Pagrindines diskusijos > Savigyna
Kokia ranku padetis kovoje
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKepenys kepenimis, aišku, o va į klyną MMA pasaulyje spardyti galima?
--- Baigti citatą ---
tai pala... tu cia apie ta "kita ranka dengi korpusa" kad ja TIEK nuleist? :O :D:D
Paladinas:
--- Citata ---o i sona gavus (jei tai ne kepenys) dar ir isstovet ant koju gali, ko nepasakysi apie gavima i zandikauli ar smilkini :) nu bet cia aisku kam ko negaila :D
--- Baigti citatą ---
Savaime suprantama, kam ko gaila... Man asmenishkai tiek savo shonu, tiek galvos gaila... Tfu, tfu, tfu kolkas esu patyres tik viena nokauta gyvenime ir tas buvo padarytas ar tai keliu, ar tai mavashi geri i shona (na tai buvo pries 11-ka metu tai jau neatsimenu tos detales)! :-( Na aishku, reiktu pamineti, kad mano prieshininkas buvo 20-cia kilogramu sunkesnis uz mane...
Paladinas:
Registruotis arba PrisijungtiVis gi stovėti tiesiai nerekomenduočiau.
--- Baigti citatą ---
Na nebent vyriokas jau neturi ko saugoti (tarkim jau anksciau kas nors pasidarbavo)...
Paladinas:
--- Citata ---ne as neisizeidziau, tik man boksininkai, kuriu technika kovoj patikrinta atrodo labiau autoritetingi nei fudokachikai :D tiesiog nenoriu kad zmones suklaidinti butu :)
--- Baigti citatą ---
Na ash nesu autoritetas, bet man boksininku stovesenos (tos kurias matau per eurosporta ir panashius kanalus) irgi pasitikejimo nesukelia! :-)
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiNa ash nesu autoritetas, bet man boksininku stovesenos (tos kurias matau per eurosporta ir panashius kanalus) irgi pasitikejimo nesukelia! :-)
--- Baigti citatą ---
Todėl ir sakau, kad reik žiūrėti mėgėjų boksą. Profesionalai, per daug savimi pasitikintys. Išpindėję jie. :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją