Pagrindines diskusijos > Karyba

Karo Akademija

<< < (23/25) > >>

kensen:
Maža kas ką sakė. Aš galiu pasakyt,kad dėl zodiako ženklo netinkamas  :D Ar yra koks oficialus dokumentas, kur parašyta, kad būtent dėl apgamų nebuvo praeita komisija? Nepamatysiu - nepatikėsiu.  :ne:

matass:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu tai, o dabar kas nutiko ?  :D

--- Baigti citatą ---
Daug apgamu pas mane.

Linas:

:banging: mano pavz. esmė - mitai yra tai, jog karo akademija pati išsigalvoja apgamų ir kitokias problemas. Mano kaltė, kad neišsamiai parašiau. Pavyzdys duotas tam, kad būtų aišku, jog už reikalavimus sveikatai, tiksliau jų atitikimą normoms atsako visai kita institucija. O LKA ir be sveikatos patikrinimo sugalvos atmazą, jei netiksi.
   Prie apgamų daugiau kabinėjasi kai reik į misijas važiuot.. nors viskas keičiasi.. kažkada ir trumparegių neišleisdavo..

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMaža kas ką sakė. Aš galiu pasakyt,kad dėl zodiako ženklo netinkamas  :D Ar yra koks oficialus dokumentas, kur parašyta, kad būtent dėl apgamų nebuvo praeita komisija? Nepamatysiu - nepatikėsiu.  :ne:

--- Baigti citatą ---

Apart karo dar būna ir paradai  :senis: Neteko nei vieno matyti (garbės kuopoje) su kamufliažiniu snukiu  :nezino: Čia jums ne cirkas, čia karuomenė  :senis:

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiApart karo dar būna ir paradai  :senis: Neteko nei vieno matyti (garbės kuopoje) su kamufliažiniu snukiu  :nezino: Čia jums ne cirkas, čia karuomenė  :senis:

--- Baigti citatą ---

tai garbes kuopa isvis atskira kalba. ten gi ir atitinkamas ugis turi but ir viskas :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją