Visa kita > Skelbimai

Karate seminaras pas Smauglį

<< < (9/9)

Shade:
Netai kad pasikrovem , taip jaucias kad aukstesniam lygije vyrai dirba, bet mūsų labai nemuše, na apart kai kuriu isijautusiu kur is jėgos kai kuriuos smugius darė, gera pamoka siaip, beto realiai susipažinom kas yra Shotokan karate zodziu belekaip gerai praleistas laikas  :-D pagarba smaugliui  :respect: ,

p.s žinom dabar kurioj srity ypač reikia pasitempt  :book1:

Viktoras:
Man patiko  :-) Manau butu gera tradicija, kad Smauglio pavyzdziu pasektu dauguma zmoniu ir vieni kitus priimtu i panasias treniruotes, kuriose butu kovu.
Juk visgi, bent jau man asmeniskai, tikslas yra ne propoguoti sita ar kita stiliu, bet kad efektyviai panaudoti tai, ka mokiniesi.
Kai susiduria skirtingi poziuriai, stiliai ir nuomones, tame gali gimti kazkas naujo ir gero. Nezinau ar ka naujo pasakiau, bet tiesiog as taip galvoju  :-)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan patiko  :-) Manau butu gera tradicija, kad Smauglio pavyzdziu pasektu dauguma zmoniu ir vieni kitus priimtu i panasias treniruotes, kuriose butu kovu.
Juk visgi, bent jau man asmeniskai, tikslas yra ne propoguoti sita ar kita stiliu, bet kad efektyviai panaudoti tai, ka mokiniesi.
Kai susiduria skirtingi poziuriai, stiliai ir nuomones, tame gali gimti kazkas naujo ir gero. Nezinau ar ka naujo pasakiau, bet tiesiog as taip galvoju  :-)

--- Baigti citatą ---

Pitbulis jau senokai tai daro, kiekvieną mėnesį kviečia visus norinčius. Linas Raišys lyg dar kažką planavo Wing Chun nemokamą triešą/seminarą pravest, Vilkatas turėtų informuot, jei nepersigalvojo :angel: Na, tikėsimės, kad ir daugiau kas nors pasikvies.

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO Stripulio labai truko... ;-)

--- Baigti citatą ---
Aha, man manęs irgi labai trūko... Bet kad susidėjo taip durnai, jogei pas many šį savaitgalį irgi yra seminaras, ir nusprendžiau jame dalyvaut po aštuonių metų pertraukos turbūt... Ir sveikas protas suveikė,  :-( pasakęs, kad jei praleidžiu vardan seminaro savo nuosavą treniruotę, jogei keliai atlaikytų, būtų keistoka eiti vietoj to į kitą treniruotę, ne tai kad keistoka, bet rizikinga.
Šiaip realiai tikėjausi, kad viskas bus susitarta lėčiau, ir spėsiu ir ten, ir ten, bet kad taip greitai sutarėt, tai šaunuoliai, o man yra kaip yra  :-(...

Baila-Morena:
Oi, gaila, tik dabar pastebėjau, kad čia buvo toks renginys.. Būtų buvę labai įdomu sudalyvauti :) Daugiau neplanuojate? ;)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją