Visa kita > Kovos menai ir kinas

Boy s tenju 2: revansh ARBA filmus moka kurti tik rusai :)

(1/3) > >>

Lonsas:
stai paziurejau ka tik turbut daugeliui matyto filmo Boj s tenju antraja dali pavadinimu Revansh. rekomenduoju, tikrai geras filmas, man zymiai geresnis uz pirmaja dali, kurioje buvau daug nesamoniu. pvz aklas bicas prilupa du banko apsauginius :D gal nelenda labai i dvasines subtilybes, taciau keletas tikrai taikliu fraziu yra. ir siaip nemanysite kad vakara praleidote veltui :)

p.s. dar karta (jau turbut galiu sakyt eilini karta) isitikinau, kad rusu sukurtas produktas yra visa galva auksciau holivudinio greito maisto. pagarba rusu kurejams.

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtistai paziurejau ka tik turbut daugeliui matyto filmo Boj s tenju antraja dali pavadinimu Revansh. rekomenduoju, tikrai geras filmas, man zymiai geresnis uz pirmaja dali, kurioje buvau daug nesamoniu. pvz aklas bicas prilupa du banko apsauginius :D gal nelenda labai i dvasines subtilybes, taciau keletas tikrai taikliu fraziu yra. ir siaip nemanysite kad vakara praleidote veltui :)

p.s. dar karta (jau turbut galiu sakyt eilini karta) isitikinau, kad rusu sukurtas produktas yra visa galva auksciau holivudinio greito maisto. pagarba rusu kurejams.

--- Baigti citatą ---

tik nereikia pervertinti ruskiu , jie ka sugeba tai tik viska nuplagijuoti ir pateikti kaip savo produkta , geriau pastudijavus ši filma ( kaip ir daugeli kitų) atrasi daug holivudiniu elementu , vien ko vertas filia kirkorovas - visa pasaulinė estrada ji plagijuoja   :bandit:

Lonsas:
nu nzn... man patinka kaip jie nuplagijuoja tada jei jau taip :) nu naujo nieko gi neprigalvosi, kas gero reik paimt ta gero, o kas bloga perkurt i gera :D cia i tema kas geriau kuria filmus :) bet rodos jau nukrypstam iskart :D

Berserk:
pelke - o jei pasikasus gylin i Hooliwood'o filmus, galima surast Europetishkus ir Sovietinius bruozus.... :P  Nezinau tesiog kam taip gilintys ir gadint sau filma ? 

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtipelke - o jei pasikasus gylin i Hooliwood'o fi,us, galima surast Europetishkus ir Sovietinius bruozus.... :P  Nezinau tesiog kam taip gilintys ir gadint sau filma ? 

--- Baigti citatą ---

:super:  :handshake:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją