AutoriusTema: Kovos menų mokiniai (ir jų mokytojai)  (Skaityti 26320 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kovos menų mokiniai (ir jų mokytojai)
« Atsakyti #45 įjungtas: 2006 Lap 03, 00:30:44 am »
Saxum, o apie tą Taisoną ne bajeris? Gal tada tikrai ir mano tie matavimai (nu ne mano matavimai, o mano šnekos apie juos) teisingi? Nes kažkaip 4,5 tonos įsivaizduoju dar sunkiau nei 600 kg... Apskritai va prisiminiau, dabartinis treneris yra kažką minėjęs, kad teisingai atsispyrus į žemę, gali atlikt smūgį, tris kartus didesnį už tavo svorį, t. y. jei sveri 70 kg. gali padaryt smūgį 210 kg jėgos. Ir kas teisus, įdomu?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #46 įjungtas: 2006 Lap 03, 10:05:34 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Cyc! Jokių ižžeidinėjimų. Arba pagrįsk, arba parink kitą žodį ;) pirmasis kontrolinis... eeeeee..... įspėjamasis šūvis duotas :D

Tas pats ir kitiems "kanduoliams" galioja. Mano smūgis pusantros tonos nepasiekia. Bet jei užvirsiu viso labo su savo 130Kg, mažai nepasirodys. Nors diržas man tik tam, kad kelnės nekristų ;)

O tu ka - to posto neskaitei.  :O Nuo kada pasakymas, kad kalba nesamones yra izeidinejimas, juolab kad kalbetojas pats pripazino? :O

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2006 Lap 03, 13:30:51 pm »
Cyc! Jokių ižžeidinėjimų. Arba pagrįsk, arba parink kitą žodį ;) pirmasis kontrolinis... eeeeee..... įspėjamasis šūvis duotas :D

Tas pats ir kitiems "kanduoliams" galioja. Mano smūgis pusantros tonos nepasiekia. Bet jei užvirsiu viso labo su savo 130Kg, mažai nepasirodys. Nors diržas man tik tam, kad kelnės nekristų ;)

nepagasdinsi ,esam ir didesniu mate  :-P

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #48 įjungtas: 2006 Lap 03, 14:00:14 pm »
Saxum, o apie tą Taisoną ne bajeris? Gal tada tikrai ir mano tie matavimai (nu ne mano matavimai, o mano šnekos apie juos) teisingi? Nes kažkaip 4,5 tonos įsivaizduoju dar sunkiau nei 600 kg... Apskritai va prisiminiau, dabartinis treneris yra kažką minėjęs, kad teisingai atsispyrus į žemę, gali atlikt smūgį, tris kartus didesnį už tavo svorį, t. y. jei sveri 70 kg. gali padaryt smūgį 210 kg jėgos. Ir kas teisus, įdomu?

Yra smūgio matuokliai, kurie remiasi tokiu matavimo principu. Realiai gal kiek kitaip viskas gaunasi.

Atsijungęs Fist

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 90
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2006 Lap 05, 01:48:07 am »
Jums leidus, kur aš nusišneku totaliai? Žinau, kad galiu totaliai nusišnekėt vienoj vietoj - pasakodama pasakėlę apie smūgio jėgą, sudarančią 600 kg ar toną. Girdėjau ją 15 metų, tik pradėjus lankyt :) Ir ji gali būt visiška nesąmonė. Tiesa, smūgiai iš tiesų stiprūs, ir dėl jų stiprumo ITKF neleidžia per varžybas pilno kontakto.
Apie kyokušinkai pašnekėjau grynai tiek, kiek mačiau žiūrėdama iš šono varžybas - nelankiau. Apskritai kyokušinkai gerbiu. Tiesiog norėjau parodyt, kaip atrodo iš šalies, kai pats neverdi tame katile. Kažkas padėbso iš šalies, ir fudokano sparingas atrodo visiška nesąmonė, o Jorga - durnius su durelėm, nu o man iš šalies pažiūrėjus varžybas atrodo taip, kaip ten parašiau. Ir puikiausiai suvokiu, kad atrodo neteisingai, nebijokit :)
Va, panagrinėjau, o dabar norėčiau paprašyt gerbiamų kolegų - jei įžeidinėjat, tai būkit mieli, paaiškinkit tiksliau. Rodos, neprasiėjau per jūsų forumą ir nepridėliojau visokių - nusišnekat, nesąmonė ir pan. Norėčiau ir iš jūsų to paties. Nusišneku? Ochotno tikiu. Bet norėtųsi argumentų  :maisas:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  :maisas: :O siuliciau paziureti visa, viena is idomiausiu dokumentiku apie kovos menus kokia teko man matyti
« Paskutinis taisymas: 2006 Lap 05, 02:05:48 am nuo Fist »
Jei bijai - nedaryk, jei darai - nebijok! - Čingischanas

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2006 Lap 05, 01:48:07 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2006 Lap 05, 02:02:24 am »
Geras!!! Gal kas turit visa? per koki skypa ar kur pasiustumet? ziauriai ziauriai noriu pazet!
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2006 Lap 05, 02:06:36 am »
Jo, filmas tai superinis... Jei kas gausit, praneškit, sumokėčiau. Na, dasidėjo prie skaičiukų dar vienas - smūgio jėgos galingumas  - 60 km/ha lėkusios mašinos avarija. Žiū, netrukus ir matematikos vadovėlį savarankiškai išleisim, be jokių ten geographical channel...   :book1:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2006 Lap 05, 15:18:59 pm »
Mhm, tas filmas atskiromis dalimis beveik visas yra įmestas tame youtube.com, bet aš dabar jį siunčiu eMule, tokį filmą neblogai turėt bus ir kompe.  :senis:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #53 įjungtas: 2006 Lap 27, 15:56:43 pm »
Tik va - kas tas Glen Lev, pristatantis kaip ninjitsu meistru...
Labai jau slaptas ninjutsu mokyklas baigė tikriausiai, nes niekur  nėra pažymėta, kad turi kažkokią ninjutsu gradaciją...
F....jitsu

Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #54 įjungtas: 2006 Grd 03, 13:14:20 pm »
Vis laukiau, kad kas nors perkeltu nugrybavusia tema :) Dabar supratau, kad "kas nors" gausiu buti as :)

Toliau diskusija vystysime cia:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #54 įjungtas: 2006 Grd 03, 13:14:20 pm »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #55 įjungtas: 2006 Grd 03, 13:16:32 pm »
Jau kitoje temoje.
« Paskutinis taisymas: 2006 Grd 03, 13:22:51 pm nuo Smauglys »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 712

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2006 Grd 07, 16:47:52 pm »
Sveiki,seniau "Bangoje" vis rasdavau nuomonių, kad Lietuvoje sunku rasti padorų kovos menų mokytoją ar trenerį. Bet aš norėčiau iškelti kitą problemą: ar Lietuvoje lengva rasti gerų mokinių?
Ju nereikia ieskoti, dazniausia jie ateina patys :-)
Citata
Dabartinis naujokas, atėjęs nuo kompiuterio kėdės, ne tik vikrumu nepasižymi, bet nemoka elementarių judesių (bėgti, vaikščioti ir t.t.) O dėl kovos dvasios, tai kai naujokas po pirmos karatė treniruotės paprašo atleidimo rašto nuo fizinio, tai ko iš tokio tikėtis treneriui? Dauguma tiek išlepę, kad net sunku paaiškinti, ką tai reiškia apskritai "prisiversti" dirbti.  :A
Ka tiesa tas tiesa ,kad dabartinis jaunimas yra isliapes (ne visi). Bet is kitos puses tu pasiziurek i senasias mokyklas kuriose buvo isoriniai mokiniai kuriu budavo daug ir tik keli taip vadinami vidiniai mokiniai kuriems mokytojas perduodavo mokyklos tradicija ir slaptas zinias. Siais laikais taip vadinama "pilkoji mase" padeda islaikyti klubo kastus (taip pat padeda gyventi mokytojui,treneriui, jei jis neturi kitu pajamu saltinio) ir kaip praeina desimtis tos mases is ju pasilieka vienas -du su kuriais galima dirbti butu.
Citata
Treniruočių lankomumas per paskutinius 10 metų sumažėjo nerealiai. Net sunku kokybiškai planuoti treniruočių procesą. Ir apskitai, jei mokytojas 10 metų kruopščiai augina mokinį, jį treniruoja asmeniškai, sudaro pačias geriausias sąlygas, kokios tik įmanomos Lietuvoje, aukoja savo asmeninius pinigus, laiką ir energiją, o šis pasiekęs aukštą lygį į viską spjauna ir meta kovos meną, ar tokiu atveju galima kaltinti tik mokytoją? :(
I si posta galiu atsakyti taip , viska reikia daryti taip kaip skaitai reikalinga ir nereikia laukti jokio atlygio is savo pasekeju, nes daznai jo ir nesulauki :-( jis ateina arba ne .Galvoti ,kad tavo mokiniai yra tau kazka skolingi yra neteisinga :ne:. As kazkada esu girdejas tokia fraze - neprisiryskyte prie savo mokiniu, nes kai jie iseina tu prarandi dali saves :senis:

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #57 įjungtas: 2006 Grd 07, 17:15:46 pm »
Nesutinku, kad mokiniai patys atsiranda. Šiais laikais kai informacijos srautai yra dideli. Taip pat ir pasiūla. Tikrai neužtenka tiesiog atrakinti salę ir sėdėti laukti kol kas pasibels į duris.

Atsijungęs Magus

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2005
  • Žinutės: 684
  • Amžius: 43

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2007 Bal 06, 12:33:39 pm »
Šeip pratesiant temą manau visai būtų įdomu padiskutuoti apie darbo su vaikais niuansus. Aš įsivaizduoju, kad visdėlto didžioji dalis mokinių visdėlto yra vaikai, paugliai. Ar sunkiau yra išlaikyti salėje vaiką ar suaugusį naujoką ? Ar sudėtingesnis darbas su vaikais ? Ar visdėlto tai yra individualus priėjimas prie asmenybės ?

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #59 įjungtas: 2007 Bal 06, 16:57:08 pm »
Suaugęs žmogus ateina dažniausiai tiksliai žinodamas, ko nori, ir jei pasiliks dar ir po mėnesio, didesnė tikimybė, kad pasiliks ilgam - na, jei neatsiras kokių gyvenimiškų situacijų, trukdančių lankyti treniruotes. Šiaip daugiausia vaikų nubyra paauglystėj - kai mergaitės ima rūpėt :) Maždaug 13-ečiai dažniausiai meta treniruotes, jei buvo pradėję jas lankyt kokių 8-ių. Tiesa, kai kurie maždaug 18-os grįžta atgal, bet, aišku, 1 iš 10. Nors, jei treneris gerai išmano paauglio psichologiją, tokio nubyrėjimo galima ir išvengti. IMHO. Kadangi pati netreniruoju, tik stebiu iš šalies, kas kur nubyra, mano nuomonė negalutinė ir ginčijama.

« Atsakyti #59 įjungtas: 2007 Bal 06, 16:57:08 pm »