Sportas > Smūginis sportas

9 - asis atviras Pasaulio karate čempionatas (IKO1)

<< < (2/3) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu ar duotų į kaulus, tai čia jau klausimas :) Kovotojai nemažai skiriasi abiejose federacijose.

--- Baigti citatą ---

Kažkada maniau, jog IKO1 pajėgesni čempionatai vyksta. Tačiau dabar esu kitokios nuomonės.

Danny:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKažkada maniau, jog IKO1 pajėgesni čempionatai vyksta. Tačiau dabar esu kitokios nuomonės.

--- Baigti citatą ---

aš iki šiol manau, kad IKO-1 stipresni kovotojai. Tiesa daugelis visiems žinomų "legendų" jau paseno arba išėjo (sukūrė) į kitas organizacijas.
kodėl tavo nuomonė apie pajėgumą pasikeitė?

Tomasas:
Šiaip tai manau jie ir dabar pajėgesni. Visą laiką vieni iš stipriausių buvo rusai, jų pagrindas yra IKO1. Brazilai, taip. Lenkai irgi. Koks pagrindas IKO2?
Butų IKO2 Europos federacijoje normaliai lenkų, nebūtų lietuviai tokie kieti čempionai.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikodėl tavo nuomonė apie pajėgumą pasikeitė?

--- Baigti citatą ---

Na, apie pajėgumą gal per stipriai išsireiškiau :angel:, tiesiog pažiūrėjau pora kovų su topiniais federacijų kovotojais - Teixeira ir Imbru. Brazilas IKO1 dievaitis :angel:, bet man geresnį įspūdį Imbras paliko. Geriau juda, puikiai išeina nuo atakos linijos ir pereina į kontratakas, kojų smūgiai galingesni pasirodė (nors low-kickai pas Texeirą paliko gerą įspūdį, o kur dar jo suktukai, tokių Donatas nemačiau kad darytų). Apie kelėnų smūgius nešneku, iš viso nelyginami dalykai, nemačiau nė vieno, kas prilygtų Imbrui :angel: Teixeira rankomis daugiau dirba, tačiau ir Imbro bokso treniruotės perniek nenuėjo :punch:

O kiti IKO2 topai tikrai nė per nago juodymą ne blogesni IKO1 topus. Šiaip būtų įdomu pažiūrėti geriausius abiejų federacijų kovotojus viename turnyre. Nors čia tuščios kalbos... Kas stipresnis tik ant tatamio galima išsiaiškint :senis:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠiaip tai manau jie ir dabar pajėgesni. Visą laiką vieni iš stipriausių buvo rusai, jų pagrindas yra IKO1. Brazilai, taip. Lenkai irgi. Koks pagrindas IKO2?
Butų IKO2 Europos federacijoje normaliai lenkų, nebūtų lietuviai tokie kieti čempionai.

--- Baigti citatą ---

Na o kurie čia lenkai kad ir Imbrą galėtų mušt? :rolleyes:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją