nelankomumas

.
O del istvermes, lankstumo ir pan tai manau ne problema, nes visa tai galima isvystyti, nors faktas, kad kuo toliau tuo zmones darosi silpnesni.